Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Bill og Ben bekæmper banditterne af Marshall Grover

Bill og Ben bekæmper banditterne

Bag om Bill og Ben bekæmper banditterne

Da Bill og Ben bliver hyret af den rige og elegante Kathrine Charles til at opspore hendes krudtugle af en slægtning, Jake Hatch, har de to texanere øjnene rettet mod den flotte betaling. Men snart går det op for de to, at betalingen jo intet er værd, hvis de mister livet i forbindelse med opgaven. Noget, der meget vel kunne tænkes at ske, da de finder ud af, hvor farlig en mission de egentlig er blevet sendt ud på. Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711642610
 • Udgivet:
 • 30. marts 2017
 • 47,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 16% som medlem
 • 40,95 kr.
 • 8,05 kr. (16%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Marshall Grover
Se alle titler
Beskrivelse af Bill og Ben bekæmper banditterne
Da Bill og Ben bliver hyret af den rige og elegante Kathrine Charles til at opspore hendes krudtugle af en slægtning, Jake Hatch, har de to texanere øjnene rettet mod den flotte betaling. Men snart går det op for de to, at betalingen jo intet er værd, hvis de mister livet i forbindelse med opgaven. Noget, der meget vel kunne tænkes at ske, da de finder ud af, hvor farlig en mission de egentlig er blevet sendt ud på.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.
Brugerbedømmelser af Bill og Ben bekæmper banditterne


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Bill og Ben bekæmper banditterne findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.