Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition - Darina Allen - Bog

Bag om Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781856267298
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 640
  • Udgivet:
  • 25. oktober 2007
  • Størrelse:
  • 219x255x42 mm.
  • Vægt:
  • 2164 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Brugerbedømmelser af Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition



Find lignende bøger
Bogen Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.