Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Spiritus og drikke

Find inspiration til alt om spiritus og cigarer. Her kan du finde bøger om whiskey eller finde inspiration til lækre nye vinoplevelser. Der er bøger om kryddersnaps, cocktails/drinks og alverdens lækre væsker. Her er alt hvad du mangler for at fuldende hjemmebaren eller hvis du vil brilliere som bartender. Bliv klogere på italienske, spanske og franske vine.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (3.000+)
  • (1.000+)
  • (27)
Format
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (452)
  • (64)
  • (26)
  • (14)
  • (6)
  • (6)
Vis mere
Sprog
  • (151)
  • (4.000+)
  • (75)
  • (41)
  • (71)
  • (15)
  • (5)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (14)
  • (19)
  • (19)
  • (19)
  • (19)
Serie
  • (25)
  • (13)
  • (11)
  • (9)
  • (9)
  • (9)
  • (7)
  • (7)
  • (6)
Vis mere
Tag
  • (9)
  • (7)
  • (7)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (6)
  • (5)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - - de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks
    af Jeppe Nothlev & Nicklas Jørgensen
    112,00 - 189,95 kr.

    En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail.Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.

  • - en visuel guide til vinens verden
    af Madeline Puckette & Justin Hammack
    112,00 - 168,95 kr.

    Holder du af at nyde et godt glas? Kan du nikke genkendende til udtrykket: Livet er for kort til at drikke dårlig vin? Og kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om vin i al almindelighed? Så er denne bog med ekspertråd og enkle tips til den gode vin lige noget for dig. Bogen er en visuel guide, der på en overskuelig måde formidler den helt basale viden om vin: Hvordan du smager på vinen, og hvad det er for nogle ord, man bruger til at beskrive smagene. Du får også nyttig viden om, hvordan du behandler din vin, når den skal nydes og serveres til mad. Bliv desuden klogere på at navigere rundt i restaurantens omfattende vinkort og lær, hvordan du læser vinetiketten på flasken. Læs også om, hvordan du opbevarer dine vine i vinkælderen eller i vinreolen. Vinens verden er mangfoldig. Bogen gennemgår 55 forskellige typer vine inddelt i enkle, let overskuelige grafiske oversigter samt 20 detaljerede vinkort.

  • af Jancis Robinson & Hugh Johnson
    388,95 kr.

    VINATLAS er et opslagsværk om verdens vine og vindistrikter. Om markerne, regionerne, landene og vinmagerne. Kort sagt om alt det, der giver vinen dens særlige karakter.Her kan du læse alt om verdens vine og vindistrikter, om markerne, regionerne, landene og vinproducenterne. Alle oplysninger og kort er opdateret, for vinens verdenskort ændrer sig sammen med klimaændringerne.Det er en oplagt gavebog til vinelskere. Både de unge og de ældre årgange. Bogen er båret af forfatternes enorme viden om og enorme begejstring for emnet.Kortene over vindistrikterne er så detaljerede, at man kan køre efter dem og se navnene på de vigtigste vinmarker og vingårde efterhånden, som man kommer frem.

  • af Jesper Schmidt
    66,95 - 94,95 kr.

    Der er cocktails, som skal nydes, som de var tænkt, og andre der kan få et lille twist for at føre lidt ekstra til smagen. Gå på opdagelse i denne vidunderlige guide til nogle af de mest ikoniske cocktails gennem tiderne og få nogle fantastisk smagsoplevelser.Jesper Schmidt er uddannet kok og bruger sine erfaringer inden for gastronomien til at opfinde nye, spændende drinks og cocktails og er indehaver af Schmidt & Schmidt Cocktails i Tivoli.

  • af Rasmus Brøchner Hansen & Mads Heitmann
    132,00 - 199,00 kr.

    Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

  • af Pernille Pang & Mikkel Borg Bjergsø
    231,95 kr.

    MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig alt, du skal vide for at blive din egen brygmester – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 originale Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere avancerede øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både nybegyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til banebrydende mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes ølrevolution, øl og mad og de væsentligste øltyper fra lys pilsner over velhumlet IPA til mørk stout og heftig quadrupel.

  • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
    202,95 kr.

    Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive. Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig. Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats. I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen. Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad. Er det tid til at komme i gang?

  • af Henrik Oldenburg
    414,95 kr.

    Verdens største bog om Portvin - på noget sprog.

  • af Hasse Bank Johansen & Tue Lindholt Rasmussen
    202,95 kr.

    Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af bogens forfatter, der ikke er en hvem-som-helst i den danske barbranche: Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmiere danske bartendere. Han ejer og driver den kombinerede cocktailbar og restaurant St. Pauls Apotek i Århus og hans meritter tæller blandt andet: World Class Top 20 Bedste Bartender i verden 2013 World Class National vinder Danmark 2012 Nordisk Beefeater 24 Gin vinder Stockholm 2012 Dommer ved World Class Nordiske Finale 2014 Dommer ved Berlin Spirits Competition 2014 & 2015 Finalist ved internationale & globale cocktail konkurrencer i Singapore, London & Paris Skaber af det første Mad & Cocktail Parringskoncept i Danmark.

  • af Thomas Ilkjær, Paolo Lolli, Arne Ronold & mfl.
    184,00 - 308,95 kr.

    ITALIENSK VIN er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine. Bogen er skrevet af førende eksperter: Paolo Lolli, chef på restaurant ’Casa d’Antino’ og ejer af vinbutikken ’Enoteca’; Arne Ronold, Master of Wine, stifter og redaktør af det norske tidsskrift ’Vinforum’ og leder af ’Norsk Vinakademi’, Ole Udsen, førende ekspert på Syditaliens vine samt Thomas Ilkjær, som udover at være forfatter også er bogen faglige redaktør. Thomas Ilkjær er vinskribent på Politiken og vinmagasiner i Skandinavien samt stifter og leder af ’Vinakademiet’. FRA BOGENS INDHOLD: ■ Vin-Italien her og nu ■ Italiens vinhistorie – kort fortalt ■ Jordbund, klima, mark og kælder ■ Italiens vinlovgivning ■ Druesorter i Italien ■ Beskrivelse af alle vinregioner og -distrikter med detaljerede oversigtskort Bogen er med sit lækre udstyr den oplagte gavebog til alle vinelskere.

  • af Martin Nordkvist
    116,95 - 168,95 kr.

    Den tidligere vinder af “Jagten på Danmarks bedste opskrift”, Martin Nordkvist, er ude med bogen “En slankebog til mænd”. Eftersom at Martin er en sand livsnyder, har hans vaner sat sig på sidebenene. Han vidste, at han var nødt til at gøre noget ved hans vægt, da han en dag var oppe og veje over 100 kg. Da han er tidligere kostvejleder for Helsekompagniet og uddannet kok og ernæringskonsulent, besluttede han sig for at lave sin egen kostplan, som skulle passe til sine vaner. Martin gik fra at veje 105 kg til 83 kg ved at følge denne kostplan og derfor valgte han at udgive den som bog. Han så en tendens til, at mange kostplaner var baseret på at spise grøntsager og skyr og primært rettet mod kvinder, men Martin mener at mænds generelle madsmag går i retningen af kød baserede retter.“For at hjælpe nogen med at tabe sig, må man forstå deres smag og behov. Hvis en kødelskende mand skal tabe sig med en slankekur baseret på grøntsager og skyr, så er chancen for succes simpelthen for lille”.Martin nævner, at hans bog sagtens kan bruges af kvinder også. Det handler blot om livsstil, vaner og præferencer til mad. Da forfatteren er stor fortaler for vin skulle dette selvfølgelig også indgå i hans bog. Alle opskrifter kommer med en vinanbefaling. For Martin var vinen ikke noget han kunne undvære og har derfor brugt det som et middel i kostplanen. Han drikker vin til maden som en form for gevinst mens man kæmper med vægttab. På denne måde vil man lettere kunne tabe vægt uden at føle man mangler noget. Martin tilføjer at vinen sagtens kan erstattes med chokolade eller øl, hvis man hellere foretrækker dette. 

  • - 177 opskrifter på greenies & smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
    178,95 kr.

    Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre. I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild. Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer: Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før. Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel. Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

  • - Historie - Opskrifter - Ginkartotek
    af Iben Diamant
    231,95 kr.

    Efter succesen med den lille handy Gin, tonic og tilbehør åbner Iben Diamant nu portene til et større, spændende ginunivers, hvor man virkelig får noget at vide om den herlige alkohol.Den begejstrede ginamatør indvier os i sin passion for yndlingsalkoholen og fører os gennem ginnens historie, inviterer os med på destillerier og viser de forskellige måder at fremstille gin på. De faglige termer forklares, så man kan nørde med sin ginviden - fx  'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og karakteriserer de forskellige typer gin.I bogens store, omfattende ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med en tonic, der understreger egenarten.Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben byder på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Hun har også inviteret en række bartendere til at mixe deres egen yndlingsgindrink. Bogen sluttes af med nogle mere praktiske sider om tilbehør, glas og gear.

  • af Carsten Berthelsen & Rolf Nielsen
    165,95 kr.

  • - De danske tvillinger, som erobrede ølverdenen, men mistede hinanden
    af Rasmus Emborg
    116,95 - 231,95 kr.

    Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø blev født med halvandet minuts mellemrum. Lige siden har de enæggede tvillinger konkurreret om at komme først og være bedst. I dag kæmper de om at lave verdens bedste øl. I syv år har de ikke talt sammen. Men i denne bog fortæller de for første gang den fulde historie om deres liv. Det gør de til journalist Rasmus Emborg, der har fulgt brødrene igennem næsten et år. Det er blevet en historie om øl og iværksætteri. Om to brødre, der med deres bryggerier, Evil Twin (Jeppe) og Mikkeller (Mikkel), har sat nye internationale standarder for mikrobrygget øl. Og en historie om at se sig selv i en anden – og ikke altid at kunne lide det, man ser.

  • af Jancis Robinson
    464,95 kr.

    Oxford Vinleksikon er det definitive etbindsværk om vin, og bogen har vundet stort set alle de vinbogpriser, der findes.Artiklerne er skrevet af 187 internationale eksperter.Emnerne omfatter vinregioner, druesorter, vinfremstilling og vindyrkning, vinens kemi, vinens historie siden oldtiden, vin i kunst og litteratur, vinsmagning, aroma og mundfornemmelse, vin og helbred.Dette er 4. udgave af Oxford Vinleksikon, og vinens verden har forandret sig meget siden 3. udgave. Nye vinlande og -områder er kommet til, stilarter og mode har ændret sig, ny teknologi er kommet til, og klimaforandringer er godt i gang med at forrykke vinens geografiske balance.I forhold til 3. udgave (2008) er der ca. 300 nye opslagsord, mere end 60 % af artiklerne er blevet gennemgribende revideret. Kortene over alle vigtige vinregioner er revideret.?Hvis man er novice i vines verden, kan man i dette etbindsværk lære mere om vin, end man kan i noget andet bogværk. Også for et fuldtids, professionelt vinmenneske er der masser af ny viden at finde.?Andrew Jefford, Decanter

  • - 50 opskrifter fra verdens bedste mikrobryggerier
    af Euan Ferguson
    202,95 kr.

    Hylderne i supermarkederne og på værtshusene bugner af øl, men hvorfor ikke prøve kræfter med at fremstille din egen? I Håndbryg giver nogle af verdens bedste, mest banebrydende mikrobryggerier dig lov til at smugkigge i deres opskriftbog, så du selv kan prøve at fremstille deres mest velsmagende øl. Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift, så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed. Der er opskrifter fra Mikkeller, BrewDog, Brooklyn, Anchor og mange flere! Bogen giver dig en solid introduktion til alle de ting, du har brug for at vide, hvis du selv vil i gang med at brygge, herunder en ordliste over forskellige fagudtryk samt de tips og teknikker, du skal bruge for at fremstille den bedst mulige hjemmebryg. Forfatteren Euan Ferguson er den førende baranmelder for Time Out London og har medvirket til en lang række bøger om Londons bedste barer og spisesteder. Før karrieren som skribent drev Euan en bar i Edinburgh, og hans erfaring inden for alle fagets områder gør ham til en ekspert udi Londons barer og pubs.

  • - Drik dine grøntsager
    af Mads Bo Pedersen
    244,95 kr.

    High on Smoothies er til dig der ønsker mere end sukkerholdige dessert smoothies. Opskrifterne er inspirerende og lokker dig til at drikke dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. Med udgivelsen fortæller Mads Bo Pedersen, hvordan man med lækre smoothies kan få masser af næringsstoffer, antioxidanter, vitaminer og mineraler, som sikrer et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud. Bogens første del indeholder masser af information, tips og tricks til sunde smoothies og sidste halvdel er 30 velsmagende smoothies fyldt med grøntsager. Bogen er anbefalet af Chris MacDonald fra Radiodoktoren samt Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen. Mads Bo Pedersen er Danmarks førende juicemester og har tidligere udgivet bestselleren og opskriftsbogen 'High on Juice', som giver en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

  • af Greg Hughes
    240,95 kr.

    Den ultimative trin for trin-guide til, hvordan du brygger dit eget øl.Hvis du gerne vil lære at brygge din helt egen øl selv, men har brug for en håndbog og en manual, som ikke kun indeholder instruktioner, men som også indeholder masser af opskrifter, så er Den store bog om håndbryg den helt rette titel til dig.Den store bog om håndbryg indeholder over 100 opskifter på bl.a. pale ale, weissbier, hvedeøl og pilsnere og mange, mange flere, men den indeholder også bryggetips og billeder af den færdige øl, så du ved, hvordan det færdige produkt skal se ud. Den store bog om håndbryg er således perfekt for både nybegynderen, der skal have masser af vejledning, den mere øvede, som kan finde mere komplekse øltyper, samt bryggeren, som bare gerne vil have en bog propfuld af velsmagende opskrifter.

  • - rigtig godt øl med få midler
    af Jakob Nielsen & Mikael Zetterberg
    202,95 kr.

    Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler sig i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af højkvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men heldigvis har forfatterne Jakob Nielsen og Mikael Zetterberg opfundet en genial metode, Køkkenbrygning, som simplificerer ølbrygningen og gør, at man kan lave mindre portioner. Med køkkenbrygning er det pludselig sjovt og nemt at gå til håndbryggen – og der er meget større chance for, at man får succes med sit projekt.Køkkenbrygning er en fin bog med masser af smukke billeder af de færdige projekter. Den helt rigtige bog til håndbryg-begynderen og til den garvede brygger, som vil prøve noget nyt.

  • af Mads Bo
    244,95 kr.

    Så er Mads Bo, bedre kendt som bestsellerforfatter og Danmarks førende juice- og smoothiemester fra Go’ Morgen Danmark på banen med sin 6. bog om juice og smoothies.Han har gjort det igen; skrevet en inspirerende opskriftsbog fyldt med vibrerende liv og kærlighed. Tag Mads Bo i hånden og lad ham vise dig, hvordan du får gigantiske mængder rå og uspolerede grøntsager på en hurtig og simpel måde. Fælles for alle bogens opskrifter er, at det er første gang nogensinde, at du får juice- og smoothieopskrifter HELT uden brug af sødende frugter.De grønneste af de grønne!!!Bogen henvender sig til dig der gerne vil påvirke:din vægtdit blodtrykdit blodsukkerkroniske smerterog dit humørOpskriften er simpel: hæld grønt i glasset!Mads Bos bog med særligt fokus på det grønneste af det grønne har været savnet. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde at åbne døren til en grønnere livsstil. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ærgrer sig over at blive mere energifyldt og i øvrigt strammet op indeni og udenpå. Det er nemlig, hvad levende mad gør ved os. Speciallæge Anna Iben HollensbergI sin genistreg af en juice- og smoothiebog har Mads Bo fjernet enhver undskyldning for børn og sukkerglade mænd, som ikke bryder sig om grøntsager. Med velsmagende og endda søde juicer vil selv de mest kræsne elske denne let tilgængelige kilde til sundhed. Letlæst og en oplagt gaveidé. Speciallæge Claus HanckeDet er afgørende, at kroppen får alle de næringsstoffer den har behov for. Den øvelse er vores eget ansvar. Vi kan især gøre det ved at juice og blende grøntsager til smoothies fremfor at mishandle dem ved at koge dem til smat. Lær det hele af Mads Bo.Speciallæge og sundhedskonsulent Carsten Vagn-Hansen

  • af Anne Hjernøe
    112,00 - 168,95 kr.

    Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

  • - Verdens hurtigste fastfood
    af Mads Bo
    244,95 kr.

    Så er Mads Bo, bedre kendt som bestsellerforfatter og Danmarks førende juice- og smoothiemester fra Go’ Morgen Danmark på banen med sin 7. bog. Denne gang helt uden juice og smoothies. I stedet er der fokuseret på plantebaserede opskrifter lavet på en powerblender. ’Power Blending’ Verdens hurtigste og måske SUNDESTE fastfood.50 opskrifter i kategorier fra rygende varme supper, salat & tilbehør, plantemælk, dips og dressinger, mel, dej og bagværk, nøddesmør, virgin cocktails til is og desserter. Med denne bog vil jeg gerne vise dig, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Langt fra faktisk. Jeg vil byde dig velkommen til en verden af smag, farve og tekstur. Jeg har været en tur i køkkenet og eksperimenteret med mad lavet på blenderen. Opskrifter som rækker langt ud over de silkebløde smoothies. Og jeg indrømmer det gerne, der gik rigtig lang tid fra jeg købte min første powerblender til, at jeg lavede andet end smoothies. Ja, jeg kunne faktisk næsten ikke tro, at det var muligt at lave hummus, suppe og nutella på denne måde. Men heldigvis kom jeg i gang - og jeg kan slet ikke fatte, hvor meget jeg elsker denne form for simpel, sund og lynhurtig madlavning. Formålet med denne bog er at dele min begejstring og inspirere dig, så du også kommer i gang med at udnyttet din power blenders fulde potentiale. Af samme grund, har jeg bevidst valgt at undlade at fylde bogen med smoothieopskifter. Faktisk finder du ikke en eneste. Jeg har altid sagt, at hvis man vil have succes med at integrere en sund livsstil i en travl hverdag, ja, så skal det være nemt, enkelt og praktisk. Og når det drejer sig om at få planter og næring, er blenderen en sand velsignelse. Det er både hurtigt, nemt og effektivt. Blenderen har personligt reddet mig mange dage, hvor jeg ikke lige har fået prioriteret tiden til at få spist mine 600-800 g frugt og grønt. Min blender hjælper mig ganske simpelt med at hæve bundniveauet.

  • - Drik dine grøntsager
    af Mads Bo
    244,95 kr.

    High on Juice er en letlæselig, humoristisk og logisk sag, som giver læseren en forståelse for hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.Med udgivelsen vil forfatter og juicemester Mads Bo løfte sløret for, hvordan man laver velsmagende juicer og smoothies. De små hemmeligheder som gør den store forskel. Han vil også forklare, hvorfor vi skal drikke friskpresset juice og hvorfor vi skal holde os mest til grøntsagerne. På en sjov og letforståelig måde fortæller han, hvordan juicen renser dit system, forkæler dine celler og booster dit immunforsvar.Den sidste halvdel af bogen indeholder opskrifter samt et utal af tips og tricks til nem og velsmagende juice. Ingredienserne indeholder alt, hvad krop og sjæl behøver for at holde dig ung, smuk og energifyldt.Bogen er anbefalet af Chris MacDonald fra Radiodoktoren samt Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen.Mads Bo arbejder passioneret på at gøre Danmark til en af verdens førende juicenationer.

  • af Umahro Cadogan & Søren Ejlersen
    188,95 kr.

    Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan er på en mission: De vil hjælpe folk med at opdage, hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre SAFTER, man kan lave af frugter og grøntsager. Her er opskrifter på supersafter, ekstra sunde smoothies, ”grøntsagssmoothies” kaldet greenies – på grøntsagsshots, varme drikke med frugtsaft og meget meget mere. Alt kan laves i en håndevending – og vil omvende din krop og sjæl. Derudover indeholder SAFTER masser af information om de enkelte grønne ingrediensers særlige indhold og egenskaber og råd til, hvordan du kan hjælpe dine organer, celler og krop samtidig med at nyde velsmag. Søren Ejlersen er grundlægger af det økologiske grøntsagsdistribution Aarstiderne.Umahro Cadogan er kok og ernæringsekpert og forfatter til succeskogebøgerne Køkkenrevolution.

  • - fra natur og have
    af Anemette Olesen
    78,95 kr.

    At bruge urter til te er en tradition, vi har overtaget efter munkene. De lavede udtræk af planter med kogende vand, fordi de opdagede, at forskellige slags planteudtræk (te) kunne lindre, helbrede eller forebygge diverse skavanker. Urtete drikker vi, fordi det gavner kroppen og for nydelsens skyld. Munkene kaldte deres urteteer for lægedrikke, og mange husker sikkert, at de som børn fik bugt med forkølelse ved at drikke kamille- eller hyldeblomst te, som deres mor eller bedstemor serverede. Det er let selv at samle og tørre urter, men vigtigt at vide, hvilke der kan bruges, og hvad de gør godt for. Ved en skånsom tørring opnås, at de medicinske indholdsstoffer bevares. Den daglige kop urtete kan nemt blive et af dagens dejlige og afstressende små øjeblikke. Den kendte urteskribent Anemette Olesen giver her opskrifter på en lang række urteteer, som man selv kan samle eller dyrke planterne til. Og hun fortæller om de virksomme indholdsstoffer, og hvad de gør godt for. Nina Ferlov har tegnet omslaget og enkelte illustrationer inde i bogen.

  • af Erik Lars Myers
    202,95 kr.

    Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, Håndbryggerens problemknuser guider dig sikkert igennem processen.Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har Håndbryggerens problemknuser ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang.Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.

  • - From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
    af James Hoffmann
    242,95 kr.

    This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.

  • af Niels Stærup
    139,95 - 197,95 kr.

    Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider. Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser. Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland. Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.

  • - Mere end 650 af de bedste
    af Charles MacLean
    192,95 kr.

    Over 650 detaljerede smagsnoter og afbildninger af de mest spændende maltwhiskyer, blends og grains fra hele verden. Hoveddelen er opdelt i lande. Den beskriver mærkerne i alfabetisk orden hos hovedproducenterne i Skotland, Irland, USA, Canada og Japan efterfulgt af whiskyer fra andre dele af Europa, Sydasien, Australien og Afrika. Ikke alene dækker den produktionen hos både små og store whiskydestillerier, men den omfatter også et bredt udvalg af blendede whiskyer. Ind i mellem oversigterne over verdens whiskyer er der artikler om produktionsprocesser og de forskellige whiskytyper, portrætter af bestemte destillerier og ’guidede ture’, der går gennem whiskyregionerne i Skotland, Irland, USA og Japan. For ingen oplevelse forstærker nydelsen af whisky så meget som et besøg på et destilleri i aktion, hvor man kan nyde duftene, få en fornemmelse af den dygtighed, dedikation og tid, der skal til for at fremstille den udsøgte spiritus, og naturligvis at smage en dram lige ved kilden.

Der er intet bedre end en korrekt lavet drink, der er meget vi går glip af, specielt hvis du stadig drikker vodka juice til dine fester. Vi har lavet en lille sjov liste over mulige drinks hernede:

Spiritus

White Russian

Den lækreste drink som har en rund smag. Den er utrolig nem at lave endda! Find nogle isterninger, mælk (eller fløde), vodka og kaffelikør. Det er en rigtig flot drink med godt spark i også. Perfekt til en god aften med vennerne.

Isbjørn

En lækker drink til at sætte gang i festen, og den flotte blå farve gør det kun bedre. Smagen er utrolig sød og med den mængde af vodka i, skulle man ellers ikke tro det. Simpel drink med vodka, sprite og blå curacao (den flotte blå farve). Det er den perfekte kombination af alkohol og sødhed fra spriten og curacaoen.

Vin

Skulle du være mere til de rolige aftenener for tiden, er vin den perfekte spiritus. Vi har et hav af udvalg om portvin, rødvin og hvidvin. Alle med forskellige slags, herunder hvor de er brygget hende, og det er det vigtige i vinen. Det handler om hvor disse bær er fra og det handler om hvad du er til. Find inspiration til vinkælderen her.
Udover det geniale bag kemien i de miksede spiritus drinks, så er der et hav af andre drinks som er lige så lækre, uden alkohol. Det er vigtigt at holde sin krop sund og rask, derfor er der naturligvis også bøger omkring sunde drinks. En god morgen juice eller dit helt eget blændede miks kan gøre underværker for din dag. Derfor får du lige for en god orden skyld også en lille liste over mulige drinks her:

Sunde drikke

En frisk morgenjuice er fantastisk god med maden, og den kan enten laves selv eller også købes klar selvfølgelig. Men vi foretrækker en friskpresset juice som også giver dig sjove måder at kombinere frugter på! Få inspiration fra udvalget her.
En lækker og cremet konsistents med den rette mængde af sødme, den lækre drink til efter maden og som du kan nyde på en lidt tom mave.  

Kaffe

Inspiration til kaffe finder du også hos os, den gode morgenkaffe er vigtig og det forstår vi godt hos tales. Vi drikker selv rigtig meget kaffe på kontoret, og det er det bedste. Få lidt ideer til din næste kaffekop her.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.