Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger

Her på siden byder vi dig indenfor til et lækkert madunivers af billige kogebøger, som appellerer til appetitlige madretter til både kvinder, mænd og børn. Saml familien og gør madlavning til en oplevelse, ved at udforske vores store udvalg om alt lige fra de bedste kogebøger fra blandt andre Jamie Oliver, Claus Meyer og Karolines Køkken til italienske, sunde eller veganske kogebøger og meget andet. Udfordre dig selv og dygtiggør dine evner indenfor madkunst eller blot udvid din horisont i køkkenet med nemme og nye hverdagsretter. Bliv inspireret fra vores flotte udvalg nedenfor, og gå på opdagelse efter dine næste lækre madopskrifter som du skal byde dine gæster, venner eller familie på.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter, tips og tricks
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    137,95 - 177,95 kr.

    Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer.Og lidt til…I Airfryerfavoritter deler Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv sine bedste opskrifter på alt fra morgenmad, aftensmad og desserter til snacks, tilbehør og bagning. Mere end 70 enkle opskrifter på lækker og velsmagende hverdags- mad til hele familien, der nemt kan tilberedes i airfryer. Airfryerfavoritter er en grundbog med opskrifter, tips og ideer, der henvender sig til alle, der har en airfryer og ønsker at udnytte maskinens mange muligheder.Om forfatterAnne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +380.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 52.000 følger Anne-­Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Eva Ravnbøl
    287,95 - 288,95 kr.

    Eva Ravnbøls smukke bog indeholder klassiske retter fra Guds eget køkken, Italien. Som Mamma laver dem, og som hun har lært, de skal laves af sin Mamma. For er der noget, der er regler for, fuldstændig styr på, og som der bare ikke skal pilles ved i Italien, så er det maden. Og i sådan en grad, at en kikset opskrift på pasta alla carbonara i New York Times ender som en kæmpe skandale og ”allarme rosso” på forsiden af de største italienske aviser. For italienere er mad nostalgi. Maden samler. Maden giver tryghed, og i et land, hvor alt ikke altid går snorlige, er den et fast holdepunkt. Eva Ravnbøl har boet i Rom siden 1990, og i denne bog har hun samlet nogle af sine egne, sine venners og familiens livretter fra det italienske køkken. Særligt fra det romerske og toscanske køkken, men også fra Napoli, Puglia og andre områder, hun har spist sig igennem. Hun har krydret bogen med masser af små anekdoter og historier om både maden, stederne, menneskerne og ikke mindst vaskeægte italiensk madglæde. Tag nu bare et ord som "compagnia", der er italiensk for selskab. Ordret betyder det "con pane", det vil sige "med brød", og det er det, som mad (og livet) handler om for mange italienere. At mødes og være sammen om at spise. Ja, og som filminstruktøren Frederico Fellini sagde: livet består af pasta og magi, og hvis der ikke er noget pasta, er det ikke et liv. Eva er enig. Det er en kogebog, der er fyldt med peperoncino og passione og med smukke og indbydende billeder, der får læserne til at drømme sig sydpå. Og så er den en kæmpe kærlighedserklæring til Italien og italiensk madkultur! Til Cucina Divina. Eva Ravnbøl er journalist og korrespondent i Italien for TV2. Hun har tidligere udgivet kogebogen Min italienske drøm og senest i 2022 bestselleren Gud er Italiener.

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    217,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    217,95 kr.

    Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt. 

  • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
    af Louisa Lorang
    93,95 - 138,95 kr.

    Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

  • - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang
    af Jane Faerber & Anette Sams
    117,95 - 198,95 kr.

    BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET.VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.

  • - japanske nudler og småretter
    af Tove Nilsson
    160,95 kr.

    Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig.Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.

  • af Charlotte Hartvig & Jeppe Just
    167,95 kr.

    Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger!Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv.Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!

  • - Den officielle bog om magiske fester, kreative gør-det-selv-projekter og festmad inspireret af troldmandsverdenen
    af Jennifer Carroll
    235,95 kr.

    Få film har indtaget vores hjerter og fantasi så fuldkomment som den magiske verden i Harry Potter-filmene. På tværs af de otte film i Harry Potter-serien finder mange mindeværdige arrangementer og begivenheder sted. Nu kan man med denne bog i hånden tilføje lidt Potter-magi til sine egne fester!Bogen er udarbejdet som en letforståelig guide, der hjælper med at underholde gæsterne på sand troldmandsmaner, lige fra en Hogwarts-fødselsdag med kollegieturnering til en fortryllende bryllupsfest. Lær blandt andet at skabe en snevejrsbaggrund til et magisk julebal, glæd vennerne med en håndlavet fordelingshat i filt, eller underhold gæsterne med et spil Quidditch-ærteposekast.Alle bogens projekter er inddelt i temaer med masser af pynt, underholdning og selvfølgelig fantasifulde retter, der er inspireret af filmens figurer, væsner og steder.

  • af Jamie Oliver
    197,95 kr.

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!

  • af Børneavisen
    144,95 - 192,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået en masse børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for madlavning eller bagning.Her er opskrifter til mad både med og uden kød og en lang række lækre bagesopskrifter fra nogen af de mest populære deltagere fra Den Store Bagedyst.Lær at lave Anelise Severinsens lækre one pot pasta, overrask familien med Mia Emilie Perssons tacos og guacamole, bliv populær fredag aften med kyllingelår og coleslaw og slut måltidet af med Sæþór Kristínssons ribsmuffins eller Micki Chengs romkugler.I Børneavisens NYE kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • af Sebastian Mathson Randrup
    127,95 kr.

    Flyttehjemmefrakogebogen er en uundværlig guide for alle unge, der står over for at flytte hjemmefra. Skrevet af Sebastian Mathson Randrup, en anerkendt dansk forfatter, denne bog er fyldt med praktiske råd og tips til at gøre overgangen til selvstændighed så glat som muligt. Udgivet i 2016, denne bog er blevet en fast bestanddel på mange unge menneskers bogreoler. Bogen er en blanding af praktiske råd, personlige anekdoter og humor, der gør den både nyttig og underholdende at læse. Uanset om du er i færd med at flytte ind i din første lejlighed eller bare har brug for nogle tips til at klare hverdagens udfordringer, er Flyttehjemmefrakogebogen en fantastisk ressource. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af Danmarks førende forlag, der er kendt for deres høje kvalitet og brede udvalg af bøger. Gør dig selv en tjeneste og få fat i en kopi af Flyttehjemmefrakogebogen - du vil ikke fortryde det!

  • af Karina Baagø
    228,95 kr.

    Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.Om forfatterenKarina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

  • af Camilla Plum
    18,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater."Tomater får man mundvand af. De gloende bjerge af fuldmodne, duftende tomater på markeder, man har besøgt i varme lande, de bugnende klaser af egen avl, de mange forskellige arter, man kan være heldig at finde hos en god grønthandler, giver lyst til at lave mad som ingen anden grøntsag. Netop fordi tomater er så dejlige, skal man spise dem med omtanke. Købe dem, når de er gode, lade dem ligge, når de ikke er det. Tomater er ikke et forbrugsgode som rugbrød, vi behøver dem ikke, de er ikke en selvfølge. På den anden side kan man ikke få nok, man kan ikke spise for mange tomater, og man bliver aldrig træt af dem."

  • af Camilla Plum
    18,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om kål, og vi får en af hendes bedste kålopskrifter."Herhjemme er vi delt i to lejre. Kålspisere, som får mundvand af saftige kålhoveder indsvøbt i mange lag duggede blade, som enorme roser, vel vidende at æstetikken ender hjemme i den store sorte gryde med duftende supper, stuvninger, kåldolmer, salater ... Og så de andre, kålhaderne. Og det er de fleste, for kål er i top fem på listen over ting, vi hader at spise i Danmark. Stakkels mennesker, der ikke i deres liv er blevet præsenteret for denne enorme plantefamilies uudtømmelige muligheder, som ikke har været i kærlige og kyndige hænder, der har fyldt dem med veltillavet stuvet spidskål, hvidkålssupper med knasende bacon, sødmefyldt brunkål med saltet flæsk, medens de var små og taknemmelige."

  • af Camilla Plum
    18,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om krydderurter, og vi får en af hendes bedste opskrifter med krydderurter."De er da bare det dejligste, alle de smukke, frodige krydderurter, som fylder sjælen med minder, næsen med duft, maden med liv. Man bliver så dygtig med krydderurter, de løfter og bærer og støtter og giver krudt og kraft til hver eneste frikadelle, der i sommerens anledning bliver krydret med timianblomster. Kartoffelmadderne drukner i en lavine af purløg med blade så tykke som blyanter. Persillesaucen bliver så tyk og duftende grøn af finthakket persille, som den altid burde være, fordi der er så meget persille derude. De nye kartofler får ikke bare det høflige drys grønt, man giver dem af vane, men håndfulde af løvstikke, kørvel, mynte og dild."

  • - En kærlighedserklæring til vegetarisk budgetmad
    af Camilla Skov
    230,95 kr.

    Dyk ned i 'Billig mad på dyre tallerkener', en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter Camilla Skov. Udgivet i 2021, tager denne bog dig med på en rejse gennem de mange måder, du kan lave lækker mad uden at bruge en formue. Bogen er en skøn blanding af opskrifter og fortællinger, der vil inspirere dig til at tænke kreativt i køkkenet. Camilla Skov har en unik evne til at gøre madlavning både sjovt og overkommeligt, selv på et stramt budget. Udgivet af Grønningen 1, er 'Billig mad på dyre tallerkener' en bog, der vil ændre din opfattelse af, hvad det betyder at lave god mad. Det er et must-have for enhver madelsker.

  • af Bettina Buhl
    252,95 kr.

  • - 61 nærende opskrifter til frokost og aftensmad
    af Maria Vestergaard
    217,95 kr.

    Farverige, nærende og fulde af smag. Velkommen til en verden, hvor salaterne ikke længere nøjes med at være et simpelt tilbehør til alt det andet på bordet. I "Måltidssalater" udforsker kogebogsforfatter og madblogger Maria Vestergaard, hvordan du kan gøre salater til hovedattraktionen på din tallerken.Maria har i en årrække haft en passion for at kreere mættende, næringsrige og uimodståeligt lækre salater. I denne kogebog deler hun sin ekspertise og introducerer dig for opskrifter, hvor bælgfrugter møder aromatiske krydderier, friske grøntsager parres med forskellige oste, og alting bindes sammen af gode dressinger. Lær, hvordan du kan bruge ingredienser som quinoakerner, spelt, fuldkornsbrød og meget mere for at tilføje både tekstur og næring.Og oplev også den længerevarende mæthed, der kommer af kostfiber-rige ingredienser som kikærter, linser og kål. Og ikke mindst, hvordan du kan tilføre sunde fedtsyrer fra avocado, nødder og planteolier i dine måltidssalater.Er du klar til at gøre salater til hovedpersonen i dit kulinariske liv? Så er denne kogebog din ultimative guide.

  • - 100 retter fra det indiske køkken
    af Enayatullah Safi
    235,95 kr.

    En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser. I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.

  • af Jane Faerber
    132,95 - 153,95 kr.

    Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, der efterfølges af mavepine, fordøjelsesbesvær og stor oppustet ballonmave. Men sådan behøver det ikke være! Med LCHF bager vi både brød og kager helt uden mel og sukker. Derved får vi bagværk, som sagtens kan være en del af en sund livsstil. I bogen her har vi samlet de bedste brød- og kageopskrifter fra Jane Faerbers to populære LCHF-bøgerog krydret den med 18 helt nye opskrifter. Du finder opskrifter på lækre madbrød, brød til morgenbordet, madpakken og mellemmåltidet samt kiks, knækbrød og kager til enhver lejlighed. Alle helt uden gluten, mel, gær og sukker. BOGEN HER ER TIL DIG, DER: Gerne vil spise færre kulhydrater, men ikke vil undvære brød og kager helt. Ikke tåler gluten, eller har fundet ud af, at maven er både fladere og gladere uden kornprodukter.Er træt af, at bukseknappen er ved at sprænge, hver gang du har spist en bolle!Gerne vil kunne forkæle familien med bagværk og lækkerier uden sukker og hurtige kulhydrater. Alle opskrifter er: uden mel uden gluten uden sukker uden gærOm forfatteren: Jane Faerber er uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. LCHF brød & kager udkommer dagen inden hendes fødselsdag og hermed har hun nået at udgive tre bøger imens hun er 36 år. Herværende bog efterfølger nemlig bestsellerne LCHF spis dig mæt & glad og Mæt & slank med LCHF, der samlet er trykt i mere end 80.000 eksemplarer. Jane Faerber blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

  • af Hannah Grant
    303,95 kr.

    The Cake Cookbook er den næste generation af kagebagning - bogen til dig der elsker kage, gerne vil leve en sund livsstil og som aldrig går på kompromis med smag og udseende.Med The Cake Cookbook kan du kan forvandle hverdagsgrøntsager og rodfrugter såsom gulerod, sød kartoffel, knoldselleri, rødbede og almindelige kartofler til skønne kager, som dine kollegaer, børn og familie vil elske og bede om mere af.Lær hvordan du laver lækre kager uden tilsat sukker, mælk eller gluten til hele familien, til fester og hverdags snacks til børnene som et lækkert alternativ til de kedelige figenstænger. 
Du lærer også at lave fantastiske veganske kager samt guddommelige kager med brune bananer.Find ud af hvordan du kan optimere din løbe- og cykeltræning med kager specielt designet til udholdenhedssport – testet og godkendt af nogle af de bedste atleter i verden.
Alle kager kan bages i fest eller portions størrelse – prøv bl.a. de legendariske opskrifter på The Endurance Pie, The Podium Pie, The Race Cakes, Flamme Rouge-kagen og Climbers Cake samt mange flere.
Lige meget hvad du bager, vil du elske The Cake Cookbook - og dine familie vil elske dig endnu mere.

  • af Anders Kvorning & Malte Gaarde Meyenburg
    222,95 - 230,95 kr.

    NÆSTEN VEGETAR er en kogebog med enkle opskrifter, mange grøntsager og en smule kød. På baggrund af klimaforandringerne inspirerer forfatterne til en radikalt ny og udogmatisk tilgang til vores måde at spise på. I denne bog er kødet ikke tallerkenens midtpunkt, men det er heller ikke skåret helt væk. I stedet optræder det som tilbehør, krydderi eller smagsgiver. Opskrifterne i bogen er en blanding af spændende klassikere fra hele verden, udviklinger af kendte danske livretter og eventyrlige gastronomiske påfund. Næsten Vegetar er skrevet til den undertiden ambitiøse hjemmekok, men tilberedningstider i omegnen af 30 minutter og korte velkendte ingredienslister gør den anvendelig hver eneste dag.Dette er en bog i og til klimaforandringernes tid. Men det er også en bog fuld af kærlighed til mad og den historie og kultur, som knytter sig til de retter, vi elsker; til smag, aroma, farver og kreativitet, til det afslappede og personlige køkken. Man får ikke bare lyst til at spise maden i bogen, men også at tilbringe tid i køkkenet med at lave mad, omgivet af smukke råvarer og køkkenets sanselige rammer.Om forfatterneAnders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg har skrevet en meget personlig kogebog, som viser den måde, de selv spiser på. De er ikke dogmatiske vegetarer, men spiser plantebaseret det meste af tiden og bruger kød som tilbehør, tilsmagning, til særlige lejligheder eller når de er på besøg hos familie. De er først og fremmest madelskere og ønsker at bruge den planetariske krise som springbræt til endnu større madglæde gennem nye kulinariske opdagelser. Forfatterne har tidligere udgivet bøgerne Vild fisk og Grøntsager.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Claus Meyer
    119,95 kr.

    BAGEBOG er den komplette samling af alle bageopskrifterne fra Meyers Bageri, Almanak og Meyers Kager. I en og samme bog får du alt, hvad der er værd at vide om bagning af brød og kager; råvarerne, processerne, teknikkerne, historierne bag og sidst, men ikke mindst, et hav af gode, gennemprøvede opskrifter på bagværk i både det salte og det søde køkken.BAGEBOG indeholder mere end 200 opskrifter på bragende gode brød og fuldfede, smørgode kager. Glæd dig til at have klassikere som ølandshvedebrød, kanelsnurrer, citronmåne og hindbærsnitter samlet under et, og gør dig klar til at gå på opdagelse i et overflødighedshorn af fabelagtigt bagværk fra Claus Meyer og hans bagerier.

  • - smagen af sol, sommer og middelhavsmad
    af Louisa Lorang
    166,95 - 230,95 kr.

    I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af den østlige del af middelhavskøkkenet. Blandt andet det græske og tyrkiske køkken. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og masser af citron, men det er også køkkener, der bugner af grøntsagsretter og masser af krydderier, og hvor maden smager af sol, sommer og dejlige ferier. I bogen er der både små og store retter, og de er både til hverdag og til middage med mange. Her er blandt andet opskrifter på Alanya bowl, lammekebab med tahindressing, samosa med kartofler og saltet citronyoghurt, tyrkiske æg med knas og chilismør, fladbrød med halloumi, blæksprutteringe med citronmayo og vandmelonsalat med marineret gedeost og meget, meget andet.

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    138,95 - 277,95 kr.

    KAGER, DESSERTER OG BAGVÆRK.Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne bog har de samlet deres søde favoritter. Her er både kager i lag, bradepandekager, chokoladeboller, kringler, rabarberhorn, chokobarer, og hurtige desserter. Og i bedste Mummum-stil: hurtige, nemme og budgetvenlige opskrifter.

  • af Claus Meyer
    119,95 - 310,95 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Steen Larsen & Emma K. Larsen
    157,95 - 176,95 kr.

    Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund. Tænk, at noget så enkelt som en flad brøddej toppet med ganske få ingredienser og bagt i en ovn ved høj varme kan forvandles til et så velsmagende produkt!Pizza er ikke bare mad, men en form for selvudfoldelse, hvor du kan kræse om din dej og vælge dine egne yndlingsingredienser. Verdens bedste pizza viser dig, hvordan man laver en god pizza med en sprød bund, smagfuld sauce, fyld af høj kvalitet og måske et lag lækkert smeltet ost, så englene synger. Bogen rummer over 50 kreative pizzaopskrifter, 25 forslag til tilbehør og salater samt masser af tips til servering og variationsmuligheder. Alle kan være med, når der skal bages pizza!Om forfatterneEmma K. LarsenEmmas passion for mad stammer fra opvæksten, hvor hendes far, Steen, tilbragte de fleste vågne timer i køkkenet med at kreere lækker mad. Som prøvekanin til diverse nye retter, har hun fået en veludviklet smag og sans for god mad. Med sin uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed blev interessen for mad og kultur yderligere stimuleret og nu også med et teoretisk fundament.Steen LarsenKemi- og læreruddannet og underviser og laver kurser landet over med sit “Hotdog-Cirkus” og ” Burger & Beaujolais”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og beskæftiger sig meget med mad fra Asien, Mellemøsten og Sydamerika, hvilket mærkes i flere af hans kogebøger bl.a. Verdens bedste hotdogs, Grøn mad over alle grænser, Lev stærkt, Gå hjem og wok, Eksotisk mad og Verdens bedste burgere.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Line Hviid
    58,94 kr.

    Kæmper du med PCOS eller insulinresistens? Ved du, at kosten kan gøre en forskel? E-bogen her er din genvej til at få nem og PCO-venlig mad integreret i hverdagen.Kvinder med hormonforstyrrelsen PCOS kan mindske deres symptomer og øge deres velvære, hvis de spiser en såkaldt PCO-venlig kost. Kosten afviger på flere punkter fra den almindelige danskers kost: Den har færre kulhydrater og slet ingen af de hurtige, som man finder i fx hvedemel, kartofler og søde frugter.Som bekendt kan alt, der afviger fra normalen, virke uoverskueligt midt i hverdagens gængse kaos. Alligevel behøver det ikke være svært at spise PCO-venligt - i hvert fald ikke, hvis man først har fået skruet hovedet ind i den rigtige tankegang.Udfordringen er selvfølgelig at få hovedet dérhen.Den digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’, er et bud på førstehjælp til at komme i gang med en nem og PCO-venlig hverdag.Du får:- Mere end 50 PCO-venlige madopskrifter- Tips til sammensætning af hele måltider - fra morgenmad til aftensmad- En bunke PCO-venlige kager og desserter- Bonus-tips til indkøb, brunch og fest- Forfatterens personlige beretning om vejen til PCO-venlig kostAlle bogens opskrifter er baseret på så naturlige og så lidt forarbejdede ingredienser som muligt. Grundprincipperne er en blanding af insulinsænkende kost, paleo og LCHF, så her er fx ingen mel eller kunstige sødestoffer. Opskrifterne er af samme årsag også velegnede for diabetikere og glutenallergikere. Mange af opskrifterne er desuden laktosefri eller -fattige.

  • af Thomas Herman
    187,95 - 307,95 kr.

    Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordenerGrøn kærlighed byder på en bred vifte af grønne retter, som er en fast bestanddel af kokken Thomas Hermans eget køkken, og som nu kan være med til at give dig, din familie og venner et større og mere varieret udvalg af lækkert grønt på tallerkenen.Bogen indeholder over 100 opskrifter på retter, der kan spises for sig, flere sammen eller til fisk eller kød. Her er inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. Retterne er enkle at lave, og indimellem er det befriende tilladt at bruge smør, fløde, parmesan eller røget bacon for at dyrke smagen. Kort sagt: Grønt uden dogmer eller dagsordener, som Thomas Herman selv elsker det.Grøn kærlighed er en hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken. En grøn grundbog, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt. Smuk kogebog med over 100 opskrifter, der byder den på en bred vifte af grønne hovedretter, frokostretter og tilbehør, som kokken Thomas Herman selv elsker. Med inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. En hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt.

Kogebøger

Hos tales.dk finder du et hav af de bedste kogebøger, som indeholder inspiration til enhver forskellig smag. Du bliver naturligvis mødt af lækre og velsmagende madopskrifter, hvor du i øvrigt får spændende inspiration til, hvordan du laver alt lige fra nemme hverdagsretter til de mere komplicerede desserter og meget andet. Vi byder på de klassiske kogebøger som både henvender og tilpasser sig til kvinder og mænd, men hvor flere af vores madbøger indeholder børnevenlige eller blot nemme retter, så jeres børn også kan hjælpe til eller blive udfordret i køkkenet. Disse nemme madopskrifter kan være alt lige fra vores kogebøger med billige fødevarer eller ingredienser til sunde eller veganske kogebøger, som har særligt fokus på det sunde køkken. Her kan der blandt andet findes inspiration fra de bedste kogebøger fra eks. 2017 eller 2019, men naturligvis også fra de populære veganske kogebøger fra 2020. Danskere har generelt en stor interesse for madlavning, og interessen findes i en lige så høj grad hos mænd, som den findes hos kvinder. Børn har i øvrigt også en vis interesse for at lave mad, da man i en tidlig alder er meget nysgerrig, og naturligvis også nysgerrig ved mad. Hos tales.dk tilbyder vi derfor kogebøger som henvender sig til hele familien, så alle kan samles og deltage i køkkenet, så madoplevelsen kan deles med hele familien. Disse positive madoplevelser for børnene, vil desuden skabe et godt fundament for sunde madvaner i fremtiden. Børnenes nysgerrighed vil i øvrigt også medføre til bedre at kunne forstå og lære råvarer at kende og hvordan de smager forskelligt, alt efter hvordan man tilbereder dem. Gør madlavning til en fælles tradition eller udforsk de mange muligheder eller oplevelser som ligger foran jer, ved at bringe hele familien sammen, og find inspiration fra vores store udvalg af de bedste kogebøger ovenover. Hvis du eller din familie mangler at blive genopladet og ønsker varieret lækre aftensmad måltider, kan du med fordel tage et kig på den meget populære kogebog af Ann-Christine Hellerup Brandt ‘ Valdemarsro - aftensmad’, som indeholder hverdag aftensmad, som er nemme at lave for hele familien. 


Veganske kogebøger

vegetarkogebøger er en populær trend, og der findes derfor et stort udvalg indenfor vegansk madlavning i oversigten ovenover. Gå f. eks på opdagelse i Camilla Skovs succesfulde kogebog ‘Vegetarisk i aften?’ som byder på velsmagende veganske madopskrifter til aftensmaden, som overraskende smager SÅ godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. En meget motiverende bog for alle veganere, men hvis denne nu ikke skulle vække din interesse, er vi alligevel overbevist om, at der med højst sandsynlighed nok skal være en anden vegetarkogebog, som falder i lige din smag. Du kan med fordel nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle vores vegetarkogebøger her. Hvad enten du er søgende efter veganske kogebøger eller blot leder efter motivationen til at kickstarte den sunde livsstil, så er der et hav af inspirations muligheder hos tales.dk. Har du også mod på at udvide din horisont i køkkenet eller føler du en trang til at leve og spise sundere, så kan vi inspirere dig med kogebøger fra blandt blandt andre Anne Hjernøe, Gustav Salinas, Jane Faerber eller Anne Bech. Gå på opdagelse i det sunde køkken, eller find inspiration til din næste veganske madoplevelse hos tales.dk 


Karolines kogebøger

Mange af os kender allerede til de klassiske kogebøger fra Karolines Køkken. Derfor har Karolines kogebøger naturligvis også fundet vej til vores flotte udvalg, som kan findes øverst oppe på siden. Så hvis du mangler inspiration til måltider i køkkenet, er Karolines kogebøger et perfekt match til dig. Bøgerne indeholder mange af de klassiske råvarer, som man til dagligt har stående i køleskabet, og af den grund kan du altid finde hurtige og gode opskrifter fra Karolines Køkken. Hvis du mangler inspiration til når julen nærmer sig, kan du f. eks dykke ned i ‘Karolines Julemad’ hvor du bliver introduceret til alle de klassiske juleretter, men hvor der samtidig er tilføjet ny inspiration, som udfordrer den traditionelle julemad. Find de lækre bøger i oversigten eller se alle vores Karolines kogebøger her.


Jamie Oliver kogebøger

Jamie Oliver en den britiske kok, som er bedst kendt for hans tilstedeværelse i en række tv-programmer. Det er desuden blevet til et hav af succesfulde kogebøger, som er højt elsket hos de mange mad tilhængere. Så mangler du inspiration fra en af verdens mest berømte tv-kokke, så ville de mange Jamie Oliver kogebøger være lige noget for dig! Gå på opdagelse efter de lækre madopskrifter lige her, som er spækket op med velsmag og som i øvrigt er nemme at tilberede. Prøv f. eks at tage et kig på hans nyeste kogebog ‘5 ingredienser’, som indeholder super god og smagfuld mad med blot 5 ingredienser. Så bliver det ikke nemmere! 


Italienske kogebøger

Foretrækker du også at få serveret italiensk mad eller elsker du blot italiensk madlavning i køkkenet, så har vi sørget for inspirationen til dig. Vi har samlet en række italienske kogebøger i vores udvalg, da madkunst fra andre lande ikke skal sætte grænser for, hvad du ønsker at servere for dig selv, familien eller for dine gæster. Uanset om de foretrækker italienske pizzaer eller lækre italienske pastaretter, skal du ikke være bekymret for ikke at finde mad fra det italienske køkken hos tales.dk. Find frem til dine eller familiens næste lækre opskrifter som skal serveres på middagsbordet fra de bedste italienske kogebøger


Claus Meyers kogebøger

Claus Meyer er en dansk selvlært tv-kok, og har med hans populære kogebøger fået stor beundring fra de danske madelskere. Claus Meyer har udgivet adskillige kogebøger, der alle er spækket med velsmagende opskrifter og flotte illustrationer. Blandt andet bør hans bog ”Almanak” fra 2010 nævnes. Den indeholder mere end 1000 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende grøntsager. Dette er én ud af de mange Meyers kogebøger som er blevet udgivet, og hvis du tænker at Meyers kogebøger er den rette inspirationskilde til dig, kan du hurtigt og nemt finde hans bøger ovenover og spise dig glad og mæt af mad som er fyldt op med smag. Du kan med fordel også finde alle hans bøger lige her.


Diabetes kogebøger

Hos tales.dk har vi samlet et udvalg af diabetes kogebøger, så hvis du derude sidder med diabetes og mangler sunde madopskrifter, så har vi også disse lækre bøger til dig. Det er ikke altid lige nemt for diabetikere at finde nye opskrifter, og af den årsag vil vi meget gerne hjælpe dig godt på vej. Gå f. eks på opdagelse efter ‘Den store diabetes kogebog’ af Fiona Hunter, og dan et bedre og mere overskueligt overblik over lækre opskrifter til sundere morgenmad, frokost og middag. Find din første eller næste diabetes kogebog ovenover eller dyk ned i de bedste kogebøger her. Find gode råd til madlavning og lad dig inspirere og motivere til gode vaner og sund kost. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.