Bedste bøger 2020

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger, Nyheder | Skrevet af magnus d. 12. juli 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

 

Her finder du de bedste bøger 2020, som vi hos Tales.dk har solgt allerflest af igennem året. Det har været et helt igennem fantastisk bogår i 2020 med utallige af gode bøger. Heldigvis har dette år også vist sig at være et magisk år, men hvis du ønsker at læse mere om de bedste bøger 2020, så kan du finde en liste over disse bøger her. Heriblandt er der bøger med de lækreste madopskrifter, en medrivende bog om den tidligere amerikanske præsident samt inspirerende metoder til at blive en god investor.

 

Bedst sælgende bøger 2020

Se listen med de bedst sælgende bøger i 2020 nedenfor. Hvis du endnu ikke har købt en af disse bøger til din bogreolen endnu, så kan de alle varmt anbefales at læses. Bøgerne er ikke kun et must at have for os på kontoret, men bestemt også hos vores læsere. Find inspiration i listen nedenfor til din næste bedste bog fra 2020. 

 

1. Valdemarsro – Aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

bog med mad på forsiden
Valdemarsro – Aftensmad danner vejen til de lækreste og mest smagfulde opskrifter til hele familien. Bogen er spækket med mere end 200 forskellige madretter, som alle kan være med på. Valdemarsro – Aftensmad er ikke kun lækrer madopskrifter, men også en lækker tyk bog med hårdt omslag, som helt sikker bør finde sted på dit køkkenbord. Formålet med bogen af Ann-Christine var, at man nu også skal kunne nyde hendes opskrifter offline, så man ikke længere behøvede at finde sin tablet frem, for at komme ind på hendes madblog. Det har i den grad været en kæmpesucces. Så hvis du også er en trofast madelsker og mangler inspiration til nem hverdags aftensmad, så er denne bog et must at have. Valdemarsro – Aftensmad var den mest efterspurgte bog i 2020 og har fået et hav af positive anmeldelser. 


Du kan købe eller blot læse mere om Valdemarsro – Aftensmad her, hvor du også finder hele 37 gode anmeldelser om bogen.


 

2. Et forjættet land / A Promised Land af Barack Obama

bog med Barack Obama på forsiden                                          

Rigtig mange kender Barack Obama og de fleste kender også hans selvbiografi ‘A Promised Land’ og på dansk ‘Et forjættet land’. Den danske oversættelse har været den 2. bedst sælgende bog hos os, hvorefter bogen på originalt sproget er den 3. mest solgte bog i 2020. Barack Obama bogen har virkelig taget verden med storm, hvilket er fuldt fortjent. Bogen er en medrivende og reflekterende fortælling om Barack Obamas tid som præsident i USA fra 2009-2017. Bogen indeholder både personlige og politiske betragtninger om manden og hans familie, hvis liv for alvor forandrede sig, da familien flyttede ind i det Hvide Hus. Hvis du endnu ikke har læst den ærlige og inspirerende fortælling om Barack Obama, så har du heldigvis en masse at glæde dig til. Find de bedste bøger 2020 om Barack Obama nedenfor. 
 

Køb Et forjættet land her.

Køb A Promised Land her (engelsk udgave).

3. Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe

bog af en kvinde med mad i hånden


Leder du efter bogen med kombinationen af lækre sunde opskrifter samt inspirerende træningsprogrammer? Så har vi bogen til dig. Med Anne Hjernøes Stærk, let og mæt, bliver du introduceret til en 14-dages kostplan, konkrete tips og tricks til både at tabe dig, men også at holde din krop sund og stærk i de mange kommende år. Et af de mange gode råd er blandt andet, at du skal holde dig fra såkaldte mellemmåltider. Få et indblik i hvordan Anne Hjernøe fik hendes krop til at blive langt stærkere og mere holdbar, alt imens din motivation for samme udvikling vil blomstre i en fart.


Find hendes bog Stærk, let og mæt her, hvis du for alvor vil gøre noget godt for dig selv og få inspiration fra den 3. mest købte og bedste bog 2020.   

 

4. Bobler, bullshit og børsfest af Lars Tvede

bog med titlen på forsiden
Lars Tvede er en succesfuld iværksætter og finansmand, og ham der formåede at aflæse markedet under COVID-19 krisen. Dagen inden børsmarkedet for alvor tog et negativt dyk, solgte Lars Tvede alle sine aktier, som han nogle uger efter købte tilbage, da kurserne var helt i bund. I Bobler, bullshit og børsfest får du de bedste tips, trick og viden om de vigtigste grundregler, budskaber og pointer, som enhver investor bør vide. Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog, så alle der har interesse for aktier kan bliver klogere og smartere, og hvordan du skal gribe det hele an. Du får desuden også de underholdne og humoristiske fortællinger, som Lars Tvede har oplevet gennem de seneste 40 år som investor og iværksætter.  

 

Så hvis du blandt andet har interesse for at handle med aktier – uanset om du allerede er erfaren, eller om du drømmer om at købe dine allerførste aktier, så er denne bog absolut en, som man bør læse. Bobler, bullshit og børsfest var den 4. mest solgte bog i 2020 hos Tales.dk og kan købes her.5. Keto på 4 uger af Jane Faerber

bog med mad og titlen keto på 4 uger på forsiden


En fantastisk bog med velsmagende opskrifter til dig, som ønsker en overskuelig 4-ugers kostplan til dit vægttab. Du bliver introduceret til en masse konkrete råd til en slankere krop og sundere liv. Bogen indeholder 80 lækre opskrifter, som har til formål at få din krop til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Det bliver ikke meget bedre vel? 
Få de allerbedste tips og tricks fra Jane Faerber, hvor du blandt andet bliver meget klogere på, hvilke madvarer man helst skal holde sig fra. Keto på 4 uger er en stærk anbefaling fra os, og som den 5. bedst sælgende bog hos Tales.dk sidste år, så kommer den lige med i vores top 5 liste over de bedste bøger 2020.
 
Gør som så mange andre og køb Keto på 4 uger herHerunder ses de 5 magiske forfattere som hver især har skabt et kæmpe hit hos vores læsere og helt fortjent har fået deres bøger med på listen over de bedste bøger i 2020 hos Tales.dk. Klik dig videre her hvis du ønsker at finde flere gode bøger.
 

foto af Ann-Christine-Hellerup-Brandt som smiler   Foto af Barack Obama som smiler   foto af Anne-Hjernøe som smiler   Foto af Lars Tvede som smiler   Foto af Jane Faerber