4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger

Udgivet i Lydbøger | Skrevet af magnus d. 7. juli 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

 

Billede af headset rundt om 5 bøger til siden om 4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger
Mangler du inspiration til steder, hvor og hvornår du kan høre lydbøger? Så finder du her 4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger. Det kan være du er ny i lydbog universet, eller blot lytter til lydbøger det samme sted hver dag. En af de mange fordele ved lydbøger er, at du kan høre de mest fantastiske historier, samtidig med at du kan lave et hav af andre praktiske ting.  

 

Vi kender alle sammen til dette; Du har købt en bog, som du bare har glædet dig til at læse. Men grundet en meget travl hverdag, så er det svært at finde tiden til at slappe af og forbyde sig i den gode læsning. Derfor har du måske ventet med at åbne bogen, til at du endelig kan få ro, til at læse den inden sengen kalder. Men når du først har lagt dig, så sætter trætheden sig.Derfor finder du nedenfor 4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger.

 

Lydbøger under madlavning

Vores første tip til at lytte til lydbøger kan være under madlavningen. Du er lige kommet hjem fra arbejde, og straks skal du til at forberede aftensmad til familien. Hvorfor så ikke gøre madlavningen endnu hyggeligere? Vores første gode råd er derfor, at  forbyde sig i en god fortælling imens du tilbereder mad til dig selv, din familie eller til dine gæster. Her kan du med fordel også finde høretelefonerne frem, når huset skal have en hovedrengøring. 

 

Lydbøger til og fra arbejde

Har du langt til og fra arbejde, og går tiden meget langsomt? Så er det et perfekt tidspunkt at lytte til din købte lydbog. Du kan få fortalt historierne, når du pendler frem og tilbage fra arbejde, uanset om transporten er i bil, tog eller på gåben. Du kan lytte til fantastiske lydbøger, hvor end du befinder dig, og her er en god mulighed, for at få tiden til at gå hurtigere hjem fra arbejde. 

 

Lydbøger til gåturen

Er der noget bedre end at gå en tur i skoven eller på stranden og samtidig have muligheden for at lytte til din yndlingsbog? Det føler vi ikke, og derfor er lydbøger til gåturen en fantastisk måde at forkæle sig selv på. Det er måske blevet det tidspunkt på dagen, hvor hunden skal ud og luftes? Det kan nu blive højdepunktet på dagen for både dig og din hund. Lydbøger til gåturen er det tidspunkt, hvor rigtig mange har lyttet til lydbøger under COVID-19. Der er helt sikkert mange, som fortsætter med dette, hvilket vi også varmt kan anbefale.

 

 

Lydbøger til stranden

Hvis du godt kan lide at læse bøger på stranden, men føler det er en smule problematisk, så er lydbøger et perfekt alternativ til de fysiske bøger. Du behøver ikke længere at få solen i øjenene og du kan nyde din favorit bog, imens du slikker sol i lige den stilling, der er rarest for dig at ligge i. Det eneste det kræver er, at du har din mobil eller anden tablet med ned til vandet. Du behøver derfor heller ikke længere at pakke tunge fysiske bøger med i kufferten til din strandferie. What’s not to like?

 

 

 

Så mangler du inspiration til gode lydbøger efter at have læst vores blogindlæg om 4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger? Så finder du her de bedste lydbøger, som med det samme ligger klar til at blive downloadet til enten din mobil eller anden tablet lige efter købet. Hvis du er ny i universet, så tilbyder vi desuden også et hav af gratis lydbøger til dig, som måske lige vil have en forsmag på, hvordan lydbøger fungerer i dine øre. Selvom mange stadig foretrækker at købe fysiske bøger, så er lydbøger absolut blevet et kæmpe hit, og vi anbefaler naturligvis at lytte til en af vores mange bestsellers bøger, hvis du også er blevet træt af at læse. Flere har skiftet den fysiske bog ud med en lydbog. Gør som tusinde andre og hop med på lydbølgen.


Hvis du ligesom så mange andre elsker at lytte til ikke er bare én, men til et hav af populære lydbøger, så vil vores lydbøger på abonnement helt sikkert være noget for dig. Du kan lytte til så mange lydbøger, du har lyst til i vores lydbog app, hvilket er en del vores af vores Tales Premium medlemskab. Prøv det i 14 dage gratis og se om det er noget for dig.