Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger

Hos tales.dk byder vi dig indenfor til et lækkert madunivers af billige kogebøger, som appellerer til appetitlige madretter til både kvinder, mænd og børn. Saml familien og gør madlavning til en oplevelse, ved at udforske vores store udvalg om alt lige fra de bedste kogebøger fra blandt andre Jamie Oliver, Claus Meyer og Karolines Køkken til italienske, sunde eller veganske kogebøger og meget andet. Udfordre dig selv og dygtiggør dine evner indenfor madkunst eller blot udvid din horisont i køkkenet med nemme og nye hverdagsretter. Bliv inspireret fra vores flotte udvalg nedenfor, og gå på opdagelse efter dine næste lækre madopskrifter som du skal byde dine gæster, venner eller familie på.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (5.000+)
  • (1.000+)
  • (19)
Format
  • (5.000+)
  • (5.000+)
  • (1.000+)
  • (505)
  • (409)
  • (180)
  • (132)
  • (17)
  • (6)
Vis mere
Sprog
  • (1.000+)
  • (5.000+)
  • (11)
  • (2)
  • (1.000+)
  • (222)
  • (329)
  • (166)
  • (36)
Vis mere
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (161)
  • (202)
  • (210)
  • (214)
  • (220)
Serie
  • (73)
  • (43)
  • (27)
  • (25)
  • (20)
  • (18)
  • (16)
  • (16)
  • (13)
Vis mere
Tag
  • (143)
  • (126)
  • (80)
  • (74)
  • (52)
  • (38)
  • (33)
  • (30)
  • (30)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 198,95 kr.

    Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt. 

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    139,95 kr.

    En inspirerende kogebog med nemme hverdagsretter, som alle kan lave. Her er både opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen er blandt de mest populære madbloggere i Danmark, og hver uge forsyner de deres over 150.000 følgere på Instagram med nemme og indbydende opskrifter. Deres pølsebrød, som de kalder verdens bedste, har alene fået over 250.000 klik! Pølsebrødene er at finde i deres første kogebog, der samler 100 skønne opskrifter, som sætter lidt mere smag på hverdagen.

  • af Jane Faerber
    145,00 - 185,95 kr.

    Mange har haft succes med at leve sundere og tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes ’Keto på 4 uger’ bliver du introduceret til en overskuelig 4-ugers kostplan til vægttab. 4-ugers planen kommer med konkrete forslag til alle dagens måltider, hvor du bliver mødt af bogens 80 nye sunde og lækre opskrifter. KETO er en kost, der har til formål at få kroppen til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jane guider dig her med velunderbyggede retningslinjer og konkrete råd og tips til et slankere liv – uden du nødvendigvis behøver at tælle dine kulhydrater og kalorier. Hvis du leder efter de bedste tips og tricks til at se en positiv fremgang på vægten og leve et sundere liv, så er ’Keto på 4 uger’ den perfekte bog til dig. Du får super lækre opskrifter, som du kan benytte i din kostplan, samt et overblik over hvad og hvor meget man skal spise og hvilke madvarer man helst bør undgå. Du får vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner grundlag for et vedvarende vægttab. 

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 204,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Anne Hjernøe
    138,00 - 207,95 kr.

    Den kendte TV-kok Anne Hjernøe er kommet på banen med en spændende bog om sund kost. Det hele startede efter at Anne havde tabt sig 20 kg og var i bedre form end hun havde været i årevis. Hun mener at man sagtens kan tabe sig og holde vægten uden at sulte eller dyrke intensiv motion. Bogen er til dig som er træt af de ekstra kilo som bare sniger sig på gennem årene. Til dig som har prøvet forskellige slankekure uden resultat, og til dig som bare gerne vil spise sundt og varieret. Massere af mennesker har allerede tabt sig efter at have fulgt Annes råd. Mad er det vigtigste for din vægt og Anne Hjernøe elsker at spise. På grund af hendes arbejde er hun altid omgivet af mad, men hun var godt klar over at hun indtog mere end hvad hun havde brug for. Annes bog beskriver hvordan man kan tabe sig og holde vægten ved at droppe mellemmåltider og i stedet indtage tre lækre måltider som er rigtigt sammensat dagligt. Anne mener at det skal være sjovt at spise. Der er ikke noget i vejen med at spise en dessert og nyde den, men man skal sørge for at kompensere i løbet af ugen. Annes opskrifter sørger for at dine måltider opnår en fin balance af alt hvad din krop har brug for. Hun beskriver sin bog som at være en gradvis livsændring frem for en kur. Det er ikke bare et fakta-ark men en hel proces. I bogen er der inkluderet en en kostplan med daglige 1400-1600 kalorier som du kan følge for at holde formen.

  • af Anne Hjernøe
    112,00 - 172,95 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

  • af Anne Hjernøe
    132,00 - 172,95 kr.

    Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv. De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen. Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe. 

  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    228,95 kr.

    ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med. Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall er kendt fra DR2’s programserie ‘River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.

  • af Jane Faerber
    145,00 - 183,95 kr.

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

  • af Suzy Wengel
    112,00 - 204,95 kr.

    I “Sense for hele familien” præsenterer Suzy Wengel sit helt nye og unikke ’spisevanetræ’. Vanetræet skal motivere hele familien til at foretage overkommelige ændringer i hverdagen, ved at synliggøre de vaner, der ofte er helt ubevidste. Familien udfylder træet i fællesskab, , så alle familiemedlemmer kan blive den sundeste og gladeste version af sig selv. På denne måde bliver sense til et sjovt og motiverende projekt, som hele familien samarbejder om.Suzy Wengels sense-metode er et kærkomment alternativ til de strenge slankekure, som ofte medfører en usund yoyo-vægt. I bogen byder hun på overskuelige principper for, hvordan kosten skal sammensættes, hvis den skal mætte og bidrage til blodsukkerstabilitet hele dagen. Der præsenteres også eksempler fra familier, der har afprøvet sense-metoden, og bogen er fyldt med nemme opskrifter, som kan indgå i en travl hverdag.Forfatteren har samarbejdet med en erfaren psykolog om gode råd til, hvordan man kan tale krop og vægt med børn uden at gøre skade på deres selvtillid eller forårsage spiseforstyrrelser. “Sense for hele familien” er ikke bare en livsstilsændring, det er også et fælles familieprojekt, som skaber sammenhold og sunde sjæle.

  • - Hjemmelavet is af sæsonens bedste råvarer
    af Vibeke Bengtson & Jonas Bohn
    158,95 - 192,95 kr.

    Der findes næppe et menneske i verden, der ikke elsker is. Men is er naturligvis ikke bare is. Den hjemmelavede er ganske særlig – især når den er lavet med friske, lækre råvarer, spændende smagselementer og ikke mindst en god portion kærlighed. Bogen er spækket med et væld af opskrifter skabt med stor kreativitet og passion. Bogens forfattere har – naturligvis – lært at lave is i Italien og megen inspiration hentes på rejser ude i den store verden, men når der skal eksperimenteres med nye spændende smage og sammensætninger, sker det med udgangspunkt i haven derhjemme, i naturen og hos de lokale handlende. De mange inspirerende is-opskrifter tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, og til hver årstid er der serveringsforslag til nytænkende cocktails og longdrinks baseret på is. Og så er is ikke bare chokolade, vanilje og jordbær – der bringes også anderledes opskrifter på sorbet med fx grannåle, røget laks eller øl og flødeis med danablu eller rosenblomster. Bogen gennemgår teknikkerne bag produktionen af den gode is og bringer masser af gode tips og tricks til, hvordan man får de bedste resultater, hvor man finder den bedste vanilje og kanel, hvordan man brænder nougat, laver krystalliseret chokolade, giver jordbærisen et ekstra pift og meget, meget mere. Det er let at lave is. Med bogen i hånden kan hele familien samles om ismaskinen og lave is hjemme i køkkenet. Med simple anvisninger og en smule forberedelse kan isen blive klar på næsten ingen tid. Bogen indeholder flere end 50 isopskrifter, 12 drinks og henved 20 opskrifter på lækkert tilbehør til isen – fx kager, drys og saucer. Om forfatterne Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der har en baggrund som hhv. grafiker og it-iværksætter, udskiftede i 2008 et hektisk liv i København med en tilværelse langt fra stress og jag på solskinsøen Bornholm. Fra påske til efterårsferien serverer de lækker, frisk-lavet is for øens mange turister og den faste skare af fans og ‘isomaner’, der trofast lægger vejen forbi Bornholms Ismejeri i det gamle bindingsværkshus i Svaneke for at smage sæsonens nyheder og de gamle klassikere.

  • - Sundhed, selvværd og livsglæde
    af Lisbeth Zornig Andersen
    74,95 - 153,95 kr.

    Efter et års arbejde med kosten, kroppen og selvværdet er Lisbeth Zornig Andersen nu ti kilo lettere og har et større fysisk og mentalt overskud end nogensinde før. Zornigkuren er en overskuelig guide med konkrete og håndholdte tips til alt det, der gør os gladere og sundere, og som fører til mindre mavefedt – på den sjove måde. Du hører om tarmbakterier, antiinflammation, sex, vinterbadning, mormormad, søvn og meget mere af alt det, man kan skrue på for at stimulere sundhed og lykkehormoner.

  • - 100 opskrifter til hele familien
    af Michelle Kristensen
    145,00 - 207,95 kr.

    Hvad skal vi spise i aften? Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os har travlt og er trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest. Og så ender vi alt for tit med fastfood eller noget mindre sundt fra fryseren. Derfor har Michelle Kristensen lavet en bog med 100 opskrifter på aftensmad, der smager forrygende, og som kan laves i en fart. Her er sunde udgaver af danskernes yndlingsmad – fra gryderetter og ovnretter til pizza og sandwich. Man behøver nemlig ikke at spise ensformigt og kedeligt, fordi man gerne vil leve sundt. Alle opskrifter i bogen følger MK principperne, som sikrer en god mæthed og et stabilt blodsukker.

  • af Frederikke Wærens
    198,95 kr.

    Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram!En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage? I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste opskrifter på skønne og velsmagende kager, der oser af hjemmebag og hygge. Præcis som du kender dem fra Frederikkes populære Instagramprofil @frederikkewaerens, er det overdådige kager, der er nemme at gå til og lavet af gode råvarer. For bagning handler ikke om præcision og svære teknikker, men om at skabe de skønneste kager, der gør alle livets særlige øjeblikke endnu mere specielle. Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark – dette er hendes første bog. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

  • af Jamie Oliver
    158,95 kr.

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!

  • - Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper
    af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
    158,95 kr.

    SOUPING ER DET NYE JUICING HOP MED PÅ DEN HOTTESTE INTERNATIONALE TREND DETOX DIG TIL EN SLANKERE OG SUNDERE KROP Drømmer du om at smide de sidste genstridige kilo, øge energi-niveauet, få en mave i balance og masser af fantastiske smagsoplevelser, så kan du se frem til en eventyrlig rejse med souping, der gør dig både sund og slank – helt uden sult. Ud med energirøvende juicekure og ind med skønne, mættende, farvestrålende supper, der med deres helsebringende indhold af kostfibre giver dig alt, hvad din krop længes efter. Du kan glæde dig til: – Effektiv detox – Ro i tarmene – Fantastisk velsmag – Tabte kilo – Masser af energi og bragende overskud … samt antiinflammatorisk sundhed og styrke Bogen giver dig opskriften på, hvordan du via souping detoxer dig til øget trivsel og -velvære. Det intelligente soupingprogram er sammensat, så ernæringen er optimal, og følger du de to detoxfaser, der løber over 10 dage, vil din krop være som genfødt med ny, sprudlende energi. Du kan naturligvis også blot skifte enkelte måltider ud med en af de gode supper, eller måske tage en dag indimellem med souping – det hele vil gøre godt for kroppen. Du får over 40 fantastiske opskrifter, 10 dages soupingkur med 3 dages KICKSTARTER- og 7 dages BOOSTER-fase, detaljeret indkøbsliste, anvisninger til, hvordan du detoxer optimalt … og meget, meget mere! Om forfatterne Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH og en af landets helt store specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har arbejdet 10 år ved Institut for Human Ernæring, KU, og vejleder i dag private klienter med stor succes. Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos hhv. sin danske mor og sin italienske farmor. En kombination af nord og syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

  • af Pia Norup
    298,95 kr.

    Aldrig før har så mange følt sig trætte og udmattede. MITO-kosten, der kombinerer det bedste fra middelhavskost og KETO-kost, sætter gang i alle kroppens små energiceller og giver en masse kræfter, man ikke anede, man havde. Både fysisk og mentalt.En moderne hverdag med arbejde og familieliv rummer masser af ting, der skal gøres, som dræner os for energi og i perioder kan efterlade os med en følelse af total udmattelse eller ligefrem udbrændthed. Løsningen er ikke sort kaffe. Vil man sin træthed til livs, skal man finde ind til årsagerne – og erstatte alt det, der udmatter, med energiskabende ting.Og det kan sagtens lade sig gøre, lover læge og Functional Medicine Practitio- ner Pia Norup. Hun opsøges dagligt af patienter, som på tværs af sygdomme har det til fælles, at de føler sig hæmmet i at leve det liv, de ønsker, fordi de er for trætte.I Aldrig mere træt hjælper hun læserne med at identificere, hvor lige præcis deres træthed kommer fra. Og så har hun en plan, der fyrer op under den energi, vi alle har så hårdt brug for. Bl.a. introducerer hun os for vores vigtigste og dybt fascinerende medspillere, mitokondrierne. Det er cellernes mikroskopiske kraftværker, som giver kroppen energi og styrke, og dem kan vi skrue op for, hvis vi ved hvordan.Maden spiller en afgørende rolle for mitokondrierne, og derfor lancerer bogen den såkaldte MITO-kost. Der er tale om en overvejende grøn antiinflammatorisk måde at spise på med få kulhydrater og masser af fedtstoffer af høj kvalitet. Bogen rummer en komplet kostplan til fire uger med de lækreste opskrifter, spækket med næring til at løfte energiniveauet.Desuden kommer den rundt om små og store livsstilsvalg, der påvirker ens energi: Naturligvis søvn og døgnrytme, men også motion og bevægelse, sociale vaner, arbejdsvaner og selvomsorg. De mange gode råd er til at overkomme - også når man er træt.

  • - Spis dig sund og stærk - helt enkelt
    af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
    228,95 kr.

    Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost - enklere end nogensinde.Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflammatorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart.Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra styrke til at tage kampen op mod alt fra gigt og hjerte-kar-sygdomme, eksem og overbelastningsskader til truende virus og bakterier. Interessen for at gøre kroppen maksimalt sund og robust med mad har vokset sig stærk gennem de seneste år, og coronakrisen har i den grad forstærket den.Ordet 'anti-inflammatorisk' kan godt klinge lidt nørdet, men heldigvis behøver det absolut ikke at være raketvidenskab at forebygge en lang række livsstilssygdomme på én gang ved hjælp af helt almindelig mad, siger forfatterne Martin Kreutzner og Simon Weisdorf. De var også makkerparret bag bestselleren Velsmurt og hører til sværvægterne blandt de anti-inflammatoriske formidelere og rådgivere.I deres nye bog har de haft som ambition at skrælle alt det svære ved metoden væk og gøre det helt ukompliceret at spise anti-inflammatorisk i en travl hverdag – både for folk, der har haft svært ved at holde sig selv til ilden, og for dem, der ikke har prøvet det før.Forfatterparret ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af læsere, følgere og klienter, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden.Anti-infl ammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer: Nemme opskrift er til alle måltider Komplette indkøbslister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder Overskuelige madplaner uden madspild

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    185,95 - 218,95 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

  • af Anemette Olesen
    78,95 kr.

    I denne nye 2. udgave er tilføjet Fødevarestyrelsens bemærkninger til nogle af planterne samt et lille leksikon over de indholdsstoffer , man skal være opmærksom på. Med det nye nordiske køkken er der sket en ”opblomstring” af interessen for alle de spiselige vilde urter. Det har bl.a. betydet, at mange dygtige kokke nu har kastet sig over brugen af vilde planter til pynt og i maden, og det smitter selvfølgelig af på alle os andre. Spiselige vilde plantr bliver pludselig vigtige, og mange vil gerne vide, hvilke vilde planter de kan bruge og til hvad. Der er virkelig mange muligheder, men det er vigtigt at kende de planter man kan spise, og hvilke der er giftige. Derfor bringer denne bog vellignende tegninger af alle de planter, der anbefales til spisning. Der er selvfølgelig endnu flere vilde planter, der kan spises, men vi har valgt dem, der er specielt gode og lette at kende. Anemette Olesen, erfaren have- og madskribent, har udvalgt planterne og lavet opskrifterne. Hun har også skrevet bøgerne: Spiselige blomster, Mit grønne apotek og Duftende planter i denne serie. Kirsten Tind har malet de mange planter.

  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    118,95 - 139,94 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

  • af Camilla Skov
    188,95 kr.

    Vegetarisk comfort food – også til ikke-vegetarer – fra kvinden bag succesen Vegetarisk hverdag. Camilla Skov er ikke vegetar! Men hun elsker at lave vegetarisk mad og gør det flittigt på den populære Instagram-profil @vegetariskhverdag, hvor tusindvis af danskere hver uge får inspiration til aftensmaden. Camillas præmis er, at vegetarisk mad skal smage så godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. Det kræver viden om fedt, syre og krydderier – balance og kærlighed.I Vegetarisk i aften? laver Camilla vegetarisk comfort food til hele familien, som alle bliver mætte af – og som garanteret får husholdningsbudgettet til at falde.

  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    271,00 - 288,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • af Rose Gray & Ruth Rogers
    273,95 kr.

    Den ultimative italienske kogebog. Her får du 120 opskrifter på italiensk kogekunst, når det er aller bedst. Fra kokkene bag den legendariske River Cafe-restaurant i London.Ruth Rogers og Rose Gray åbnede The River Cafe  i 1987. Dengang var der ingen der vidste, hvem de var, og deres restaurant var lille med plads til kun ni borde. I dag hører de til blandt gastronomiens store stjerner, og de har fostret nogle af verdens mest kendte kokke, bl.a. Jamie Oliver. 30 er deres jubilæumsbog. Her har de samlet deres mest klassiske opskrifter og tilføjet helt nye.  Bogen er inddelt i: Antipasti, primi, Secondi, Contorni og dolci. Du finder både opskrifter med pasta, risotto, salater, suppe, kød, is og kager. 

  • af Britt Andersen
    229,00 kr.

    Denne bog er den første af sin slags. Her finder du opskrifter på hverdagsmad som kan tilberedes i en airfryer. Bogen er udgivet af Britt Andersen som har haft madbloggen “airfryeropskrifter.dk” siden 2017. Airfryer er en relativt unik og spændende teknologi som via cirkulerende luft kan tilberede mad som er sprødt og saftigt uden brug af olie. Hele konceptet giver dig mulighed for at tilberede retter som normalt kræver meget fedt på en sundere måde. Man kan for eksempel tilberede pommes frites med 80% mindre fedt end ved en frituresteger. Andre fordele ved en airfryer er at den producere mindre mados og har en kort opvarmningstid. Airfryer konceptet er blevet utroligt populært i Amerika og Asien gennem de seneste år og har langsomt fået mere opmærksomhed i Danmark. Britt Andersen blev straks interesseret i denne unikke teknologi og har med fordel benyttet Airfryer i sit eget køkken. Hvis du har en airfryer derhjemme eller overvejer at investere i en, kan denne bog give god inspiration til at komme i gang. Bogen inkludere både internationale og danske retter som kan dække dine hverdagsbehov. Det skal også nævnes at alle opskrifter kan bruges i forbindelse med almindelig ovn eller komfur, dog kan temperatur og tid variere.

  • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
    120,95 - 238,95 kr.

    I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter. Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem. Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte. Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    120,95 - 235,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Sebastian Mathson Randrup
    88,95 kr.

    Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.

  •  
    77,95 kr.

    Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin - så alle kan være med, og intet går galt. Lyder "Fætter Højbens brændende kærlighed" ikke spændende? Eller hvad med "Anders Ands kanelsnegle"?Den helt rigtige kogebog til både små og "store" kokke.

  • af Yotam Ottolenghi
    273,95 kr.

    100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser. Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne. Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.

Kogebøger
Hos tales.dk finder du et hav af de bedste kogebøger, som indeholder inspiration til enhver forskellig smag. Du bliver naturligvis mødt af lækre og velsmagende madopskrifter, hvor du i øvrigt får spændende inspiration til, hvordan du laver alt lige fra nemme hverdagsretter til de mere komplicerede desserter og meget andet. Vi byder på de klassiske kogebøger som både henvender og tilpasser sig til kvinder og mænd, men hvor flere af vores madbøger indeholder børnevenlige eller blot nemme retter, så jeres børn også kan hjælpe til eller blive udfordret i køkkenet. Disse nemme madopskrifter kan være alt lige fra vores kogebøger med billige fødevarer eller ingredienser til sunde eller veganske kogebøger, som har særligt fokus på det sunde køkken. Her kan der blandt andet findes inspiration fra de bedste kogebøger fra eks. 2017 eller 2019, men naturligvis også fra de populære veganske kogebøger fra 2020. Danskere har generelt en stor interesse for madlavning, og interessen findes i en lige så høj grad hos mænd, som den findes hos kvinder. Børn har i øvrigt også en vis interesse for at lave mad, da man i en tidlig alder er meget nysgerrig, og naturligvis også nysgerrig ved mad. Hos tales.dk tilbyder vi derfor kogebøger som henvender sig til hele familien, så alle kan samles og deltage i køkkenet, så madoplevelsen kan deles med hele familien. Disse positive madoplevelser for børnene, vil desuden skabe et godt fundament for sunde madvaner i fremtiden. Børnenes nysgerrighed vil i øvrigt også medføre til bedre at kunne forstå og lære råvarer at kende og hvordan de smager forskelligt, alt efter hvordan man tilbereder dem. Gør madlavning til en fælles tradition eller udforsk de mange muligheder eller oplevelser som ligger foran jer, ved at bringe hele familien sammen, og find inspiration fra vores store udvalg af de bedste kogebøger ovenover. Hvis du eller din familie mangler at blive genopladet og ønsker varieret lækre aftensmad måltider, kan du med fordel tage et kig på den meget populære kogebog af Ann-Christine Hellerup Brandt ‘ Valdemarsro - aftensmad’, som indeholder hverdag aftensmad, som er nemme at lave for hele familien. 

Veganske kogebøger
vegetarkogebøger er en populær trend, og der findes derfor et stort udvalg indenfor vegansk madlavning i oversigten ovenover. Gå f. eks på opdagelse i Camilla Skovs succesfulde kogebog ‘Vegetarisk i aften?’ som byder på velsmagende veganske madopskrifter til aftensmaden, som overraskende smager SÅ godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. En meget motiverende bog for alle veganere, men hvis denne nu ikke skulle vække din interesse, er vi alligevel overbevist om, at der med højst sandsynlighed nok skal være en anden vegetarkogebog, som falder i lige din smag. Du kan med fordel nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle vores vegetarkogebøger her. Hvad enten du er søgende efter veganske kogebøger eller blot leder efter motivationen til at kickstarte den sunde livsstil, så er der et hav af inspirations muligheder hos tales.dk. Har du også mod på at udvide din horisont i køkkenet eller føler du en trang til at leve og spise sundere, så kan vi inspirere dig med kogebøger fra blandt blandt andre Anne Hjernøe, Gustav Salinas, Jane Faerber eller Anne Bech. Gå på opdagelse i det sunde køkken, eller find inspiration til din næste veganske madoplevelse hos tales.dk 

Karolines kogebøger
Mange af os kender allerede til de klassiske kogebøger fra Karolines Køkken. Derfor har Karolines kogebøger naturligvis også fundet vej til vores flotte udvalg, som kan findes øverst oppe på siden. Så hvis du mangler inspiration til måltider i køkkenet, er Karolines kogebøger et perfekt match til dig. Bøgerne indeholder mange af de klassiske råvarer, som man til dagligt har stående i køleskabet, og af den grund kan du altid finde hurtige og gode opskrifter fra Karolines Køkken. Hvis du mangler inspiration til når julen nærmer sig, kan du f. eks dykke ned i ‘Karolines Julemad’ hvor du bliver introduceret til alle de klassiske juleretter, men hvor der samtidig er tilføjet ny inspiration, som udfordrer den traditionelle julemad. Find de lækre bøger i oversigten eller se alle vores Karolines kogebøger her.

Jamie Oliver kogebøger 
Jamie Oliver en den britiske kok, som er bedst kendt for hans tilstedeværelse i en række tv-programmer. Det er desuden blevet til et hav af succesfulde kogebøger, som er højt elsket hos de mange mad tilhængere. Så mangler du inspiration fra en af verdens mest berømte tv-kokke, så ville de mange Jamie Oliver kogebøger være lige noget for dig! Gå på opdagelse efter de lækre madopskrifter lige her, som er spækket op med velsmag og som i øvrigt er nemme at tilberede. Prøv f. eks at tage et kig på hans nyeste kogebog ‘5 ingredienser’, som indeholder super god og smagfuld mad med blot 5 ingredienser. Så bliver det ikke nemmere! 

Italienske kogebøger
Foretrækker du også at få serveret italiensk mad eller elsker du blot italiensk madlavning i køkkenet, så har vi sørget for inspirationen til dig. Vi har samlet en række italienske kogebøger i vores udvalg, da madkunst fra andre lande ikke skal sætte grænser for, hvad du ønsker at servere for dig selv, familien eller for dine gæster. Uanset om de foretrækker italienske pizzaer eller lækre italienske pastaretter, skal du ikke være bekymret for ikke at finde mad fra det italienske køkken hos tales.dk. Find frem til dine eller familiens næste lækre opskrifter som skal serveres på middagsbordet fra de bedste italienske kogebøger

Claus Meyers kogebøger
Claus Meyer er en dansk selvlært tv-kok, og har med hans populære kogebøger fået stor beundring fra de danske madelskere. Claus Meyer har udgivet adskillige kogebøger, der alle er spækket med velsmagende opskrifter og flotte illustrationer. Blandt andet bør hans bog ”Almanak” fra 2010 nævnes. Den indeholder mere end 1000 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende grøntsager. Dette er én ud af de mange Meyers kogebøger som er blevet udgivet, og hvis du tænker at Meyers kogebøger er den rette inspirationskilde til dig, kan du hurtigt og nemt finde hans bøger ovenover og spise dig glad og mæt af mad som er fyldt op med smag. Du kan med fordel også finde alle hans bøger lige her.

Diabetes kogebøger
Hos tales.dk har vi samlet et udvalg af diabetes kogebøger, så hvis du derude sidder med diabetes og mangler sunde madopskrifter, så har vi også disse lækre bøger til dig. Det er ikke altid lige nemt for diabetikere at finde nye opskrifter, og af den årsag vil vi meget gerne hjælpe dig godt på vej. Gå f. eks på opdagelse efter ‘Den store diabetes kogebog’ af Fiona Hunter, og dan et bedre og mere overskueligt overblik over lækre opskrifter til sundere morgenmad, frokost og middag. Find din første eller næste diabetes kogebog ovenover eller dyk ned i de bedste kogebøger her. Find gode råd til madlavning og lad dig inspirere og motivere til gode vaner og sund kost. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.