Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bødlerne på kirkegården - Arne Svingen - Bog

Bag om Bødlerne på kirkegården

Grufulde gys! Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger! Stefan flytter til en gammel kirkegård. En dag vælter han en gravsten. Grufulde ting begynder at ske. Hvem er det, der graver de italienske bødler op? Lektørudtalelse: Anvendelse/målgruppe/niveau: En ny serie for gyserlæsere fra 10 til 12 år. Til lystlæsning og frilæsning i skolen. Beskrivelse: Mange kender Arne Svingen for serien om Hubert og for Dødelig blitz (08/08) i gyserserien Marv og ben. Nu lægger han navn til sin egen gyserserie, Svingens mørke verden, som lover grufulde historier og garanti for gys. De to første bøger i serien lever op til løftet. I Bødlerne på kirkegården har Stefans far fået arbejde på en kirkegård. Stefan synes ikke om det, og da han kommer til at vælte en gravsten, går det helt galt. 3 italienske 200 år gamle bødler dukker op og vil have hævn. I Manden med de seks fingre bliver Peter væk fra sine forældre i et tivoli. I sin søgen havner han i en parallelverden, befolket af sære skabninger. Hans eneste chance for at slippe ud er selv at få lavet om på sin krop. Peters ene øje er af glas. Måske bliver det hans redning? Bøgerne er inddelt i 7 kapitler med pirrende overskrifter og overskuelig længde. Torstein Nordstrands gråtonede illustrationer understreger stemningen. Typografien er letlæselig med stor linjeafstand. God forside, der signalerer gys, og appellerende bagsidetekst. Sammenligning: Gode gys som i serierne Koldt blod, 2003- og Marv og ben, 2004-. Samlet konklusion: En ny gyserserie, der holder hvad den lover. God underholdning, der holder læseren fast til sidste side. Gys-garanti! Til dig, der gerne vil skræmmes fra liv og sans! Arne Svingen har ét formål med sin gyserserie Svingens mørke verden: At skræmme livet af læseren, især børnene. Så vær beredt - her er ingen behagelige slutninger eller søde, venlige spøgelser, kun grufulde fortællinger. De to bøger er de første i serien Svingens mørke verden. Arne Svingen har udgivet et utal af bøger. I Danmark har han opnået en stor fanskare i den humoristiske ende af sit forfatterskab med sin serie om den altid uheldige Hubert. Så til trøst for dem der har grinet færdig med Hubert kommer nu en gyselig afløser!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779162334
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 72
 • Udgivet:
 • 3. Juni 2014
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 158x215x12 mm.
 • Vægt:
 • 248 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 29. September 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bødlerne på kirkegården

Grufulde gys! Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger!

Stefan flytter til en gammel kirkegård.
En dag vælter han en gravsten. Grufulde ting begynder at ske. Hvem er det, der graver de italienske bødler op?

Lektørudtalelse:

Anvendelse/målgruppe/niveau:
En ny serie for gyserlæsere fra 10 til 12 år. Til lystlæsning og frilæsning i skolen.

Beskrivelse:
Mange kender Arne Svingen for serien om Hubert og for Dødelig blitz (08/08) i gyserserien Marv og ben. Nu lægger han navn til sin egen gyserserie, Svingens mørke verden, som lover grufulde historier og garanti for gys. De to første bøger i serien lever op til løftet. I Bødlerne på kirkegården har Stefans far fået arbejde på en kirkegård. Stefan synes ikke om det, og da han kommer til at vælte en gravsten, går det helt galt. 3 italienske 200 år gamle bødler dukker op og vil have hævn. I Manden med de seks fingre bliver Peter væk fra sine forældre i et tivoli. I sin søgen havner han i en parallelverden, befolket af sære skabninger. Hans eneste chance for at slippe ud er selv at få lavet om på sin krop. Peters ene øje er af glas. Måske bliver det hans redning? Bøgerne er inddelt i 7 kapitler med pirrende overskrifter og overskuelig længde. Torstein Nordstrands gråtonede illustrationer understreger stemningen. Typografien er letlæselig med stor linjeafstand. God forside, der signalerer gys, og appellerende bagsidetekst.

Sammenligning:
Gode gys som i serierne Koldt blod, 2003- og Marv og ben, 2004-.

Samlet konklusion:
En ny gyserserie, der holder hvad den lover. God underholdning, der holder læseren fast til sidste side.

Gys-garanti! Til dig, der gerne vil skræmmes fra liv og sans!

Arne Svingen har ét formål med sin gyserserie Svingens mørke verden: At skræmme livet af læseren, især børnene. Så vær beredt - her er ingen behagelige slutninger eller søde, venlige spøgelser, kun grufulde fortællinger.

De to bøger er de første i serien Svingens mørke verden. Arne Svingen har udgivet et utal af bøger. I Danmark har han opnået en stor fanskare i den humoristiske ende af sit forfatterskab med sin serie om den altid uheldige Hubert. Så til trøst for dem der har grinet færdig med Hubert kommer nu en gyselig afløser!

Forlagets beskrivelse af Bødlerne på kirkegården

Grufulde gys! Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger!Stefan flytter til en gammel kirkegård.

En dag vælter han en gravsten. Grufulde ting begynder at ske. Hvem er det, der graver de italienske bødler op?

Brugerbedømmelser af Bødlerne på kirkegårdenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.