Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

26. Theodore Roosevelt - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 25 i POTUS serien

Bag om 26. Theodore Roosevelt

I denne episode af POTUS taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Philip Christian Ulrich, der er udenrigsredaktør på Kongressen.com. Sammen gennemgår de Theodore Roosevelts liv og virke. Theodore eller Teddy, som han slet og ret blev kaldt, var en lille fandenivoldsk mand, som i sin ungdom blev kaldt svagelig. Han skulle sidenhen blive kendt for sine "rough riders", sin lidenskab for storvildtjagt og sin progressive agenda, som senere ledte ham til at stifte eget parti. Med danske briller er han kendt for sit nære venskab til den danske fotograf fra Ribe Jacob A. Riis, som blev kendt for sine portrætter af fattige i New York. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213100
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 26. Theodore Roosevelt

I denne episode af POTUS taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Philip Christian Ulrich, der er udenrigsredaktør på Kongressen.com. Sammen gennemgår de Theodore Roosevelts liv og virke. Theodore eller Teddy, som han slet og ret blev kaldt, var en lille fandenivoldsk mand, som i sin ungdom blev kaldt svagelig. Han skulle sidenhen blive kendt for sine "rough riders", sin lidenskab for storvildtjagt og sin progressive agenda, som senere ledte ham til at stifte eget parti. Med danske briller er han kendt for sit nære venskab til den danske fotograf fra Ribe Jacob A. Riis, som blev kendt for sine portrætter af fattige i New York.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 26. Theodore RooseveltFind lignende bøger
Bogen 26. Theodore Roosevelt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.