Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Auggie Wrens julefortælling - Paul Auster - E-bog

Bag om Auggie Wrens julefortælling

Det hele begynder med en forfatters dilemma: The New York Times har opfordret ham til at skrive en novelle, der skal trykkes i avisen julemorgen. Han siger ja til jobbet, men han har et problem: Hvordan skriver man en usentimental julefortælling? Han bekender sig til sin ven i den lokale cigarforretning, en farverig figur ved navn Auggie Wren, som kvitterer med en ukonventionel historie om en forsvundet tegnebog, en blind kvinde og en julemiddag. Alt vendes på hovedet. Hvad betyder det at stjæle? Hvad betyder det at give? Hvad er løgn? Hvad er sandhed? Auggie Wrens julefortælling blev første gang trykt i The New York Times og er siden blevet til filmen Smoke.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711337493
  • Udgivet:
  • 13. Februar 2015
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Auggie Wrens julefortælling

Det hele begynder med en forfatters dilemma: The New York Times har opfordret ham til at skrive en novelle, der skal trykkes i avisen julemorgen. Han siger ja til jobbet, men han har et problem: Hvordan skriver man en usentimental julefortælling?

Han bekender sig til sin ven i den lokale cigarforretning, en farverig figur ved navn Auggie Wren, som kvitterer med en ukonventionel historie om en forsvundet tegnebog, en blind kvinde og en julemiddag. Alt vendes på hovedet. Hvad betyder det at stjæle? Hvad betyder det at give? Hvad er løgn? Hvad er sandhed?

Auggie Wrens julefortælling blev første gang trykt i The New York Times og er siden blevet til filmen Smoke.

Brugerbedømmelser af Auggie Wrens julefortællingFind lignende bøger
Bogen Auggie Wrens julefortælling findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.