Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Applied Sensory Analy of Foods - Howard R. Moskowitz - Bog

Bag om Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849367052
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 30. juni 1988
  • Størrelse:
  • 178x254x15 mm.
  • Vægt:
  • 748 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Brugerbedømmelser af Applied Sensory Analy of Foods



Find lignende bøger
Bogen Applied Sensory Analy of Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.