Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bestyrelsesmøde i evigheden - Peter Poulsen - E-bog

Bag om Bestyrelsesmøde i evigheden

Efter sidste års digtsamling RULLETEKSTERNE, der handlede om livets afslutning, følger Poulsen op med en ny samling, der naturligt nok hedder ... BESTYRELSESMØDE I EVIGHEDEN. Der igen tale om en samling sørgmuntre digte af en forfatter, hvis vid og folkelighed tåler sammenligning med en Benny Andersen. Poulsens seneste digtsamling udkom – som den første i Danmark – udelukkende som e-bog, hvilket vakte en del opsigt og debat. Lars Bukdahl og andre reaktionære kritikere måtte finde lugtesaltet frem. Denne e-bogs-udgave af BESTYRELSESMØDE I EVIGHEDEN indeholder forfatterens egen oplæsning af alle digtene samt videointerview. Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711408896
  • Udgivet:
  • 17. Januar 2012
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Bestyrelsesmøde i evigheden

Efter sidste års digtsamling RULLETEKSTERNE, der handlede om livets afslutning, følger Poulsen op med en ny samling, der naturligt nok hedder ... BESTYRELSESMØDE I EVIGHEDEN.

Der igen tale om en samling sørgmuntre digte af en forfatter, hvis vid og folkelighed tåler sammenligning med en Benny Andersen.

Poulsens seneste digtsamling udkom – som den første i Danmark – udelukkende som e-bog, hvilket vakte en del opsigt og debat. Lars Bukdahl og andre reaktionære kritikere måtte finde lugtesaltet frem.

Denne e-bogs-udgave af BESTYRELSESMØDE I EVIGHEDEN indeholder forfatterens egen oplæsning af alle digtene samt videointerview.

Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af Bestyrelsesmøde i evighedenFind lignende bøger
Bogen Bestyrelsesmøde i evigheden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.