Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Balladefilter - Dorte Franzéen - E-bog

- Små, sjove og finurlige historier for børn og voksne

Bag om Balladefilter

Balladefilter består af 45 små og sjove historier fra livet i en børnefamilie. De er fortalt med humor og tager udgangspunkt i børnenes egen hverdag og deres måde at se verden på. Mange vil fra deres eget liv kunne genkende de situationer, der beskrives i historierne. Bogen vil således være velegnet til højtlæsning og kan give anledning til både nogle gode snakke og nogle sjove stunder for både børn og voksne. Uddrag af bogen ”Jeg tror, at vi bliver nødt til at spørge min mor, om det er i orden, det her,” svarede Freddy bekymret. ”Jamen hun vil da synes, at det er en god plan – vi er jo geniale,” lo Dennis selvsikkert, og det smittede en smule af på Freddy. ”Du har nok ret,” sagde han og tastede sin mors nummer på telefonen. Telefonen ringede et par gange, før hun tog den. ”Hej, skat, går det godt? Hygger I jer?” Hun lød til at være i godt humør. ”Ja, det går fint. Vi har det super godt.” Freddy tøvede et øjeblik, og fortsatte så: ”Hey, mor, vi har ellers lige fået en rigtig god idé!” ”Nå da. Hvad går den så ud på?” Freddy tog en dyb indånding, før han fortsatte: ”Vi vil gerne lave en bombe – altså bare sådan en lille én …” Der blev helt stille i telefonen … Om forfatteren Dorte Franzéen (f. 1962) elsker at fortælle historier med hjertet i børnehøjde. Hun har tidligere udgivet flere børnekrimier med pigen Stritte (Det store møntrøveri, Spøgelset på Liljeskov og Den forsvundne maler).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775752027
  • Udgivet:
  • 18. Oktober 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Balladefilter

Balladefilter består af 45 små og sjove historier fra livet i en børnefamilie. De er fortalt med humor og tager udgangspunkt i børnenes egen hverdag og deres måde at se verden på. Mange vil fra deres eget liv kunne genkende de situationer, der beskrives i historierne. Bogen vil således være velegnet til højtlæsning og kan give anledning til både nogle gode snakke og nogle sjove stunder for både børn og voksne.

Uddrag af bogen
”Jeg tror, at vi bliver nødt til at spørge min mor, om det er i orden, det her,” svarede Freddy bekymret.
”Jamen hun vil da synes, at det er en god plan – vi er jo geniale,” lo Dennis selvsikkert, og det smittede en smule af på Freddy.
”Du har nok ret,” sagde han og tastede sin mors nummer på telefonen. Telefonen ringede et par gange, før hun tog den.
”Hej, skat, går det godt? Hygger I jer?” Hun lød til at være i godt humør.
”Ja, det går fint. Vi har det super godt.” Freddy tøvede et øjeblik, og fortsatte så: ”Hey, mor, vi har ellers lige fået en rigtig god idé!”
”Nå da. Hvad går den så ud på?” Freddy tog en dyb indånding, før han fortsatte: ”Vi vil gerne lave en bombe – altså bare sådan en lille én …” Der blev helt stille i telefonen …

Om forfatteren
Dorte Franzéen (f. 1962) elsker at fortælle historier med hjertet i børnehøjde. Hun har tidligere udgivet flere børnekrimier med pigen Stritte (Det store møntrøveri, Spøgelset på Liljeskov og Den forsvundne maler).

Forlagets beskrivelse af Balladefilter

Balladefilter består af 45 små og sjove historier fra livet i en børnefamilie. De er fortalt med humor og tager udgangspunkt i børnenes egen hverdag og deres måde at se verden på.

Mange vil fra deres eget liv kunne genkende de situationer, der beskrives i historierne. Bogen vil således være velegnet til højtlæsning og kan give anledning til både nogle gode snakke og nogle sjove stunder for både børn og voksne.

Brugerbedømmelser af BalladefilterFind lignende bøger
Bogen Balladefilter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.