Nye gratis Bookboon e-bøger

Udgivet i E-bøger, Nyheder | Skrevet af Tales d. 1. maj 2013
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

BookBoon_free-textbookVi har nu opdateret vores katalog med en række nye e-bøger fra Bookboon. Derudover må vi desværre meddele at deres rejseguides er udgået af sortimentet, da Bookboon nu udelukkende har valgt at fokusere på e-bøger til universitetsstuderende og erhvervsfolk.

 

Bookboons studiebøger giver en god og præcis gennemgang af pensum til studerende på bachelor og master niveau. De primære fokusområder er business/økonomi, ingeniør/naturvidenskab og it. Der er nu lidt over 600 forskellige e-bøger fra Bookboon der er skrevet af dygtige universitetsprofessorer. E-bøgerne er i gennemsnit 150 sider lange, men indeholder dog nogle reklamer for at finansiere det gratis udbud.

 

Alle e-bøgerne fra Bookboon er i PDF format. De kan nemt læses på computeren, iPad eller andet og det er samtidigt muligt at printe i de eksemplar man ønsker.

 

Det eneste vi kræver for at du kan downloade en gratis kopi af en Bookboon e-bog er at du udfylder en række informationer om dig selv, hvorefter du får adgang til et download link.

 

Vi håber i tager godt imod deres nye sortiment af e-bøger. Vi mener selv at tiltaget er rigtig godt og deres kvalitet er høj. E-bøgerne er rigtig gode til at danne sig et godt overblik over et emne i stedet for at skulle læse et helt kapitel i en lærebog.

 

Find alle Bookboons gratis e-bøger her