Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics - IOANNIS - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783039437092
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 146
  • Udgivet:
  • 23. December 2020
  • Størrelse:
  • 244x170x14 mm.
  • Vægt:
  • 517 g.
  • 2-3 uger.
  • 19. Oktober 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics



Find lignende bøger
Bogen Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Food Authentication Implemented with Chemometrics findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.