Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Barnet i dig skal finde et hjem - Stefanie Stahl - Lydbog

- Nøglen til løsning af (næsten) alle problemer

Bag om Barnet i dig skal finde et hjem

Vi længes alle efter accept og kærlighed. I det ideelle tilfælde udvikler vi i løbet af barndommen den nødvendige tillid til os selv og verden, som kan ledsage og bære os livet igennem. Men omvendt kan de krænkelser, vi oplever, præge os og uden vores viden gribe afgørende ind i alle vores relationer. Barnet i dig skal finde et hjem er skrevet af den tyske psykoterapeut og bestsellerforfatter Stefanie Stahl. Bogen giver inspiration til personlig udvikling gennem arbejdet med det ”indre barn”. Bogen tager udgangspunkt i det sårede ”skyggebarn”, som indeholder vores negative trossætninger og de belastende følelser, som er et resultat heraf. Hvis vi kan finde ud af at blive venner med vores skyggebarn, så får solbarnet frihed til at være helt sig selv. Solbarnet er den kerne i os, som let, ubesværet og glad er vendt mod livet, den kerne, som muliggør lykkelige relationer og giver livet fylde og god mening. Bogen er beregnet til selvterapi i forbindelse med negative og hæmmende følelser i hverdagen og er skrevet i et lettilgængeligt sprog med mange gode og sjove eksempler fra det virkelige liv og dertil øvelser, som man kan lave i det omfang, man nu har lyst til. Stefanie Stahl er cand.psych. og arbejder i egen klinik i Trier i Tyskland. Hun har fagligt især interesseret sig for tilknytningsangst, hvordan selvværdet kan forbedres og i forlængelse heraf: arbejdet med det ”indre barn”. Hun er forfatter til mange bøger indenfor det fagspektrum, som hun repræsenterer. Hun skriver for den brede læserskare, og flere af hendes bøger er blevet bestsellere på det tyske marked. Hendes sprog er ukompliceret, og de eksempler, som hun bruger til at illustrere sine synspunkter, er lette at følge. Barnet i dig skal finde et hjem er blevet en faglig bestseller. Den er solgt til udgivelse i 21 lande, og den har de sidste tre år ligget nummer 1 på Spiegels bestsellerliste for årets mest solgte faglige paperbacks. ”Indsigtsfuld og let forståelig selvhjælpsbog (…) Det er især en god og inspirerende arbejdsbog for læsere, der søger selverkendelse og/eller vil arbejde målrettet med bogens gode øvelser.” – Lektørudtalelse, DBC “En bog man ikke alene vil læse mere end én gang, men som også vil blive en livslang ledsager.” – Psychologie bringt dich weiter “Omsorgsfuld, klarsynet og indsigtsfuld (...) 'Barnet i dig' er som at have sin egen personlige terapeut, som man kan tage med sig rundt.” – Lori Gottlieb, New York Times bestsellerforfatter til bogen "Måske skulle du snakke med nogen" "[En] indsigtsfuld opfordring til selvaccept (...) Det er let at forstå hvorfor (...) den har været en nr. 1 bestseller i faglitteratur tre år i træk [i Tyskland] (...) En nyttig guide, der giver en masse at tænke over kombineret med praktiske råd.” – Booklist, American Library Association "Et fascinerende indblik i, hvordan vores barndom kan give os problemer nu, men hvordan enkle øvelser kan give dit indre barn den selvtillid og klarhed tilbage, som vi alle ønsker." – Stylist

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771835144
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. April 2020
 • Oplæser:
 • Camilla Qvistgaard Dyssel
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Barnet i dig skal finde et hjem

Vi længes alle efter accept og kærlighed. I det ideelle tilfælde udvikler vi i løbet af barndommen den nødvendige tillid til os selv og verden, som kan ledsage og bære os livet igennem. Men omvendt kan de krænkelser, vi oplever, præge os og uden vores viden gribe afgørende ind i alle vores relationer.

Barnet i dig skal finde et hjem er skrevet af den tyske psykoterapeut og bestsellerforfatter Stefanie Stahl. Bogen giver inspiration til personlig udvikling gennem arbejdet med det ”indre barn”. Bogen tager udgangspunkt i det sårede ”skyggebarn”, som indeholder vores negative trossætninger og de belastende følelser, som er et resultat heraf. Hvis vi kan finde ud af at blive venner med vores skyggebarn, så får solbarnet frihed til at være helt sig selv. Solbarnet er den kerne i os, som let, ubesværet og glad er vendt mod livet, den kerne, som muliggør lykkelige relationer og giver livet fylde og god mening.

Bogen er beregnet til selvterapi i forbindelse med negative og hæmmende følelser i hverdagen og er skrevet i et lettilgængeligt sprog med mange gode og sjove eksempler fra det virkelige liv og dertil øvelser, som man kan lave i det omfang, man nu har lyst til.

Stefanie Stahl er cand.psych. og arbejder i egen klinik i Trier i Tyskland. Hun har fagligt især interesseret sig for tilknytningsangst, hvordan selvværdet kan forbedres og i forlængelse heraf: arbejdet med det ”indre barn”. Hun er forfatter til mange bøger indenfor det fagspektrum, som hun repræsenterer. Hun skriver for den brede læserskare, og flere af hendes bøger er blevet bestsellere på det tyske marked. Hendes sprog er ukompliceret, og de eksempler, som hun bruger til at illustrere sine synspunkter, er lette at følge.

Barnet i dig skal finde et hjem er blevet en faglig bestseller. Den er solgt til udgivelse i 21 lande, og den har de sidste tre år ligget nummer 1 på Spiegels bestsellerliste for årets mest solgte faglige paperbacks.

”Indsigtsfuld og let forståelig selvhjælpsbog (…) Det er især en god og inspirerende arbejdsbog for læsere, der søger selverkendelse og/eller vil arbejde målrettet med bogens gode øvelser.” – Lektørudtalelse, DBC

“En bog man ikke alene vil læse mere end én gang, men som også vil blive en livslang ledsager.” – Psychologie bringt dich weiter

“Omsorgsfuld, klarsynet og indsigtsfuld (...) 'Barnet i dig' er som at have sin egen personlige terapeut, som man kan tage med sig rundt.” – Lori Gottlieb, New York Times bestsellerforfatter til bogen "Måske skulle du snakke med nogen"

"[En] indsigtsfuld opfordring til selvaccept (...) Det er let at forstå hvorfor (...) den har været en nr. 1 bestseller i faglitteratur tre år i træk [i Tyskland] (...) En nyttig guide, der giver en masse at tænke over kombineret med praktiske råd.” – Booklist, American Library Association

"Et fascinerende indblik i, hvordan vores barndom kan give os problemer nu, men hvordan enkle øvelser kan give dit indre barn den selvtillid og klarhed tilbage, som vi alle ønsker." – Stylist

Brugerbedømmelser af Barnet i dig skal finde et hjem

 • Karrina K. 30. Oktober 2020

  Den bedste bog jeg har mødt omkring indre børn. Der er en opslagsbog og arbejdsbog i et. Der er flere øvelser der hjælper mig på vej!, Tak!!

 • Elisabeth F. 17. Juni 2020

  En helt igennem fantastisk bog, som har givet mig en aha-oplevelse for livet. Personligt skrevet og nemt læseligt

 • Anne G. 30. Maj 2020

  Denne bog er guld værd, for dig, der har et "såret indre barn" Intet mindre.
  Den giver forståelse og forklaringer på, hvorfor man slås med problemer i sine relationer til andre mennesker.
  Den er nem at læse uden mange fremmedord.
  Der er mange eksempler i bogen, som man kan relatere til.
  Der er øvelser, hvor man kan arbejde med sit eget indre barn.
  Den bedste selvhjælpsbog jeg har læst.
  Har givet mig ny indsigt og fået redskaber, til at få mere glæde ind i livet.
  En bog man må købe, da den kan bruges/læses mange gange og blive klogere på sig selv og sine reaktioner i forhold til andre.
  Kan helt klart anbefale denne bog.
  Anne Grethe


Find lignende bøger
Bogen Barnet i dig skal finde et hjem findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.