Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bette-Bøv laver en talemaskine - Anders Højen - E-bog

Bag om Bette-Bøv laver en talemaskine

I "Bette-Bøv laver en talemaskine" skal Fars gamle kaffemaskine smides ud, fordi den snorker. Når nu kaffemaskinen kan snorke, er Bette-Bøv sikker på at han kan lære kaffemaskine at tale. Men det er ikke nemt at lave den gamle kaffemaskine til en talemaskine. Den kludrer nemlig med ordene og kommer til at sige frække ting. For eksempel siger den "ffff-is" i stedet for "is". Og da den sure nabo hr. Lollefjor kommer på besøg, går det helt galt. "Bette-Bøv laver en talemaskine" er en sød og sjov billedbog om ord og deres betydning, der gør børn bevidste om deres eget fantastiske sprog og støtter deres egen sproglige udvikling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772274140
  • Udgivet:
  • 24. August 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bette-Bøv laver en talemaskine

I "Bette-Bøv laver en talemaskine" skal Fars gamle kaffemaskine smides ud, fordi den snorker. Når nu kaffemaskinen kan snorke, er Bette-Bøv sikker på at han kan lære kaffemaskine at tale. Men det er ikke nemt at lave den gamle kaffemaskine til en talemaskine. Den kludrer nemlig med ordene og kommer til at sige frække ting. For eksempel siger den "ffff-is" i stedet for "is". Og da den sure nabo hr. Lollefjor kommer på besøg, går det helt galt.

"Bette-Bøv laver en talemaskine" er en sød og sjov billedbog om ord og deres betydning, der gør børn bevidste om deres eget fantastiske sprog og støtter deres egen sproglige udvikling.

Brugerbedømmelser af Bette-Bøv laver en talemaskineFind lignende bøger
Bogen Bette-Bøv laver en talemaskine findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.