Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ærens veje - Jeffrey Archer - Lydbog

Bag om Ærens veje

I 1999 fandt man tæt på toppen af Mount Everest det dybfrosne lig af den legendariske engelske bjergbestiger George Mallory, der forsvandt i 1924. Tre gange forsøgte han at bestige verdens højeste bjerg, tredje gang blev ulykkens gang. Både han og hans klatremakker Andrew Irvine omkom på bjerget. Liget af Irvine er aldrig blevet fundet, heller ikke Mallorys kamera. Måske indeholder det billeder fra toppen og kan dermed bevise, at Mallory var den første på verdens tag næsten 30 år før Sir Edmund Hillary. ”Ærens veje” er den dramatiske historie om George Mallory, født i 1886, præstesøn og uddannet på Cambridge University. Som den fænomenale klatrer han var, besteg han utallige bjerge og ledte de tre sagnomspundne ekspeditioner til Himalaya i begyndelsen af 1920’erne. På spørgsmålet om, hvorfor han ville bestige Mount Everest, var hans berømte svar: ”Fordi det ligger der”. Jeffrey Archers roman ”Ærens veje” er baseret på virkelige hændelser. Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan og ligget nummer 1 på bestsellerlister verden over. Hans bøger er udkommet i 97 lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727139418
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. Oktober 2023
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Ærens veje

I 1999 fandt man tæt på toppen af Mount Everest det dybfrosne lig af den legendariske engelske bjergbestiger George Mallory, der forsvandt i 1924. Tre gange forsøgte han at bestige verdens højeste bjerg, tredje gang blev ulykkens gang. Både han og hans klatremakker Andrew Irvine omkom på bjerget. Liget af Irvine er aldrig blevet fundet, heller ikke Mallorys kamera. Måske indeholder det billeder fra toppen og kan dermed bevise, at Mallory var den første på verdens tag næsten 30 år før Sir Edmund Hillary.
”Ærens veje” er den dramatiske historie om George Mallory, født i 1886, præstesøn og uddannet på Cambridge University. Som den fænomenale klatrer han var, besteg han utallige bjerge og ledte de tre sagnomspundne ekspeditioner til Himalaya i begyndelsen af 1920’erne. På spørgsmålet om, hvorfor han ville bestige Mount Everest, var hans berømte svar: ”Fordi det ligger der”.
Jeffrey Archers roman ”Ærens veje” er baseret på virkelige hændelser.
Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan og ligget nummer 1 på bestsellerlister verden over. Hans bøger er udkommet i 97 lande.

Brugerbedømmelser af Ærens vejeFind lignende bøger
Bogen Ærens veje findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.