Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

7 generationer - værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden - Marianne Levinsen - E-bog

Bag om 7 generationer - værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden

Uanset hvilken generation du tilhører som privatperson, virksomhed eller studerende, så vil denne bog give dig indsigt i din egen generations og andre generationers værdier, som de har fået gennem opvækst og samtid. Hver enkelt generation bliver grundigt beskrevet i et historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv. Blandt andet de teknologier, begivenheder og samfundsforhold, som har været med til at forme os som mennesker. Der er tal på generationernes størrelse, beskrivelse af forbrug, bolig, arbejdsliv, tilgang til samfundet og fremtiden. Hvert generationskapitel er krydret med citater fra generationens medlemmer, som sætter det hele i perspektiv. Bogen giver indsigt i og viden om de forskellige generationer i det danske samfund, og om, hvordan de udfordrer og påvirker detailhandel, arbejdspladser og de offentlige systemer nu og i fremtiden. Marianne Levinsen analyserer, beskriver og perspektiverer ud fra statistik, danmarkshistorien, boliganalyser og mere end 600 personlige dybdeinterviews med danskere i alderen 14 til 91 år om deres liv, bolig, forbrug og drømme om fremtiden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740427820
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 13. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af 7 generationer - værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden

Uanset hvilken generation du tilhører som privatperson, virksomhed eller studerende, så vil denne bog give dig indsigt i din egen generations og andre generationers værdier, som de har fået gennem opvækst og samtid. Hver enkelt generation bliver grundigt beskrevet i et historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv. Blandt andet de teknologier, begivenheder og samfundsforhold, som har været med til at forme os som mennesker. Der er tal på generationernes størrelse, beskrivelse af forbrug, bolig, arbejdsliv, tilgang til samfundet og fremtiden. Hvert generationskapitel er krydret med citater fra generationens medlemmer, som sætter det hele i perspektiv.

Bogen giver indsigt i og viden om de forskellige generationer i det danske samfund, og om, hvordan de udfordrer og påvirker detailhandel, arbejdspladser og de offentlige systemer nu og i fremtiden. Marianne Levinsen analyserer, beskriver og perspektiverer ud fra statistik, danmarkshistorien, boliganalyser og mere end 600 personlige dybdeinterviews med danskere i alderen 14 til 91 år om deres liv, bolig, forbrug og drømme om fremtiden.

Brugerbedømmelser af 7 generationer - værdier, forbrug og levevis nu og i fremtidenFind lignende bøger
Bogen 7 generationer - værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.