Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Annas jul - Signe Nordstrand - Bog

Bag om Annas jul

Julen er magisk, julen er eventyrlig, og julen er børnenes fest. I juledigtet Annas jul følger læseren pigen Anna gennem december måneds oplevelser, forventninger, tanker og traditioner – tilsat et lille drys melankoli og tanker fra et skilsmissebarn. Der går mange ting gennem et barns hoved i juletiden. Gennem Annas øjne oplever vi julestemningen, som den kan se ud for et barn i det 21. århundrede. Vi klippeklistrer, tæller ned, køber juletræ og bager småkager – og vi mærker forventningens glæde, spændingen og alle de tanker og følelser, der fylder i december måned. Juledigtet Annas jul lægger sig op ad klassikeren Peters jul, men lader de rimede vers smelte sammen med nutiden med et indhold, som børn i dag kan spejle sig i, med alt det, julen bringer af magi, stemning og fortryllelse. Der er dømt feelgood julestemning, men bogen berører også de tanker, man kan have, når ens forældre er skilt, og den lille sorg, man kan føle, når julen slutter, og alt det dejlige skal pakkes væk igen. Annas jul er skrevet på vers og er velegnet til højtlæsning for alle børn og barnlige julesjæle fra 5-6 år og er naturligvis krydret med fine illustrationer. Bogen er smukt illustreret af Georgia Brask. Om forfatter Signe Nordstrand (født 1983) er cand.mag. i dansk og mor til en datter født i 2010 – og så kender hun selv til misundelsen. I sin ungdom kæmpede hun med overspisninger og lavt selvværd, og hun har senere erfaret, hvordan misundelse ofte har hængt sammen med spiseforstyrrelsen, og hvordan det hele har næret hinanden: skammen, maden, misundelsen og selvværdet – og ikke mindst følelsen af at være helt forkert. Signe Nordstrand har tidligere udgivet bogen En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794258494
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 40
 • Udgivet:
 • 21. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 205x268x10 mm.
 • Vægt:
 • 357 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Annas jul

Julen er magisk, julen er eventyrlig, og julen er børnenes fest. I juledigtet Annas jul følger læseren pigen Anna gennem december måneds oplevelser, forventninger, tanker og traditioner – tilsat et lille drys melankoli og tanker fra et skilsmissebarn.

Der går mange ting gennem et barns hoved i juletiden. Gennem Annas øjne oplever vi julestemningen, som den kan se ud for et barn i det 21. århundrede. Vi klippeklistrer, tæller ned, køber juletræ og bager småkager – og vi mærker forventningens glæde, spændingen og alle de tanker og følelser, der fylder i december måned.

Juledigtet Annas jul lægger sig op ad klassikeren Peters jul, men lader de rimede vers smelte sammen med nutiden med et indhold, som børn i dag kan spejle sig i, med alt det, julen bringer af magi, stemning og fortryllelse. Der er dømt feelgood julestemning, men bogen berører også de tanker, man kan have, når ens forældre er skilt, og den lille sorg, man kan føle, når julen slutter, og alt det dejlige skal pakkes væk igen.

Annas jul er skrevet på vers og er velegnet til højtlæsning for alle børn og barnlige julesjæle fra 5-6 år og er naturligvis krydret med fine illustrationer.

Bogen er smukt illustreret af Georgia Brask.

Om forfatter
Signe Nordstrand (født 1983) er cand.mag. i dansk og mor til en datter født i 2010 – og så kender hun selv til misundelsen. I sin ungdom kæmpede hun med overspisninger og lavt selvværd, og hun har senere erfaret, hvordan misundelse ofte har hængt sammen med spiseforstyrrelsen, og hvordan det hele har næret hinanden: skammen, maden, misundelsen og selvværdet – og ikke mindst følelsen af at være helt forkert.

Signe Nordstrand har tidligere udgivet bogen En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse.

E-bogen er lavet i fixed format

Forlagets beskrivelse af Annas jul

Julen er magisk, julen er eventyrlig, og julen er børnenes fest. I juledigtet Annas jul følger læseren pigen Anna gennem december måneds oplevelser, forventninger, tanker og traditioner – tilsat et lille drys melankoli og tanker fra et skilsmissebarn.

Der går mange ting gennem et barns hoved i juletiden. Gennem Annas øjne oplever vi julestemningen, som den kan se ud for et barn i det 21. århundrede. Vi klippeklistrer, tæller ned, køber juletræ og bager småkager – og vi mærker forventningens glæde, spændingen og alle de tanker og følelser, der fylder i december måned. Juledigtet Annas jul lægger sig op ad klassikeren Peters jul, men lader de rimede vers smelte sammen med nutiden med et indhold, som børn i dag kan spejle sig i, med alt det, julen bringer af magi, stemning og fortryllelse. Der er dømt feelgood julestemning, men bogen berører også de tanker, man kan have, når ens forældre er skilt, og den lille sorg, man kan føle, når julen slutter, og alt det dejlige skal pakkes væk igen.

Annas jul er skrevet på vers og er velegnet til højtlæsning for alle børn og barnlige julesjæle fra 5-6 år og er naturligvis krydret med fine illustrationer. Bogen er smukt illustreret af Georgia Brask.

Om forfatteren
Signe Nordstrand er cand.mag. i dansk og såkaldt singlemor til datteren Anna født i 2010, som har dannet inspiration til bogen. Signe Nordstrand skriver bl.a. klummer om alt fra moderskab og introverthed til singleliv, og lige nu arbejder hun på en ungdomsroman samt en humoristisk håndbog til livet som singlekvinde i en verden, der er bygget til parforhold.

Brugerbedømmelser af Annas julGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.