Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Antropologiske projekteraf Cecilie Rubow

Antropologiske projekter - E-bog

- En grundbog

Bag om Antropologiske projekter

Antropologiske projekter giver en introduktion til antropologisk projektdesign og etnografisk feltarbejde. Antropologien har de seneste årtier fået en stor udbredelse. Fra at være en disciplin, der primært orienterede sig mod små samfund uden for Europa, omfatter antropologien nu alle typer af samfund. Antropologiske projekter viser, hvordan konkrete projekter kan gennemføres, og hvilke metodiske, etiske og epistemologiske overvejelser der følger med. Bogens kapitler inspirerer til nye former for feltarbejde i forbindelse med undervisning, forskning og andet projektarbejde. Den henvender sig til bachelor- og kandidatstuderende på de antropologiske uddannelser såvel som til andre, der ønsker at arbejde med afsæt i antropologisk metode i forbindelse med deres studie og forskning eller som ansatte i offentlige institutioner, NGO er og erhvervslivet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788759333075
 • Beskyttelse:
 • DRM
 • Udgivet:
 • 15. August 2018
 • 131,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 114,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Cecilie Rubow
Vis alle titler
Beskrivelse af Antropologiske projekter
Antropologiske projekter giver en introduktion til antropologisk projektdesign og etnografisk feltarbejde.

Antropologien har de seneste årtier fået en stor udbredelse. Fra at være en disciplin, der primært orienterede sig mod små samfund uden for Europa, omfatter antropologien nu alle typer af samfund.

Antropologiske projekter viser, hvordan konkrete projekter kan gennemføres, og hvilke metodiske, etiske og epistemologiske overvejelser der følger med.

Bogens kapitler inspirerer til nye former for feltarbejde i forbindelse med undervisning, forskning og andet projektarbejde. Den henvender sig til bachelor- og kandidatstuderende på de antropologiske uddannelser såvel som til andre, der ønsker at arbejde med afsæt i antropologisk metode i forbindelse med deres studie og forskning eller som ansatte i offentlige institutioner, NGO er og erhvervslivet.
Brugerbedømmelser af Antropologiske projekter
 • Jytte H. 20. September 2020

  Jeg slugte bogstaveligt talt denne bog - straks i store bidder - hurtigt og helt uden forbehold! Effekten heraf har for mig været, at jeg er at jeg er blevet bekræftet i, at jeg er på rette vej i mit studie i Designledelse på SDU dvs. i forhold til det som jeg gerne vil.

  Jeg er også blevet bekræftet i, at de prioriteringer, der har styret mit arbejdsliv - og i det hele taget i mit liv - har været unikt gyldige og allesteds nærværende omkring mig dvs. med henblik på at forbedre samspillet mellem mennesker.

  Endelig er det en god HÅNDVÆRKSBOG fordi den på oprigtig vis vil lære os, hvordan vi bedre forstår mødet mellem mennesker.

  Bogen er utrolig nem at overskue og anvende. LIGE TIL AT GÅ TIL.

  JEG GIVER BOGEN 5 STJERNE.


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Antropologiske projekter findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.