Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Behovet for at dræbe - Valentina Di Rienzo - Bog

Bag om Behovet for at dræbe

Laura Whinckley, en amerikansk ægyptolog med en doktorgrad i ægyptologi fra universitetet i Cairo, er blevet udvalgt til at bistå vicesekretæren i Det Ægyptiske Råd for Antikviteter, Omar Rashid, under udgravningen af en mastaba i Giza. I kølvandet på fundet af en koptisk papyrus begynder en serie af internationale komplotter, som rammer Rashid og Laura personligt, og det bringer dem til at undersøge et af de største mysterier omkring det centrale i den kristne tro. Mellem sandet på sletten i Giza og ruinerne af det antikke kejserlige Milano udvikler der sig en historie, der ryster den arkæologiske verden og blander en søgen efter sandheden med ønsker om personlig hæder. De snørklede stier, der skal følges for at afsløre falskneriet, er smertefulde og fyldt med farer. Uddrag af bogen Laura Whinckley lå i mørket i et bagagerum. Hendes hænder var bundet sammen bag ryggen, hun havde en stribe gaffatape over munden, og hun fattede ikke noget af det. Undergulvet i firehjulstrækkeren flød vejen afsted som i en overskyet drøm, hvor al sikkerheden gled ned, blandede sig med asfalten og forsvandt for altid. Hvad skete der? Mordet på minister Hassan var det eneste ud over det sædvanlige, der var sket for nylig, så hun gjorde en indsats for at grave i minderne fra de seneste par dage. Han tænkte på Rashid, på Hassan og på deres samtaler. Han tænkte også på Haitam Malash. Enhver tanke, hun forsøgte at formulere, endte i en kortslutning og mistede betydning, for hvert sekund der gik. Angsten havde frembragt en knude i hendes mave og havde fremskyndet hendes hjerteslag. Med lange og forsigtige opbremsninger gik firehjulstrækkeren i stå. Der var en ubestemmelig tumult, lyden af døre, der åbnede og lukkede sig, lyden af dæmpede fodtrin mod jorden, til sidst åbnede bagageklappen sig og oversvømmede bagagerummet med lys. Om forfatteren Valentina Di Rienzo er født i Milano i 1984, hvor hun arbejder som grafiker i reklamebranchen. Hun debuterede i 2011 med romanen Det hemmelige evangelium.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776087784
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 278
 • Udgivet:
 • 18. April 2024
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x221x22 mm.
 • Vægt:
 • 453 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Behovet for at dræbe

Laura Whinckley, en amerikansk ægyptolog med en doktorgrad i ægyptologi fra universitetet i Cairo, er blevet udvalgt til at bistå vicesekretæren i Det Ægyptiske Råd for Antikviteter, Omar Rashid, under udgravningen af en mastaba i Giza. I kølvandet på fundet af en koptisk papyrus begynder en serie af internationale komplotter, som rammer Rashid og Laura personligt, og det bringer dem til at undersøge et af de største mysterier omkring det centrale i den kristne tro. Mellem sandet på sletten i Giza og ruinerne af det antikke kejserlige Milano udvikler der sig en historie, der ryster den arkæologiske verden og blander en søgen efter sandheden med ønsker om personlig hæder. De snørklede stier, der skal følges for at afsløre falskneriet, er smertefulde og fyldt med farer.

Uddrag af bogen
Laura Whinckley lå i mørket i et bagagerum. Hendes hænder var bundet sammen bag ryggen, hun havde en stribe gaffatape over munden, og hun fattede ikke noget af det. Undergulvet i firehjulstrækkeren flød vejen afsted som i en overskyet drøm, hvor al sikkerheden gled ned, blandede sig med asfalten og forsvandt for altid. Hvad skete der? Mordet på minister Hassan var det eneste ud over det sædvanlige, der var sket for nylig, så hun gjorde en indsats for at grave i minderne fra de seneste par dage. Han tænkte på Rashid, på Hassan og på deres samtaler. Han tænkte også på Haitam Malash. Enhver tanke, hun forsøgte at formulere, endte i en kortslutning og mistede betydning, for hvert sekund der gik. Angsten havde frembragt en knude i hendes mave og havde fremskyndet hendes hjerteslag. Med lange og forsigtige opbremsninger gik firehjulstrækkeren i stå. Der var en ubestemmelig tumult, lyden af døre, der åbnede og lukkede sig, lyden af dæmpede fodtrin mod jorden, til sidst åbnede bagageklappen sig og oversvømmede bagagerummet med lys.

Om forfatteren
Valentina Di Rienzo er født i Milano i 1984, hvor hun arbejder som grafiker i reklamebranchen. Hun debuterede i 2011 med romanen Det hemmelige evangelium.

Brugerbedømmelser af Behovet for at dræbeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.