Studiebøger til studiestart på Universitetet

Udgivet i Bøger, E-bøger | Skrevet af Emma Villars d. 8. september 2015
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Sommeren er ved at være slut, September viser sig for os og for mange betyder dette studiestart på diverse universiteter. En ny start og et nyt semester ligger foran de studerenes fødder og dette betyder også at det er tid til studiebøger.

Der udleveres normalt ikke undervisningsmateriale på et universitet. Derfor skal de studerende erhverve sig op til flere studiebøger hvert semester, hvilket for mange studerende kan være mange penge at bruge på bøger.
Bogreolen sælger alle studiebøgerne til indkøbspris og gør det så billigt som muligt for de studerende at købe alle de nødvendige studiebøger. Studiebøger er vigtige og kan være elementære, for at de studerende kan bestå et fag. Det er derfor smart som studerende, at afsætte penge af hvert halve år, når et nyt semester begynder, så der er mulighed for at få de rigtige studiebøger og dermed være forberedt til det kommende semester.
Studiebøger findes ikke blot som papirbøger, men kan af og til også findes som e-bøger eller lydbøger.

 

Langt de fleste Universiteter har sendt en litteraturliste til de studerende med hvilke studiebøger der er nødvendige at købe. Når man skal finde sine studiebøger er det vigtigt, at man ved hvilken udgave af studiebogen som studiet anvender.

 

Studiebøgerne på din litteraturliste kan du finde her på siden.


Her er en lille guide til hvordan du finder de rette studiebøger:

 

1. Find din litteraturlisten frem.

 

2. Søg i søgefeltet på bogens titel og forfatter.
Eks. ”Idea and Innovation Management, Annabeth Aagaard”.

 

3. Vælg den rigtige udgave.
Eks ” 5. Udgave”, dette vil stå på billedet af bogen eller i tekstboksen.

 

4. Klik på bogen og læg bogen i kurv.


 

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest populære studiebøger lige nu:

 

 

 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.08.52

International Markedsføring

International markedsføring, 5. udgave er udarbejdet til undervisning på erhvervsakademiuddannelserne og i overensstemmelse med studieordninger og fagplaner. Lærebogen er velegnet til markedsføringsøkonom, finansøkonom, akademiøkonom/merkonom. HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor fagområdet markedsføring indgår i uddannelsesforløbet.

 

Læs mere om International Markedsføring

 

(Papirbog: DKK 418,00)

 


 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.09.03

Den skinbarlige virkelighed

Den skinbarlige virkelighed er en af de mest benyttede bøger om metode i samfundsvidenskaberne. Bogen er skrevet i et levende og lettilgængeligt sprog, rummer masser af relevante eksempler og er meget velegnet til opgaveskrivnining og projektarbejde. Bogen giver en grundlæggende indføring i de samfundsvidenskabelige metoder, vi kan bruge, når vi ønsker at studere virkeligheden, som den kommer til udtryk i samfund, organisationer og virksomheder, hos grupper og individer.

 

Læs mere om Den skinbarlige virkelighed

 

(Papirbog DKK 267,00)


 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.08.26

Tæt på Sprog

 

Tæt på sprog er en tidssvarende lærebog om sprog. Den er både elementært introducerende og kan understøtte udviklingen af lærerens didaktiske kompetencer. Det er interessant at undervise i sprog, men det kræver fagligt overskud også at gøre det spændende for eleverne.Tæt på sprog fungerer både som en opslagsbog og en redegørende og analyserende bog. Den indeholder introducerende teori med klare og håndterbare definitioner og redegørelser.

 

Læs mere om Tæt på Sprog

 

(Papirbog DKK 324,00)


 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.07.49

Sundhed, mennesker og samfund

 

Denne bog henvender sig til alle sundhedsbachelorer. Især vil kommende bioanalytikere, fysioterapeuter, sygeplejersker, jordemødre, radiografer og ergoterapeuter have udbytte af bogen, da den er skrevet tæt op ad gældende bekendtgørelser og studieordninger. Forfatterne viser, hvordan samfundet sætter rammerne for den sundhedsprofessionelles møde med borgeren.

 

Læs mere om Sundhed, mennesker og samfund

 

(Papirbog: DKK 229,00)


 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.08.16

Grundbog i kulturforståelse

’Kulturforståelse’ handler om at have respekt for andre menneskers syn på virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, værdier og opfattelse af virkeligheden. Iben Jensen giver i denne opdaterede udgave af Grundbog i Kulturforståelse en række faglige greb til at forstå relationer i multikulturelle samfund og diskuterer endvidere, hvilken betydning det har i multikulturelle samfund for vores forståelse af hinanden, hvilket kulturbegreb vi bruger?

 

Læs mere om Grundbog i kulturforståelse

 

(Papirbog: DKK 154,00 / E-bog: DKK 149,00)


 Skærmbillede 2015-09-06 kl. 19.08.02

Sygeplejens grundlæggende principper

Bogen er et klassisk værk og et historisk dokument, der beskriver, hvilke elementer god sygepleje består af. Virginia Henderson er blevet kaldt “the Mother of Nursing”, og hendes principper for sygepleje har haft afgørende betydning for uddannelsen af sygeplejersker overalt i verden

 

Læs mere om Sygeplejens grundlæggende principper

 

(Papirbog: DKK 118,00)