Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Italiensk vin

Italiensk vin er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine. Bogen er skrevet af førende eksperter: Paolo Lolli, chef på restaurant Casa d’Antino og ejer af vinbutikken Enoteca; Arne Ronold, Master of Wine, stifter og redaktør af det norske tidsskrift Vinforum og leder af Norsk Vinakademi, Ole Udsen, førende ekspert på Syditaliens vine samt Thomas Ilkjær, som udover at være forfatter også er bogens faglige redaktør. Thomas Ilkjær er vinskribent på Politiken og vinmagasiner i Skandinavien samt stifter og leder af Vinakademiet. Fra bogens indhold: Vin-Italien her og nu Italiens vinhistorie – kort fortalt Jordbund, klima, mark og kælder Italiens vinlovgivning Druesorter i Italien Beskrivelse af alle vinregioner og -distrikter med detaljerede oversigtskort

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740051100
 • Udgivet:
 • 30. August 2019
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Italiensk vin

Italiensk vin er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine.

Bogen er skrevet af førende eksperter: Paolo Lolli, chef på restaurant Casa d’Antino og ejer af vinbutikken Enoteca; Arne Ronold, Master of Wine, stifter og redaktør af det norske tidsskrift Vinforum og leder af Norsk Vinakademi, Ole Udsen, førende ekspert på Syditaliens vine samt Thomas Ilkjær, som udover at være forfatter også er bogens faglige redaktør. Thomas Ilkjær er vinskribent på Politiken og vinmagasiner i Skandinavien samt stifter og leder af Vinakademiet.

Fra bogens indhold:
Vin-Italien her og nu
Italiens vinhistorie – kort fortalt
Jordbund, klima, mark og kælder
Italiens vinlovgivning
Druesorter i Italien
Beskrivelse af alle vinregioner og -distrikter med detaljerede oversigtskort

Brugerbedømmelser af Italiensk vin

 • Rasmus K. 20. Januar 2022

  Omfattende og god kvalitet !

 • David K. 29. April 2020

  Fantastisk bog der giver et fremragende overblik og italienske vine, producenter og områder. Bogen giver en grundlæggende indledning til vin generelt, hvorefter bogen begiver sig ud i en detaljeret gennemgang af regionerne.


Find lignende bøger
Bogen Italiensk vin findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.