Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arlo Finch i skyggernes rige (3) - John August - E-bog

indgår i Arlo Finch serien

Bag om Arlo Finch i skyggernes rige (3)

”Et magisk og vidunderligt eventyr. John August er en mesterlig historiefortæller.”– Ransom Riggs, #1 New York Times-bestsellerforfatter til Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn. Efter en udfordrende sommerlejr er Arlo Finch tilbage i Pine Mountain, hvor han forbereder sig på at starte i en ny skoleog møde de to nye medlemmer af Blå Patrulje. Udover det har han sat sig det farligste mål overhovedet: Han vil samle sin familie igen. Det bringer ham på en farefuld færd helt om på den anden side af kloden, men heldigvis står hans gode venner klar til at hjælpe ham. Da de gådefulde hinsidige afslører deres planer, må Arlo dog tage et afgørende valg: Skal han redde sine venner og sin familie eller De Lange Skove? TREDJE OG SIDSTE DEL AF TRILOGIEN OM ARLO FINCH.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788741510637
 • Udgivet:
 • 6. Oktober 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Arlo Finch i skyggernes rige (3)

  Beskrivelse af Arlo Finch i skyggernes rige (3)

  ”Et magisk og vidunderligt eventyr. John August er en mesterlig historiefortæller.”– Ransom Riggs, #1 New York Times-bestsellerforfatter til Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn.

  Efter en udfordrende sommerlejr er Arlo Finch tilbage i Pine Mountain, hvor han forbereder sig på at starte i en ny skoleog møde de to nye medlemmer af Blå Patrulje. Udover det har han sat sig det farligste mål overhovedet: Han vil samle sin familie igen. Det bringer ham på en farefuld færd helt om på den anden side af kloden, men heldigvis står hans gode venner klar til at hjælpe ham. Da de gådefulde hinsidige afslører deres planer, må Arlo dog tage et afgørende valg: Skal han redde sine venner og sin familie eller De Lange Skove?

  TREDJE OG SIDSTE DEL AF TRILOGIEN OM ARLO FINCH.

  Forlagets beskrivelse af Arlo Finch i skyggernes rige (3)

  ”Et magisk og vidunderligt eventyr. John August er en mesterlig historiefortæller.”

  – Ransom Riggs, #1 New York Times-bestsellerforfatter til Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn.

  Efter en udfordrende sommerlejr er Arlo Finch tilbage i Pine Mountain, hvor han forbereder sig på at starte i en ny skole og møde de to nye medlemmer af Blå Patrulje. Udover det har han sat sig det farligste mål overhovedet: Han vil samle sin familie igen. Det bringer ham på en farefuld færd helt om på den anden side af kloden, men heldigvis står hans gode venner klar til at hjælpe ham. Da de gådefulde hinsidige afslører deres planer, må Arlo dog tage et afgørende valg: Skal han redde sine venner og sin familie eller De Lange Skove?

  TREDJE OG SIDSTE DEL AF TRILOGIEN OM ARLO FINCH.

  Brugerbedømmelser af Arlo Finch i skyggernes rige (3)

  • Sarah H. 4. November 2020

   En formidabel afslutning på triologien om Arlo Finch.


  Find lignende bøger
  Bogen Arlo Finch i skyggernes rige (3) findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.