Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bedrag på 1. Klasse - Henrik Bramsborg - E-bog

- (Revideret 2022 udgave)

Bag om Bedrag på 1. Klasse

Dette er den redigerede udgave af bogen Bedrag på 1. klasse - om Storsvindleren Amanda Jacobsen, der i 2011 blev sigtet for at svindle sin arbejdsgiver for 120 millioner kroner. Bogen er redigeret, da Amanda Jacobsen sagsøgte forlaget og forfatterne - idet hun mente, at dele af bogen var usand. Forlaget og forfatterne indgik forlig og dette er den reviderede version. Bogen fortæller ikke blot lidt om Amandas skæbne, men også om hvorledes hendes sikkerhedschef og livvagt, Henrik Bramsborg, endte hos hende og familien.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799722440
  • Udgivet:
  • 26. Juli 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Bedrag på 1. Klasse

Dette er den redigerede udgave af bogen Bedrag på 1. klasse - om Storsvindleren Amanda Jacobsen, der i 2011 blev sigtet for at svindle sin arbejdsgiver for 120 millioner kroner.

Bogen er redigeret, da Amanda Jacobsen sagsøgte forlaget og forfatterne - idet hun mente, at dele af bogen var usand. Forlaget og forfatterne indgik forlig og dette er den reviderede version.

Bogen fortæller ikke blot lidt om Amandas skæbne, men også om hvorledes hendes sikkerhedschef og livvagt, Henrik Bramsborg, endte hos hende og familien.

Brugerbedømmelser af Bedrag på 1. KlasseFind lignende bøger
Bogen Bedrag på 1. Klasse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.