Babybøger

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger | Skrevet af magnus d. 30. august 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Er du blevet mor eller far til en lille baby, eller kender du nogle, som lige har fået et nyt familiemedlemskab, som du ønsker at glæde med enten underholdne dyrebøger eller andre fascinerende babybøger, som vil sætte gang i barnets fantasi. Så vil vi gerne inspirere dig her med en masse forskellige babybøger, som kan give dig og dit barn minder for altid. Det skaber altid noget helt specielt ved at se glæden i sit barns øjne, når den mindste har det sjovt. Men også i lige så høj grad når man læser en sjov bog op for ens barn. Her på siden kan du gå på opdagelse efter babybøger til forældre og andet underholdende legetøj, som der kan gives til deres baby.  

 

De bedste babybøger

Der er bestemt meget, der taler for at lade din baby udforske, mærke, føle og lytte til fantastiske bøger til babyer. Nedenunder udvalget med nogle af vores bedste babybøger, kan du læse mere om hvilke fordele, der er ved at købe gode babybøger til de helt mindste. Det kan f. eks være babybøger med lyd eller Disney babybøger, som skal være dit barns første eller næste bog. Find inspiration i nogle af de bedste babybøger nedenfor.
 

 

Et billede af en masse elefanter

Et billede af en taske med en masse dyr på

Billede af en løve og andre farverige baby billeder

 

Billede af Disney figure

Billede af en masse farverige søde dyr

Billede af en masse farverige baby biler og dyrBilled af et lyshåret barn som læser en bog

Billede af en masse farverige dyr

Billede af farverige ringe

Billede af en kat

Et billede med en tekst "Se, rør og føl" samt 2 farverige hænder

billede af en farverig ko

 

Hvorfor skal du købe gode bøger til din baby?

Vi har lavet en liste her, som beskriver, hvorfor det kan være godt for jer og din baby at læse babybøger. 

  1. Dit barn vil i en tidligere alder udvide deres ordforråd, sanser og fantasi som alt andet lige vil komme til stor gavn for deres tale- og lydeevner.
     
  2. Det er enormt hyggelig at læse historier højt for sit barn inden sengetid. Du får som forældre endnu mere kvalitetstid sammen med sit barn, hvor i sammen kan fordybe jer i den fantastiske verden, der åbner sig, når i sammen læser bøger inden sengen for alvor kalder. Ved at læse højt for dit barn hjælper det desuden også på babyens eller barnets mentale sundhed, samtidig med at det udvikler hans eller hendes fantasi.
     
  3. Sidst men ikke midst kan det give en masse uforglemmelige minder, som i sammen altid ville kunne huske eller som i altid kan kigge tilbage på om mange år igennem billeder og videoer på telefonen eller i de traditionelle fotobøger. Og hvem ved, det kan være din baby får en yndlingsbog, som altid vil blive gemt i kasserne på loftet, som han eller hun kan finde frem om mange år og derefter tænke tilbage på sin barndom. Det kan ligeledes også være en bog, som kan gå i generationer, som dit barn kan give videre til hans børn, når han eller hun selv er blevet voksen.

Man kunne tilføje flere gode grunde til, hvorfor det er en god idé at give din baby en god babybog, men så ville listen blive meget lang. 

 

Disney babybøger

Udvalget ovenover byder blandt andet også på en Disney babybog, som kan være et godt bud til din baby. Disney babybøger har altid været sjove for de helt mindste, både når det angår som en bog og i fjernsynet. Der findes nemlig et hav af Disney figurer, som går lige i børnenes hjerter og vækker en masse glæde hos dem. Det kan f. eks være Mickey Mouse, det lille blå monster Stitch, Mike fra Mosters Inc., snemanden fra Frost, den røde bil Lynet Mcqueen og mange andre. Vi har naturligvis også flere bøger fra Disney universet, så hvis du ønsker at se endnu flere, så findes der her nogle andre babybøger fra Disney baby serien og endnu flere generelle Disney bøger her

 

Babybøger med lyd

Babybøger med lyd er et kæmpe hit, når forældre skal købe bøger til deres barn. Det er først og fremmest meget underholdende for babyen, men det hjælper også på hans eller hendes læring. I en tidlig alder formår babyen eller barnet at udvide deres ordforråd ved at lære de forskellige lyde og selv sige dem højt. Det fungerer super godt for de mindste, og derfor er bogen ‘100 første lyde’ et glimrende eksempel på en god babybog. Her får barnet nemlig lov til at se på tegningen og derefter trykke på en knap og høre hvordan dens lyd i virkeligheden lyder. Find babybøger med lyd her. Det kunne lige såvel også være et værd at kigge på vores andre sansebøger, hvor barnet får lov til at mærke, føle og røre forskellige objekter for at forbedre deres sanseevner.  

 

Fandt du ikke hvad du søgte fra vores udvalg af gode babybøger her på siden, så har vi heldigvis flere babybøger til forældre og børn klar til jer. Hop ind på linket her og find flere børnebøger til de helt midste, så du forhåbenligt ikke skal gå tomhændet herfra.