Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blindt raseri - Cara Hunter - Lydbog

- En Oxford-krimi

Bag om Blindt raseri

En sag om et overgreb på en 15-årig pige sætter kriminalinspektør Fawley og hans team på prøve i dette fjerde selvstændige bind i krimiforfatter Cara Hunters populære Oxford-serie. Faith Appleford bliver fundet i udkanten af Oxford, hvor hun går alene rundt, forvirret og skræmt. Hun fortæller, at hun er blevet overfaldet på åben gade, kørt til et øde sted og udsat for et overgreb. Men hun nægter at anmelde det. Kriminalinspektør Adam Fawley efterforsker sagen, men det er svært at komme nogen vegne, når pigen ikke vil samarbejde. Skjuler hun noget, og i så fald hvad? Og hvorfor har Fawley på fornemmelsen, at han har hørt om en lignende sag tidligere? Så forsvinder endnu en pige, og Fawley har ikke længere noget valg: Han må se fortiden i øjnene. For hvis ikke han gør det, risikerer han, at pigen aldrig kommer tilbage … Blindt raseri er fjerde bind i Oxford-serien, som følger kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i den på overfladen så idylliske by Oxford. Hver bog i serien indeholder en selvstændig historie, og de kan derfor læses uafhængigt af hinanden. “En tour de force.” – Sunday Times ”En snedig blanding af politirutinekrimi og psykologisk spænding.” – The Bookseller

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712068884
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 5. Januar 2022
 • Oplæser:
 • Thomas Guldberg Madsen
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Blindt raseri

  Beskrivelse af Blindt raseri

  En sag om et overgreb på en 15-årig pige sætter kriminalinspektør Fawley og hans team på prøve i dette fjerde selvstændige bind i krimiforfatter Cara Hunters populære Oxford-serie.

  Faith Appleford bliver fundet i udkanten af Oxford, hvor hun går alene rundt, forvirret og skræmt. Hun fortæller, at hun er blevet overfaldet på åben gade, kørt til et øde sted og udsat for et overgreb. Men hun nægter at anmelde det.
  Kriminalinspektør Adam Fawley efterforsker sagen, men det er svært at komme nogen vegne, når pigen ikke vil samarbejde. Skjuler hun noget, og i så fald hvad? Og hvorfor har Fawley på fornemmelsen, at han har hørt om en lignende sag tidligere? Så forsvinder endnu en pige, og Fawley har ikke længere noget valg: Han må se fortiden i øjnene. For hvis ikke han gør det, risikerer han, at pigen aldrig kommer tilbage …

  Blindt raseri er fjerde bind i Oxford-serien, som følger kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i den på overfladen så idylliske by Oxford. Hver bog i serien indeholder en selvstændig historie, og de kan derfor læses uafhængigt af hinanden.

  “En tour de force.” – Sunday Times

  ”En snedig blanding af politirutinekrimi og psykologisk spænding.” – The Bookseller

  Brugerbedømmelser af Blindt raseri

  • Krimiormen s. 28. Januar 2022

   ”Blindt raseri” er 4. bind i Cara Hunters serie med kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i Oxford i hovedrollen. Denne gang kommer forbrydelserne og opklaringen lidt for tæt på Fawley og hans privatliv.

   Som læser blev jeg hver gang, overrumplet over disse drejninger og usædvanlige twists. Forfatteren fortæller, sidst i ”Blindt raseri” at hun flere gange måtte omskrive dele af handlingen. Det tror jeg bestemt ikke, at hun skal være ked af.

   Resultatet er bestemt nytænkende og genialt. Jeg har mange års erfaring i krimigenren og jeg kan ikke erindre, at jeg før er blevet så overrumplet af en drejning af en historie i en krimi eller spændingsroman. Cara Hunter har en eminent skrivestil i alle sine 4 bøger i serien.

   ”Blindt raseri” lever fuldt ud op til de forventninger, som jeg havde til bogen og får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en krimi helt ud over det sædvanlige.

   Vurdering: 6/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Blindt raseri findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.