Cyber Monday: Store besparelser Vi fejrer Cyber Monday med store besparelser
Udvidet returret til d. 31. januar 2021
Banjofabrikkenaf Dan Hilfling Petersen

Banjofabrikken - E-bog

- Humoristiske historier

Bag om Banjofabrikken

Med sine 10 historier i Banjofabrikken forstår Dan Hilfling Petersen – på sin egen stilfærdige måde – at skildre hverdagslivet i humorens lys. Historierne handler om ganske almindelige mennesker, der på forskellig vis udsættes for stress og udfordringer. Personerne kommer ud i sjove og nærmest surrealistiske oplevelser, som mange garanteret kan genkende og se sig selv i. I forordet beskrives den folkelige humor som en genre i litteraturen, der mere eller mindre er forsvundet. Det er dog lykkedes for forfatteren at finde vejen tilbage til denne herlige form for humor. ”Nu kommer du ikke og siger, at du har ødelagt en banjo igen.” ”Nej, tværtimod – jeg har været i USA, og så har jeg købt mig en ny banjo.” Jakob svinger banjokassen op på bordet og trykker på lukkebeslaget, som springer op. Hugo bemærker i farten, at kassen har et skilt, hvorpå der står Gibson. Jakob åbner låget og tager banjoen ud af kassen. ”Nå, hvad siger du så, Hugo – det er en Gibson Florentine,” fortæller Jakob.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793678088
 • Udgivet:
 • 11. Maj 2018
 • CYBER MONDAY
  39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 34,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Dan Hilfling Petersen
Vis alle titler
Beskrivelse af Banjofabrikken
Med sine 10 historier i Banjofabrikken forstår Dan Hilfling Petersen – på sin egen stilfærdige måde – at skildre hverdagslivet i humorens lys. Historierne handler om ganske almindelige mennesker, der på forskellig vis udsættes for stress og udfordringer. Personerne kommer ud i sjove og nærmest surrealistiske oplevelser, som mange garanteret kan genkende og se sig selv i.

I forordet beskrives den folkelige humor som en genre i litteraturen, der mere eller mindre er forsvundet. Det er dog lykkedes for forfatteren at finde vejen tilbage til denne herlige form for humor.

”Nu kommer du ikke og siger, at du har ødelagt en banjo igen.”
”Nej, tværtimod – jeg har været i USA, og så har jeg købt mig en ny banjo.”
Jakob svinger banjokassen op på bordet og trykker på lukkebeslaget, som springer op. Hugo bemærker i farten, at kassen har et skilt, hvorpå der står Gibson. Jakob åbner låget og tager banjoen ud af kassen.
”Nå, hvad siger du så, Hugo – det er en Gibson Florentine,” fortæller Jakob.
Brugerbedømmelser af Banjofabrikken


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Banjofabrikken findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.