Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Aldrig igen så tæt - Claudia Serrano - E-bog

Bag om Aldrig igen så tæt

Antonia er klar til at gå i gang med livet. Hun er en ung kvinde fra en lille by i Syditalien, der drømmer om at realisere at gammelt ønske om at skrive en roman, men da hun flytter til Milano og møder den dragende og karismatiske Vittorio, vender han op og ned på hendes verden og hendes prioriteter. Deres intense forhold er lige så spændende, som det er smertefuldt: Vittorio deler ikke Antonias tro på kærligheden og kan ikke gengælde hendes følelser. I kølvandet på deres forhold genopdager Antonia sin lidenskab for at skrive. Det er det, hun må beskæftige sig med, hvis hun igen skal finde sig selv. Ordene kan rumme hendes smerte og forandre hendes sjæl. Nu kan hun endelig finde sandheden om sig selv – hvis hun holder den fast med pen og papir, og hvis hun er lige så tålmodig med sig selv, som hun er med sine romankarakterer. Aldrig igen så tæt er en gribende og smuk historie om kærlighed, tab og den dybe selverkendelse, som et knust hjerte kan føre med sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772373621
  • Udgivet:
  • 2. Oktober 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Aldrig igen så tæt

Antonia er klar til at gå i gang med livet. Hun er en ung kvinde fra en lille by i Syditalien, der drømmer om at realisere at gammelt ønske om at skrive en roman, men da hun flytter til Milano og møder den dragende og karismatiske Vittorio, vender han op og ned på hendes verden og hendes prioriteter.

Deres intense forhold er lige så spændende, som det er smertefuldt: Vittorio deler ikke Antonias tro på kærligheden og kan ikke gengælde hendes følelser. I kølvandet på deres forhold genopdager Antonia sin lidenskab for at skrive. Det er det, hun må beskæftige sig med, hvis hun igen skal finde sig selv. Ordene kan rumme hendes smerte og forandre hendes sjæl. Nu kan hun endelig finde sandheden om sig selv – hvis hun holder den fast med pen og papir, og hvis hun er lige så tålmodig med sig selv, som hun er med sine romankarakterer.

Aldrig igen så tæt er en gribende og smuk historie om kærlighed, tab og den dybe selverkendelse, som et knust hjerte kan føre med sig.

Brugerbedømmelser af Aldrig igen så tætFind lignende bøger
Bogen Aldrig igen så tæt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.