Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

BEHOVET FOR AT DRÆBE - Valentina Di Rienzo - E-bog

Bag om BEHOVET FOR AT DRÆBE

Laura Whinckley, en amerikansk ægyptolog med en doktorgrad i ægyptologi fra universitetet i Cairo, er blevet udvalgt til at bistå vicesekretæren i Det Ægyptiske Råd for Antikviteter, Omar Rashid, under udgravningen af en mastaba i Giza. I kølvandet på fundet af en koptisk papyrus begynder en serie af internationale komplotter, som rammer Rashid og Laura personligt, og det bringer dem til at undersøge et af de største mysterier omkring det centrale i den kristne tro. Mellem sandet på sletten i Giza og ruinerne af det antikke kejserlige Milano udvikler der sig en historie, der ryster den arkæologiske verden og blander en søgen efter sandheden med ønsker om personlig hæder. De snørklede stier, der skal følges for at afsløre falskneriet, er smertefulde og fyldt med farer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776089214
  • Udgivet:
  • 19. April 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af BEHOVET FOR AT DRÆBE

Laura Whinckley, en amerikansk ægyptolog med en doktorgrad i ægyptologi fra universitetet i Cairo, er blevet udvalgt til at bistå vicesekretæren i Det Ægyptiske Råd for Antikviteter, Omar Rashid, under udgravningen af en mastaba i Giza.
I kølvandet på fundet af en koptisk papyrus begynder en serie af internationale komplotter, som rammer Rashid og Laura personligt, og det bringer dem til at undersøge et af de største mysterier omkring det centrale i den kristne tro.
Mellem sandet på sletten i Giza og ruinerne af det antikke kejserlige Milano udvikler der sig en historie, der ryster den arkæologiske verden og blander en søgen efter sandheden med ønsker om personlig hæder.
De snørklede stier, der skal følges for at afsløre falskneriet, er smertefulde og fyldt med farer.

Brugerbedømmelser af BEHOVET FOR AT DRÆBEFind lignende bøger
Bogen BEHOVET FOR AT DRÆBE findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.