Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Asha af Sania - Johanne Würtz Hundevad - E-bog

Bag om Asha af Sania

Prinsessen Asha har i næsten 7 år levet med sin bror Anthonys had. Hun er blevet slået, skubbet, sparket og kostet rundt med hver dag, og hun kan ikke sige fra eller slå igen. Det hele bliver værre, da forældrene vælger at skrive Ashas navn i testamentet. Anthony nægter at dele noget med sin ubetydelige søster, og han skræmmer Asha ud i Den Store Skov. Her må hun, som aldrig har været alene i naturen, stå model til både almindelig overlevelse, ulve og ikke mindst Skovfolket, som nedstammer fra De Samvittighedsløse. Aldrig er Asha blevet testet så meget, men kan hun nu lære at slå igen, eller vil hun fortsat være den stille og konfliktsky prinsesse af Sania?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743004745
  • Udgivet:
  • 28. Marts 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Asha af Sania

Prinsessen Asha har i næsten 7 år levet med sin bror Anthonys had. Hun er blevet slået, skubbet, sparket og kostet rundt med hver dag, og hun kan ikke sige fra eller slå igen.
Det hele bliver værre, da forældrene vælger at skrive Ashas navn i testamentet. Anthony nægter at dele noget med sin ubetydelige søster, og han skræmmer Asha ud i Den Store Skov.
Her må hun, som aldrig har været alene i naturen, stå model til både almindelig overlevelse, ulve og ikke mindst Skovfolket, som nedstammer fra De Samvittighedsløse.
Aldrig er Asha blevet testet så meget, men kan hun nu lære at slå igen, eller vil hun fortsat være den stille og konfliktsky prinsesse af Sania?

Brugerbedømmelser af Asha af SaniaFind lignende bøger
Bogen Asha af Sania findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.