Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Astrid & Veronika - Linda Olsson - Bog

Bag om Astrid & Veronika

International bestseller Vundet Boghandlermedhjælpernes pris (Sverige 2007) Den internationale presse skrev: »Det kan være den smukkeste roman jeg har læst, nogensinde«. - Norra Västerbotten »Følelsesmæssigt dybt tilfredsstillende ... ikke bare umulig at lægge fra sig, men også umulig at glemme«. - New Zealand Canvas »Smuk og dybt rørende. En drømmeagtig levendegørelse af et venskabs styrke«. - Mary McGarry Morris, forfatter til bestselleren Songs in Ordinary Time Astrid og Veronika kender ikke hinanden, da romanen starter. Veronika bliver Astrids nabo i en lille by i Dalarna, Sverige. Og dette er rammen om et venskab, der vokser først forsigtigt og siden hen med stor hengivenhed og kærlighed. Et venskab, der kan hele fortidens sår og give kræfter til at se videre frem. I deres huse fortæller de hinanden om deres liv. Vi bliver ført fra bølgernes voldsomme kraft i New Zealand til de spæde skovjordbær uden for Astrids hus i Sverige. Astrid & Veronika er en stærk roman om kærlighedens kraft, om hvordan vi lever med sorg og lidenskab og frem for alt om venskab. "Smuk, vemodig og eftertænksom svensk roman om venskab, kærlighed og smertefulde svigt, som vil tiltale mange kvindelige læsere. Romanen er skrevet i et stille og lyrisk sprog, og den er i al sin enkelhed rørende læsning". - Lone Krøgh, Lektørudtalelse uge 42

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793338210
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Udgivet:
 • 31. Oktober 2016
 • Udgave:
 • 6
 • Størrelse:
 • 143x220x17 mm.
 • Vægt:
 • 355 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Astrid & Veronika

  Beskrivelse af Astrid & Veronika

  International bestseller Dansk bestseller Nu også en klassiker i dansk litteratur Kåret til årets roman - Politiken Pressen skriver: "Smuk, vemodig og eftertænksom svensk roman om venskab, kærlighed og smertefulde svigt, som vil tiltale mange kvindelige læsere. Romanen er skrevet i et stille og lyrisk sprog, og den er i al sin enkelhed rørende læsning." - Lone Krøgh, Lektørudtalelse "En smuk oplevelse." - Politiken "Sikke en debut!" - ALT for damerne Astrid og Veronika kender ikke hinanden, da romanen starter. Veronika bliver Astrids nabo i en lille by i Dalarna, Sverige.Og dette er rammen om et venskab, der vokser først forsigtigt og siden hen med stor hengivenhed og kærlighed. Et venskab, der kan hele fortidens sår og give kræfter til at se videre frem. I deres huse fortæller de hinanden om deres liv. Vi bliver ført fra bølgernes voldsomme kraft i New Zealand til de spæde skovjordbær uden for Astrids hus i Sverige. Astrid & Veronika er en stærk roman om kærlighedens kraft, om hvordan vi lever med sorg og lidenskab og frem for alt om venskab. Linda Olsson er også forfatter til Det gode i dig, Sonate til Miriam, Solsorten synger, En søster i mit hus og thrilleren Der er noget råddent.

  Forlagets beskrivelse af Astrid & Veronika

  International bestseller
  Dansk bestseller

  Nu også en klassiker i dansk litteratur
  Kåret til årets roman - Politiken

  Pressen skriver:

  "Smuk, vemodig og eftertænksom svensk roman om venskab, kærlighed og smertefulde svigt, som vil tiltale mange kvindelige læsere. Romanen er skrevet i et stille og lyrisk sprog, og den er i al sin enkelhed rørende læsning."
  - Lone Krøgh, Lektørudtalelse

  "En smuk oplevelse." - Politiken

  "Sikke en debut!" - ALT for damerne

  Astrid og Veronika kender ikke hinanden, da romanen starter. Veronika bliver Astrids nabo i en lille by i Dalarna, Sverige.Og dette er rammen om et venskab, der vokser først forsigtigt og siden hen med stor hengivenhed og kærlighed. Et venskab, der kan hele fortidens sår og give kræfter til at se videre frem.
  I deres huse fortæller de hinanden om deres liv. Vi bliver ført fra bølgernes voldsomme kraft i New Zealand til de spæde skovjordbær uden for Astrids hus i Sverige.

  Astrid & Veronika er en stærk roman om kærlighedens kraft, om hvordan vi lever med sorg og lidenskab og frem for alt om venskab.

  Linda Olsson er også forfatter til Det gode i dig, Sonate til Miriam, Solsorten synger, En søster i mit hus og thrilleren Der er noget råddent.

  Brugerbedømmelser af Astrid & Veronika  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.