Linse Kessler ”Slap dog af”

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger, Nyheder | Skrevet af Emma Villars d. 15. november 2015
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Linse Kessler er en dansk tv-personlighed, og hun er kendt for et hav af reality serier, herunder TV3s reality-hit ”Familien fra Bryggen”.

Linse har netop udgivet en livsstilsbog ved navn ”Slap dog af – Linses guide til et godt liv”, som bygger på Linses inspirerende livshistorier og hun giver sit bud på, hvordan man får det bedste ud af livet! Hun fortæller bl.a. om forholdet til sin mor, forholdet til sin datter og om det selv at være mor. Hun giver gode og utraditionelle råd om kærlighed, sex, mænd og veninder og forholder sig til skønhed og sundhed. I ”Slap dog af – Linses guide til et godt liv” giver Linse ligeledes råd om, hvordan man tackler mobning, drilleri og følelsen af mindreværd. Dette har gjort at flere tusinde danskere følger Linse, når hun rejser rundt i landet. De ønsker at snakke med hende, for at få hendes personlige syn på, hvordan livet skal tackles. Linse deler ud af sin livsfilosofi, om altid at drømme stort, gribe eventyret, kaste sig ud i livet og hvordan man selv bliver stærk af at være noget for andre.

 

I samarbejde med journalist Michael Holbek har Linse udgivet to bøger. Første bog ”Linse, Jeg gør, hvad jeg vil” udkom i juni 2015 og blev et kæmpe succes. Bogen er en selvbiografi og den blev solgt i over 25.000 eksemplarer. I Linses selvbiografi ”Linse – Jeg gør, hvad jeg vil”, fortæller hun sin livshistorie som både er barsk og eventyrligt. Hun fortæller om det at være vokset om med en alkoholiseret mor og om hurtigt at blive voksen, hertil det ubrydelige familiesammenhold og hendes kærlighed til hunde. Hun fortæller om sin vilde ungdom, som hashsmugler, med kvikstikkeri, slagsmål, fængselsophold og fangeflugt. Om at være stripper, falde for de ”seje” mænd og om at blive mor. Hun forholder sig til skønhed, tatoveringer, ansigtsløft og brystoperationer, hvortil hun har fået titlen som værende kvinden med Skandinaviens største barm.

 

Efter succesen i bogen ”Linse – Jeg gør hvad jeg vil”, mødtes samarbejdet igen mellem Michael Holbek i anden bog ”Slap dog lige af – Linses guide til et godt liv”. Bogen udkom den 27. Oktober 2015 og har allerede modtaget positiv kritisk. Linse er en ualmindelig selvstændig, ærlig og handlekraftig kvinde med et kæmpe hjerte. Hun er en stor inspiration for mange danskere og bidrager med en positiv livsindstilling og om at sætte kulør på livet!

 

 

Slap dog af

Slap dog af – Linses guide til et godt liv

 

Slap dog af – Linses guide til et godt liv (Papirbog): DKK 180,00

 

Slap dog af – Linses guide til et godt liv (E-bog): DKK 138,00

 


Linse

Linse – Jeg gør hvad jeg vil

 

Linse – Jeg gør hvad jeg vil (Papirbog): DKK 110,00

 

Linse – Jeg gør hvad jeg vil (E-bog): DKK 82,00

 

Linse – Jeg gør hvad jeg vil (Lydbog): DKK 82,00