Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

18. Ulysses S. Grant - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 18 i POTUS serien

Bag om 18. Ulysses S. Grant

Den 18. præsident for de forenede stater, Ulysses S. Grant, er en markant skikkelse i amerikansk historie. Det skyldes dog ikke hans tid i præsidentembedet, men hans rolle under den amerikanske borgerkrig som øverstbefalende general for Nordstatshæren. Tiden som præsident skulle vise sig mere vanskelig for en mand, der var mere vant til at udvise taktisk snilde end politisk tæft. Derfor blev hans tid som præsident meget mindre bemærkelsesværdige end hans glorværdige militærkarriere. I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og udenrigsanalytiker ved samme medie Philip Christian Ulrich. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213032
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 18. Ulysses S. Grant

Den 18. præsident for de forenede stater, Ulysses S. Grant, er en markant skikkelse i amerikansk historie. Det skyldes dog ikke hans tid i præsidentembedet, men hans rolle under den amerikanske borgerkrig som øverstbefalende general for Nordstatshæren. Tiden som præsident skulle vise sig mere vanskelig for en mand, der var mere vant til at udvise taktisk snilde end politisk tæft. Derfor blev hans tid som præsident meget mindre bemærkelsesværdige end hans glorværdige militærkarriere.

I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og udenrigsanalytiker ved samme medie Philip Christian Ulrich.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 18. Ulysses S. GrantFind lignende bøger
Bogen 18. Ulysses S. Grant findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.