Julegaveidéer

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger, Nyheder | Skrevet af Emma Villars d. 26. november 2015
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

 

Julegaveidéer

  Nu er det endelig jul! Sneen daler, der dufter af brændte mandler, der lyder julemusik fra gaderne og der skal købes de bedste julegaver til dem vi holder af. Men det kan faktisk godt være ret svært… Og det vil vi gerne hjælpe dig med så det ikke bliver. Derfor kan du her finde julegaveidéer, så dine julegaverne bliver helt perfekte! Nedenfor ser du forskellige kategorier: mad og drikke, litteratur og fiktion, sport og fritid, biografier, rejser, gør-det-selv og børn og unge. Hver kategori indeholder gode julegave idéer som kan hjælpe dig på vej.   Vi bytter med et smil frem til  1. februar 2016.   Rigtig glædelig jul og god gavejagt!  

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.06.42
 

 

Mad og Drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.


Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.36.01
 

 

Skønlitteratur

Bøger omhandlende fiktive fortæller kan være alt fra digte, drama, humor til de mere klassiske skønlitterære fortællinger. Her findes også et udvalg af bøger omhandlende mythologi, religion, erotik mv. Skønlitteratur er historier der tager dig ud på en fiktiv rejse fortalt af forfatteren. Her finder du et stort udvalg af skønlitterære titler.


 Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.52.06
 

 

Sport og fritid

Her finder du bøger der enten omhandler diverse sportsgrene, klubber, spillerer mm., bøger om kroppens anatomi eller bøger der giver dig motivationen til selv at dyrke sport. Under denne kategori er ligeledes fritids interesser så som naturen og dyrelivet.  


Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.43.23
 

 

Biografier

Spændende biografier om erindringer, rejser, historier og sport, samt de mest populære selvbiografier. Her er et stort udvalg af livshistorier skrevet af personen selv eller en forfatter. Hvis det er personen selv der har skrevet bogen er det en selvbiografi/autobiografi og hvis det er en forfatter kaldes det en biografi.


Skærmbillede 2015-11-25 kl. 20.11.15
 

 

Rejser

Her finder du bøger om rejser, de klassiske “turen går til…”, samt guides og kort til bilferien, vandreferien osv. Her er også et udvalg af atlas, så du kan undersøge dine ferielokationer nærmere. Bøger om fremmede lande og bøger om hvordan kulturen er.


Skærmbillede 2015-11-25 kl. 20.27.23
 

 

Gør-det-selv

Gør-det-selv er bøger der lægger op til kreativiteten. Her kan der blive skabt de aller fineste resultater, ved at sy, hækle, strikke, ligge perler og meget mere.


Skærmbillede 2015-11-25 kl. 20.39.05
 

 

Børn og unge

Find inspiration til en god børnebog eller billedbog indenfor alle genre. Her er børnebøger om læring, teknologi eller videnskab, samt en række af forskellige sangbøger til børn. Børnebøger om eventur, gys eller humor til alle aldre. Find sjove og spændende godnathistorier som højtlæsningsbøger eller bøger som børnene selv kan læse.