Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

49 dage i Borland - Thomas Würtz - E-bog

- Det er mit land

Bag om 49 dage i Borland

Rengøringsfolk finder den rabiate leder af socialistpartiet, Bio Herman, druknet i sin swimmingpool. Det viser sig, at han er blevet myrdet. Da politiet undersøger hans villa, opdager man en hemmelig bunker med narkotikalager, våben og sprængstoffer. Man finder også en kommandocentral med moderne kommunikationsudstyr. Der skal være valg i det fiktive Borland, og præsident Abot Penna forventer genvalg. Men en fanatisk organisation ønsker en anden samfundsmodel, og den søger at destabilisere det eksisterende styre gennem en række aktioner. Endemålet er at tage magten ved et kup. Det viser sig hurtigt, at Bio Herman er leder af en af de aktive celler. 49 dage i Borland – Det er mit land er fortællingen om et land gennemsyret af korruption, kriminalitet, grådighed og en noget anløben moral. Med stigende styrke udfordres den siddende præsident fra mange sider.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775759620
  • Udgivet:
  • 21. November 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af 49 dage i Borland

Rengøringsfolk finder den rabiate leder af socialistpartiet, Bio Herman, druknet i sin
swimmingpool. Det viser sig, at han er blevet myrdet. Da politiet undersøger hans villa, opdager man en hemmelig bunker med narkotikalager, våben og sprængstoffer. Man finder også en kommandocentral med moderne kommunikationsudstyr.
Der skal være valg i det fiktive Borland, og præsident Abot Penna forventer genvalg. Men en fanatisk organisation ønsker en anden samfundsmodel, og den søger at destabilisere det eksisterende styre gennem en række aktioner. Endemålet er at tage magten ved et kup. Det viser sig hurtigt, at Bio Herman er leder af en af de aktive celler.
49 dage i Borland – Det er mit land er fortællingen om et land gennemsyret af korruption, kriminalitet, grådighed og en noget anløben moral. Med stigende styrke udfordres den siddende præsident fra mange sider.

Brugerbedømmelser af 49 dage i BorlandFind lignende bøger
Bogen 49 dage i Borland findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.