3 bestseller bøger til efterårsferien

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger | Skrevet af Emma Villars d. 11. oktober 2015
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Det er endelig tid til en uges afslapning i forbindelse med efterårsferien og dette kan kun betyde en ting; sving benene op i sofaen og hyg dig i varmen med en velskrevet bog.

 

Nedenfor giver jeg en forsmag på 3 bestseller bøger som er oplagt at læse i efterårsferien.

 

det der ikke slår os ihjel

Det der ikke slår os ihjel

Den trivielle hverdag er sat på pause og ferien er lig krimitid. Slå dig ned i en dyb, blød lænestol, hvor du trygt kan læse om krimiens skæmmende scenarier.

Millenniumserien er tilbage med endnu en spændende og smertefyldt roman ”Det der ikke slå os ihjel”. ”Det der ikke slår os ihjel” er skrevet af David Lagercrantz, en fortsættelse til Stieg Larssons Millennium-triologi der begyndte med romanen ”Mænd der hader kvinder”.

”Det der ikke slår os ihjel” handler om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist i en dramatisk sag om internetovervågning, kunstig intelligens og økonomisk kriminalitet. Onde tunger hævder at tiden er løbet fra Mikael Blomkvist og samtidig er Lisbeth Salander medvirkende i et risikabelt hackerangreb. Mikael Blomkvist og Lisbeth Salanders veje krydses. Kan historien Mikael Blomkvist er på sporet af, redde bladet Millenium og hvordan vil Lisbeth Salander klare sig på internettet og i virkeligheden med fortidens skygger?

David Lagercrantz – Det der ikke slår os ihjel (Papirbog): DKK 185,00

 

David Lagercrantz – Det der ikke slår os ihjel (E-bog): DKK 158,00

 

David Lagercrantz – Det der ikke slår os ihjel (Lydbog): DKK 119,00

 


hvor solen græder

Hvor solen græder

 

”Hvor solen græder” er den perfekte bog at læse i ferien, netop for at få forståelse af krigen i Syrien og samtidig er bogen spændende, medrivende og følelses bringende uden lige. En bog om historie, religion og politik i Syrien. ”Hvor solen græder” tager læseren med på en sjælden rejse ind bagfrontlinjerne i en krig, hvor mere end 150.000 mennesker er blevet dræbt, og millioner er sendt på flugt.

Bogen er en biografi af den danske journalist Puk Damsgårds rejse i Syrien. Bogen er hendes personlige beretning om at blive smuglet over grænsen for at rapportere fra et land i opløsning og om mennesker, hvis liv er i en permanent undtagelsestilstand.

Puk Damsgårds bog er på én gang gribende og rædselsvækkende fortælling om at kæmpe for frihed og forfølge sin revolutionsforelskelse på trods, men også om, hvad der sker, når kampen for at holde sig i live overskygger længslen efter demokrati.

 

Puk Damsgård – Hvor solen græder (Papirbog): DKK 180,00

 

Puk Damsgård – Hvor solen græder (E-bog): DKK 138,00

 

Puk Damsgård – Hvor solen græder (Lydbog): DKK 138,00


mig før dig

Mig før dig

 

I takt med at temperaturen daler udenfor, er den bedste måde at få varmen på, at læse en bog der får hjertet til at banke af kærlighed. ”Mig før dig” er en smuk roman af Jojo Moyers, som alle med hang til lidt romantik vil kunne elske. Jojo Moyers internationale bestseller er en både sjov og sørgelig kærlighedsroman. En varm, tankevækkende og livsbekræftende historie, som er umulig at lægge fra sig.”Mig før dig” handler om Lou Clark der bliver fyret fra sit arbejde på The Buttered Bun og samtidig finder ud af, hun ikke elsker sin kæreste Patrick så højt som hun burde. Lou Clarks bliver personlig hjælper for handicappede Will Traynor, som ser livet værende glædesløst og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will Traynor ikke ved, er, at Lou Clark vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs. Og omvendt vil Will Traynor vende op og ned på Lou Clarks liv – deres møde vil forandre hinandens liv for altid.

”Mig før dig” indeholder mange aspekter der vil berige en hver, så som arbejdsliv, venskab, selvopfattelse, familieliv, døden og etik. Alle disse elementer på knap 440 sider og resultatet er magisk og læseværdigt.

 

Jojo Moyes – Mig før dig (E-bog): DKK 104,00

 

Jojo Moyes – Mig før dig (Lydbog): DKK 104,00