Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bjergtaget 2 – Smagen af aske - Sidsel Sander Mittet - E-bog

Bag om Bjergtaget 2 – Smagen af aske

“Der er et sagn, et digt, der kan forstås af dem, der har øjne at se med og ører at høre med. Jeg ved ikke, om det gælder for jer. Det er en advarsel og en bøn på samme tid, og jeg vil recitere det for jer, hvis …” Den gamle elverkvinde smilede listigt. I menneskenes verden forsøger Sigrid at finde en måde, hvorpå hun både kan være elver og menneske. Askatla kæmper for at genvinde sin styrke, og Johannes, der er fanget i elvernes rige, må bruge alle tilgængelige midler for at beholde magten over sit eget sind. Ingen af de tre kan tillade sig kun at koncentrere sig om deres egne udfordringer. Elvernes interne magtkampe spidser til, og hver især må de sande, at tingene kun sjældent er, hvad de giver sig ud for. Bjergtaget 2 – Smagen af aske er andet bind i den anmelderroste fantasyserie BJERGTAGET af Sidsel Sander Mittet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793456594
  • Udgivet:
  • 14. September 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bjergtaget 2 – Smagen af aske

“Der er et sagn, et digt, der kan forstås af dem, der har øjne at se med og ører at høre med. Jeg ved ikke, om det gælder for jer. Det er en advarsel og en bøn på samme tid, og jeg vil recitere det for jer, hvis …” Den gamle elverkvinde smilede listigt.

I menneskenes verden forsøger Sigrid at finde en måde, hvorpå hun både kan være elver og menneske. Askatla kæmper for at genvinde sin styrke, og Johannes, der er fanget i elvernes rige, må bruge alle tilgængelige midler for at beholde magten over sit eget sind.

Ingen af de tre kan tillade sig kun at koncentrere sig om deres egne udfordringer. Elvernes interne magtkampe spidser til, og hver især må de sande, at tingene kun sjældent er, hvad de giver sig ud for.

Bjergtaget 2 – Smagen af aske er andet bind i den anmelderroste fantasyserie BJERGTAGET af Sidsel Sander Mittet.

Brugerbedømmelser af Bjergtaget 2 – Smagen af askeFind lignende bøger
Bogen Bjergtaget 2 – Smagen af aske findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.