Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blockchain Business - Jan Damsgaard - E-bog

Bag om Blockchain Business

Arbejdet med denne bog startede i vinteren 2021 under coronanedlukningen af Danmark. Jeg sad hjemme på mit interimistiske kontor og kiggede ud på en mørkegrå februardag, som syntes endnu mere februargrå end tidligere år, da der tikkede en e-mail ind fra Anette Wad fra Djøf Forlag med en opfordring til at skrive en bog om blockchain og kryptovaluta. Det var for mig en motiverende udfordring på en ellers mørkegrå dag under coronanedlukningen, og derudover var kryptovalutaerne igen i hopla under coronakrisen efter at være erklæret for døde siden det sidste kryptohysteri i slutningen af 2017.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771987874
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 5. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Blockchain Business

Arbejdet med denne bog startede i vinteren 2021 under coronanedlukningen
af Danmark. Jeg sad hjemme på mit interimistiske kontor og kiggede
ud på en mørkegrå februardag, som syntes endnu mere februargrå
end tidligere år, da der tikkede en e-mail ind fra Anette Wad fra Djøf
Forlag med en opfordring til at skrive en bog om blockchain og kryptovaluta.
Det var for mig en motiverende udfordring på en ellers mørkegrå
dag under coronanedlukningen, og derudover var kryptovalutaerne igen
i hopla under coronakrisen efter at være erklæret for døde siden det sidste
kryptohysteri i slutningen af 2017.

Forlagets beskrivelse af Blockchain Business

Ejer du maleriet, og er det ægte? Kan du garantere, at dine penge ikke har været involveret i kriminel aktivitet? Kan kunderne i din butik få svar på, om skoene er ægte, og hvad deres CO2-aftryk er? Kan du garantere dine leverandører, at du ikke benytter børnearbejdere?
Med blockchain er det blevet muligt at dokumentere processer og produkter hele vejen og bremse ulovlige kopier, svindel, korruption og hvidvask.
Blockchain er bedst kendt som teknologien bag kryptovalutaer som bitcoin og ether, men teknologien kan revolutionere den måde, vi fremstiller og handler varer og tjenester på, og dermed også dine kunders og leverandørers forventninger til din virksomheds ansvarlighed.
Snart vil virksomheder ikke kunne sælge noget, uden at de kan gøre rede for, hvor det kommer fra, og at det er, hvad det giver sig ud for at være.
Skoproducenten Roccamore gør allerede takket være blockchain rede for hele processen fra ko til sko, og andre danske livsstils- og designvirksomheder som møbelproducenten Wehlers, tøjmærket By Green Cotton og det spirende Sprouts er lige i hælene, mens Mærsk har sparet papirarbejde og gebyrer ved at sætte en stor del af verdenshandlen på blockchain.
For kunstnere har blockchain gjort det muligt at skabe unikke værker, der kan udgives som non-fungible tokens, uerstattelige digitaliserede værker, som kun findes i ét eller få eksemplarer. Det er en gave til kunstnere, da det giver dem mulighed for at blive anerkendt og ikke mindst kompenseret, hver gang et af deres kunstværker skifter hænder.
Denne bog beskriver, hvad blockchain er, og hvorfor din virksomhed ikke kommer uden om teknologien. Og du får også en forståelse af kryptovaluta, og hvorfor værdien af de enkelte valutaer måske er en helt anden, end kursen og spekulationen her og nu afspejler.

Brugerbedømmelser af Blockchain BusinessFind lignende bøger
Bogen Blockchain Business findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.