Tarme med charme – det undervurderede organ

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger | Skrevet af Emma Villars d. 7. juli 2016
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Danskerne har ventet længe på at netop bogen ”Tarme med charme” skulle udgives på dansk og bogen er blevet et kæmpe hit, ligesom den er i Tyskland med over 1 million solgte eksemplarer.

Giulia Enders er den tyske forskningsstjerne der i ”Tarme med charme” fortæller på en humoristisk og levende måde om tarmen som et undervurderet organ. Tarmen er den del af menneskets fordøjelsessystem og selvom det umiddelbart ikke lyder så ufatteligt charmerende så hylder Giulia Enders i ”Tarme med charme” tarmen som værende et fabelagtigt og ansvarsfuldt væsen fuld af følsomhed og præstationsevne.

I bogen “Tarme med charme” skriver hun om de sundhedsproblemer, som hænger sammen med tarmens funktion og hertil, hvordan du ved at have fokus på din tarm kan få et mere sundt og harmonisk liv. Den nyeste forskning viser nemlig, at problemer som overvægt, depression og allergi nøje hænger sammen med ubalancer i tarmfloraen. Med andre ord: Hvis vi skal leve længere og bedre og føle os godt tilpas i en sund krop, så skal vi passe på vores tarm! Der er ingen tvivl om at ”Tarme med charme” burde læses af alle der ejer en tarm, fordi uanset om tarmen er charmerende eller ej skal vi passe godt på den!

Giulia Enders har skrevet bogen sammen med sin søster Jill Enders, som er kommunikationsdesigner med fokus på videnskabsformidling. Der er lykkes at formidle emner, som forskere ellers kun taler om bag lukkede døre. Bogen er præget af en elegance der svæver mellem mange forskellige emner, lige fra jordnære praktiske informationer så som hvorfor vores moderne toiletter giver os forstoppelse og til et indblik i den mere komplekse verden af tarmbakterier og den indflydelse på stort set alt i vores krop.
”Tarme med charme” kan læses af helt almindelige mennesker, da den er let læselig og uden brug af for mange faglige termer.

 

Er du en af dem der har en tarm? 😉
Så er der ingen tvivl om at du skal læse netop denne bog.

 

 Tarme med charme

Tarme med charme

 

Tarme med charme (Papirbog): DKK 168,00

 

Tarme med charme (E-bog): DKK 119,00

 

Tarme med charme (Lydbog): DKK 78,00