Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rumrejsen år 2001 - Arthur C. Clarke - Bog

indgår i Gaia serien

Bag om Rumrejsen år 2001

Opdagelsen af en sort monolit på månen fører til en bemandet ekspedition dybt ind i solsystemet i håb om at etablere kontakt med en fremmed intelligens. Men længe før besætningen kan nå deres destination, tager rejsen at en uventet drejning. Arthur C. Clarkes tidløse science fiction-klassiker har ændret den måde, vi ser på stjernerne, rummet – og os selv. En strålende og profetisk thriller, der diskuterer menneskehedens plads i universet og vores forhold til kunstig intelligens (AI), der i dag er mere aktuelt end nogensinde. Arthur C. Clarke skrev Rumrejsen år 2001 i forbindelse med samarbejdet på manuskriptet til Stanley Kubricks nu klassiske science fiction-film af samme navn, og begge værker hører til blandt alle tiders klassiske bidrag til genren. Science fiction-forfatteren Arthur C. Clarke (1917-2008) skrev hundrede bøger og mere end tusind noveller og essays. Han er kendt som en af hovedfigurerne i genren og modtog et utal af priser og den eneste science fiction-forfatter, der blev nomineret til Nobels Fredspris. Desuden har han fået både en asteroide og en dinosaurart opkaldt efter sig. En af hans noveller inspirerede World Wide Web, mens en anden blev til filmen 2001: A Space Odyssey, som han skrev sammen med Stanley Kubrick. Hans bøger har solgt mere end 100 millioner eksemplarer verden over. “Kongen af science fiction… Hans indflydelse fortsætter med at definere genren.” – Guardian

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793895652
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 260
  • Udgivet:
  • 7. Maj 2024
  • Udgave:
  • 1
Leveringstid: 1-2 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 7. Maj 2024

Beskrivelse af Rumrejsen år 2001

Opdagelsen af en sort monolit på månen fører til en bemandet ekspedition dybt ind i solsystemet i håb om at etablere kontakt med en fremmed intelligens. Men længe før besætningen kan nå deres destination, tager rejsen at en uventet drejning.

Arthur C. Clarkes tidløse science fiction-klassiker har ændret den måde, vi ser på stjernerne, rummet – og os selv. En strålende og profetisk thriller, der diskuterer menneskehedens plads i universet og vores forhold til kunstig intelligens (AI), der i dag er mere aktuelt end nogensinde.

Arthur C. Clarke skrev Rumrejsen år 2001 i forbindelse med samarbejdet på manuskriptet til Stanley Kubricks nu klassiske science fiction-film af samme navn, og begge værker hører til blandt alle tiders klassiske bidrag til genren.

Science fiction-forfatteren Arthur C. Clarke (1917-2008) skrev hundrede bøger og mere end tusind noveller og essays. Han er kendt som en af hovedfigurerne i genren og modtog et utal af priser og den eneste science fiction-forfatter, der blev nomineret til Nobels Fredspris. Desuden har han fået både en asteroide og en dinosaurart opkaldt efter sig. En af hans noveller inspirerede World Wide Web, mens en anden blev til filmen 2001: A Space Odyssey, som han skrev sammen med Stanley Kubrick. Hans bøger har solgt mere end 100 millioner eksemplarer verden over.

“Kongen af science fiction… Hans indflydelse fortsætter med at definere genren.” – Guardian

Brugerbedømmelser af Rumrejsen år 2001



Find lignende bøger
Bogen Rumrejsen år 2001 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.