Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Spiritus og drikke

Find inspiration til alt om spiritus og cigarer. Her kan du finde bøger om whiskey eller finde inspiration til lækre nye vinoplevelser. Der er bøger om kryddersnaps, cocktails/drinks og alverdens lækre væsker. Her er alt hvad du mangler for at fuldende hjemmebaren eller hvis du vil brilliere som bartender. Bliv klogere på italienske, spanske og franske vine.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (2.000+)
  • (1.000+)
  • (16)
Format
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (1.000+)
  • (450)
  • (52)
  • (15)
  • (11)
  • (10)
  • (8)
Vis flere
Sprog
  • (132)
  • (3.000+)
  • (59)
  • (18)
  • (7)
  • (3)
  • (17)
  • (4)
  • (2)
Vis flere
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (10)
  • (12)
  • (12)
  • (12)
  • (12)
Serie
  • (16)
  • (13)
  • (12)
  • (10)
  • (8)
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
Vis flere
Tag
  • (8)
  • (8)
  • (6)
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • af Iben Diamant
    65,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Ny skøn bog af gindronnngen Iben DiamantIbens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Jancis Robinson
    431,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Oxford Vinleksikon er det definitive etbindsværk om vin, og bogen har vundet stort set alle de vinbogpriser, der findes. Artiklerne er skrevet af 187 internationale eksperter. Emnerne omfatter vinregioner, druesorter, vinfremstilling og vindyrkning, vinens kemi, vinens historie siden oldtiden, vin i kunst og litteratur, vinsmagning, aroma og mundfornemmelse, vin og helbred. Dette er 4. udgave af Oxford Vinleksikon, og vinens verden har forandret sig meget siden 3. udgave. Nye vinlande og -områder er kommet til, stilarter og mode har ændret sig, ny teknologi er kommet til, og klimaforandringer er godt i gang med at forrykke vinens geografiske balance. I forhold til 3. udgave (2008) er der ca. 300 nye opslagsord, mere end 60 % af artiklerne er blevet gennemgribende revideret. Kortene over alle vigtige vinregioner er revideret. ?Hvis man er novice i vines verden, kan man i dette etbindsværk lære mere om vin, end man kan i noget andet bogværk. Også for et fuldtids, professionelt vinmenneske er der masser af ny viden at finde.? Andrew Jefford, Decanter

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Søren Frank
    310,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Champagne er en af verdens stærkeste brands. Gennem flere hundrede år har den gyldne festdrik med de blide bobler været tilbedt af statsmænd, skuespillere, kongelige og sportsstjerner. I dag har folket imidlertid taget elitens festdrik til sig – i hvert fald i Danmark, hvor salget det seneste årti er næsten fordoblet. I bogen Champagne fortæller vinkender og madanmelder på Berlingske, Søren Frank, om den ædle boblende drik, som angiveligt blev til ved et uheld, da benediktinermunken og kældermesteren Dom Perignon fra abbediet Hautvilliers ikke fik standset gæringen af sin hvidvin i tide: vinen oxiderede og fik bobler. Da munken siden smagte på den ødelagte vin, skulle han begejstret have sagt: ”Jeg drikker stjerner”. Champagnen var født! Champagne er store huse og big business, men det er også en vin, der er lavet på druer fra forskellige terroirer. De seneste år har den nye generation af små uafhængige producenter med deres karakterfulde håndværks champagner netop sat fokus på, at champagne er en vin i sin egen ret, som ikke kun bør nydes til nytår, men året rundt. I bogen beskriver Søren Frank de forskellige champagne-typer fra de knastørre Brut Nature og Extra Brut til de søde Demi-sec og Doux. Han beskriver f.eks. Blanc de blanc, som er produceret udelukkende på chardonnay-druen, og Blanc de noirs, som er produderet på den røde drue pinot noir. I bogen portrætteres såvel de store kendte huse som de små ukendte, men ofte mindst ligeså fremragende vinbønder. Og så smages der selvfølgelig på vinene og de vurderes med op til fem stjerner.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - en visuel guide til vinens verden
    af Madeline Puckette & Justin Hammack
    112,00 - 212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Holder du af at nyde et godt glas? Kan du nikke genkendende til udtrykket: Livet er for kort til at drikke dårlig vin? Og kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om vin i al almindelighed? Så er denne bog med ekspertråd og enkle tips til den gode vin lige noget for dig. Bogen er en visuel guide, der på en overskuelig måde formidler den helt basale viden om vin: Hvordan du smager på vinen, og hvad det er for nogle ord, man bruger til at beskrive smagene. Du får også nyttig viden om, hvordan du behandler din vin, når den skal nydes og serveres til mad. Bliv desuden klogere på at navigere rundt i restaurantens omfattende vinkort og lær, hvordan du læser vinetiketten på flasken. Læs også om, hvordan du opbevarer dine vine i vinkælderen eller i vinreolen. Vinens verden er mangfoldig. Bogen gennemgår 55 forskellige typer vine inddelt i enkle, let overskuelige grafiske oversigter samt 20 detaljerede vinkort.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Martin & Zennie Bonde Mogensen
    156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive. Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig. Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats. I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen. Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad. Er det tid til at komme i gang?

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Rasmus Brøchner Hansen & Mads Heitmann
    132,00 - 253,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Pernille Pang & Mikkel Borg Bjergsø
    232,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig alt, du skal vide for at blive din egen brygmester – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 originale Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere avancerede øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både nybegyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til banebrydende mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes ølrevolution, øl og mad og de væsentligste øltyper fra lys pilsner over velhumlet IPA til mørk stout og heftig quadrupel.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Hasse Bank Johansen & Tue Lindholt Rasmussen
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere. Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af bogens forfatter, der ikke er en hvem-som-helst i den danske barbranche: Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmiere danske bartendere. Han ejer og driver den kombinerede cocktailbar og restaurant St. Pauls Apotek i Århus og hans meritter tæller blandt andet: World Class Top 20 Bedste Bartender i verden 2013 World Class National vinder Danmark 2012 Nordisk Beefeater 24 Gin vinder Stockholm 2012 Dommer ved World Class Nordiske Finale 2014 Dommer ved Berlin Spirits Competition 2014 & 2015 Finalist ved internationale & globale cocktail konkurrencer i Singapore, London & Paris Skaber af det første Mad & Cocktail Parringskoncept i Danmark.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 177 opskrifter på greenies & smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre. I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild. Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer: Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før. Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel. Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 50 opskrifter fra verdens bedste mikrobryggerier
    af Euan Ferguson
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Hylderne i supermarkederne og på værtshusene bugner af øl, men hvorfor ikke prøve kræfter med at fremstille din egen? I Håndbryg giver nogle af verdens bedste, mest banebrydende mikrobryggerier dig lov til at smugkigge i deres opskriftbog, så du selv kan prøve at fremstille deres mest velsmagende øl. Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift, så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed. Der er opskrifter fra Mikkeller, BrewDog, Brooklyn, Anchor og mange flere! Bogen giver dig en solid introduktion til alle de ting, du har brug for at vide, hvis du selv vil i gang med at brygge, herunder en ordliste over forskellige fagudtryk samt de tips og teknikker, du skal bruge for at fremstille den bedst mulige hjemmebryg. Forfatteren Euan Ferguson er den førende baranmelder for Time Out London og har medvirket til en lang række bøger om Londons bedste barer og spisesteder. Før karrieren som skribent drev Euan en bar i Edinburgh, og hans erfaring inden for alle fagets områder gør ham til en ekspert udi Londons barer og pubs.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Carsten Berthelsen & Rolf Nielsen
    154,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Drik dine grøntsager
    af Mads Bo Pedersen
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    High on Smoothies er til dig der ønsker mere end sukkerholdige dessert smoothies. Opskrifterne er inspirerende og lokker dig til at drikke dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. Med udgivelsen fortæller Mads Bo Pedersen, hvordan man med lækre smoothies kan få masser af næringsstoffer, antioxidanter, vitaminer og mineraler, som sikrer et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud. Bogens første del indeholder masser af information, tips og tricks til sunde smoothies og sidste halvdel er 30 velsmagende smoothies fyldt med grøntsager. Bogen er anbefalet af Chris MacDonald fra Radiodoktoren samt Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen. Mads Bo Pedersen er Danmarks førende juicemester og har tidligere udgivet bestselleren og opskriftsbogen 'High on Juice', som giver en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mads Bo
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Så er Mads Bo, bedre kendt som bestsellerforfatter og Danmarks førende juice- og smoothiemester fra Go’ Morgen Danmark på banen med sin 6. bog om juice og smoothies.Han har gjort det igen; skrevet en inspirerende opskriftsbog fyldt med vibrerende liv og kærlighed. Tag Mads Bo i hånden og lad ham vise dig, hvordan du får gigantiske mængder rå og uspolerede grøntsager på en hurtig og simpel måde. Fælles for alle bogens opskrifter er, at det er første gang nogensinde, at du får juice- og smoothieopskrifter HELT uden brug af sødende frugter.De grønneste af de grønne!!! Bogen henvender sig til dig der gerne vil påvirke:din vægtdit blodtryk dit blodsukkerkroniske smerterog dit humør Opskriften er simpel: hæld grønt i glasset! Mads Bos bog med særligt fokus på det grønneste af det grønne har været savnet. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde at åbne døren til en grønnere livsstil. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ærgrer sig over at blive mere energifyldt og i øvrigt strammet op indeni og udenpå. Det er nemlig, hvad levende mad gør ved os. Speciallæge Anna Iben Hollensberg I sin genistreg af en juice- og smoothiebog har Mads Bo fjernet enhver undskyldning for børn og sukkerglade mænd, som ikke bryder sig om grøntsager. Med velsmagende og endda søde juicer vil selv de mest kræsne elske denne let tilgængelige kilde til sundhed. Letlæst og en oplagt gaveidé. Speciallæge Claus Hancke Det er afgørende, at kroppen får alle de næringsstoffer den har behov for. Den øvelse er vores eget ansvar. Vi kan især gøre det ved at juice og blende grøntsager til smoothies fremfor at mishandle dem ved at koge dem til smat. Lær det hele af Mads Bo.Speciallæge og sundhedskonsulent Carsten Vagn-Hansen

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - vinene fra Alba
    af Søren Frank
    310,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Barolo er en de store vine fra Italien. I denne bog fortæller vinkender og madanmelder på Berlingske, Søren Frank, om de forskellige områder i Barolo-regionen, de ligger i det sydvestlige Alba. Han besøger udvalgte vingårde og snakker med nogle af de største personligheder inden for den italienske vinproduktion. Og så smager han selvfølgelig også på vinene og vurderer dem. Der vil også være beskrivelser af forholdene omkring selve produktionen, lige fra klima, høst, produktionsmetoder og lagring m.m. Ydermere vil regionens kulinariske oplevelser også blive omtalt – herunder blandt andet deres berømte trøfler fra Alba, men også deres lige så berømte hasselnødder. En bog for vininteresserede, som vil have et indgående kendskab til de store Barolo-vine. Bogen er rigt illustreret.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Drik dine grøntsager
    af Mads Bo
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    High on Juice er en letlæselig, humoristisk og logisk sag, som giver læseren en forståelse for hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice. Med udgivelsen vil forfatter og juicemester Mads Bo løfte sløret for, hvordan man laver velsmagende juicer og smoothies. De små hemmeligheder som gør den store forskel. Han vil også forklare, hvorfor vi skal drikke friskpresset juice og hvorfor vi skal holde os mest til grøntsagerne. På en sjov og letforståelig måde fortæller han, hvordan juicen renser dit system, forkæler dine celler og booster dit immunforsvar. Den sidste halvdel af bogen indeholder opskrifter samt et utal af tips og tricks til nem og velsmagende juice. Ingredienserne indeholder alt, hvad krop og sjæl behøver for at holde dig ung, smuk og energifyldt. Bogen er anbefalet af Chris MacDonald fra Radiodoktoren samt Carsten Vagn-Hansen og Oscar Umahro Cadogan fra Sundhedsrevolutionen. Mads Bo arbejder passioneret på at gøre Danmark til en af verdens førende juicenationer.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Umahro Cadogan & Søren Ejlersen
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan er på en mission: De vil hjælpe folk med at opdage, hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre SAFTER, man kan lave af frugter og grøntsager. Her er opskrifter på supersafter, ekstra sunde smoothies, ”grøntsagssmoothies” kaldet greenies – på grøntsagsshots, varme drikke med frugtsaft og meget meget mere. Alt kan laves i en håndevending – og vil omvende din krop og sjæl. Derudover indeholder SAFTER masser af information om de enkelte grønne ingrediensers særlige indhold og egenskaber og råd til, hvordan du kan hjælpe dine organer, celler og krop samtidig med at nyde velsmag. Søren Ejlersen er grundlægger af det økologiske grøntsagsdistribution Aarstiderne.Umahro Cadogan er kok og ernæringsekpert og forfatter til succeskogebøgerne Køkkenrevolution.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Søren Lyshøj
    143,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Meget tyder på, at man allerede bryggede mjød på honning i Kina mange tusind år før det blev en vikingedrik. Vikingerne drak mjød med velbehag, og det er da også i de islandske sagaer, man først læser om brugen af mjød. I middelalderen var mjød-opskrifter i bøger noget mange satte pris på; vi finder dem f.eks. hos Olaus Magnus i De Nordiske Folks Historie fra 1555 og i Danmarks første kogebog fra 1616. MJØD fortæller - sikkert til nogens overraskelse - at mjød ikke er øl, men vin. De praktiske gøremål i forbindelse med brygning og opbevaring forklares grundigt, og honningtypernes betydning for mjødens smag gennemgås.Desuden bringes en række nye og gamle opskrifter på forskellige typer mjød, f.eks. rabarber-mjød, mjød med mjødurt, kirsebær-mjød og mjød-savage. Søren Lyshøj er tegner, biavler og brygger. Han har brygget mjød i de sidste 20 år; først hjemme på køkkenbordet, siden i større mængder på eget bryggeri. Sammen med sin kone Camilla ejer han Østervang Gaard på Sjælland, hvor han driver biavl, æblemosteri, bryggeri og kursuscenter. Her holdes bl.a. kurser i mjød og cider-brygning.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Erik Lars Myers
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, Håndbryggerens problemknuser guider dig sikkert igennem processen.Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har Håndbryggerens problemknuser ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang.Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Niels Stærup
    139,95 - 184,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider. Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser. Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland. Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anne Hjernøe
    112,00 - 156,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Charles Maclean
    287,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser, håndværket og traditionerne bag de magiske gyldne dråber.Bogen indholder 250 fotografier, der gennem skiftende årstider fanger sjælen i de omkringliggende landskaber og lokalsamfund, og bringer os helt tæt på arbejdet inden i destillerierne, hvormed whiskeyen bliver til.Whisky er meget mere end væsken i flasken, det er historie, håndværk, traditioner samlet gennem århundredes erfaring.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Anette Molvaer
    212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    FIND VELSMAGENDE BØNNER • BRUG BARISTA TEKNIK • 100 KAFFEOPSKRIFTER FRA HELE VERDEN Er du vild med kaffe? Server ekcellent kaffe i dit hjem ud fra bogens forklaringer, der skridt-for-skridt viser, hvordan du tilbereder bønnerne, håndterer de mange bryggeteknikker og laver smuk latte art som en barista. • Mere end 100 autentiske opskrifter fra rundt omkring i verden vil glæde din gane inklusiv hvid kaffe, frappé mokka, affogato og café au lait. • En guide til verdens bedste kaffebønner, der sorterer Arabica fra Robusta og Typica fra Bourbon og giver dig et stort overblik over verdens kaffeproduktion. VILD MED KAFFE giver dig alt, hvad du har brug for til en perfekt kop kaffe.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Et møde med naturlig vin, dens ildsjæle og pionerer
    af Solfinn Danielsen
    158,95 - 188,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende grad er fokus på miljø og rene føde­varer, er naturvin godt på vej til at blive folkeeje. Naturvin er en personlig beretning om, hvordan en selvlært sommelier faldt pladask for naturlig vin, på trods af en stejl skepsis og et uendeligt arsenal af fordomme. Her fortælles historien om, hvordan ét glas vin ændrede det hele, og der bydes indenfor i en mangfoldig og meget personlig vinverden fuld af nye spændende smagsoplevelser skabt uden tilsætning af gær, svovl eller anden kunstig hjælp. Naturvin er ganske enkelt fermenterede druer, hverken mere eller mindre, og det smager fantastisk! Solfinn Danielsen tager os med på en rejse fra det pulserende Paris og ned gennem det franske vinland til en episk afslutning i livsglade Barcelona. Rejsen går gennem barer og vinmarker, hvor vi møder hjertevarme mennesker og dedikerede vinmagere – heriblandt to gamle søstre, der lavede naturlig vin som de måske allerførste, og kvinden, der håndmaler alle sine flasker og kysser dem, inden de forlader kælderen. Der er vin, der passer særligt godt til nordisk mad og sågar serverespå de fineste gourmetrestauranter, og der er vin til hverdagen, hvor alle kan være med. Også du. Sæt dig på bagsædet og følg med på turen, fyld naturvin i glasset og find inspirationen til selv at rejse ud og smage meget mere. Naturvin er produceret på håndplukkede økologiske eller biodynamiske druer og med så lidt indblanding som overhovedet muligt i forhold til produktionsmetode og tilsætning. Smagsmæssigt er naturvinen i en genre helt for sig og minder oftest ikke om konventionel vin. Om forfatteren Solfinn Danielsen er importør af naturlig vin og indehaver af vinbutikken Rødder & Vin, hvor alle vine er valgt ud fra en personlig præference. Solfinn fik interesse for vin allerede som kokkeelev og har gennem mange år arbejdet som tjener/sommelier i København, bl.a. på Manfreds & Vin. Solfinn er desuden siden 2010 den ene halvdel af madkonceptet Rødder.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Trine Hahnemann, Stig Jensen, Bo Jørgensen & mfl.
    277,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Øl og mad er en bog, der er blevet til i fællesskab og glæde. Det er en bog, hvor sanserne og kvaliteten er i fokus. Med syv øltyper som det strukturerende princip kommer bogen hele vejen rundt om mad, velsmag og oplevelse – fra det enkle til det komplekse og fra det kendte til det overraskende. I bogen finder du inspiration til, hvordan du tilbereder kvalitetsmad, hvor øl indgår i madlavningen eller drikkes til. Alt fra ølbraiserede oksekæber over risotto til sprøde pandekager med – ja, naturligvis – øl i dejen. Øl og mad er som skabt til hinanden. Til sammen er de det velsmagende øjeblik. Bogen viser vejen i køkkenet og indeholder også tips og tricks til ham og hende, der har en brygger gemt i maven. Læs, bryg, drik og spis i nærvær og glæde.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Simon Wrisberg
    227,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Mere end 650 af de bedste
    af Charles Maclean
    195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Over 650 detaljerede smagsnoter og afbildninger af de mest spændende maltwhiskyer, blends og grains fra hele verden. Hoveddelen er opdelt i lande. Den beskriver mærkerne i alfabetisk orden hos hovedproducenterne i Skotland, Irland, USA, Canada og Japan efterfulgt af whiskyer fra andre dele af Europa, Sydasien, Australien og Afrika. Ikke alene dækker den produktionen hos både små og store whiskydestillerier, men den omfatter også et bredt udvalg af blendede whiskyer. Ind i mellem oversigterne over verdens whiskyer er der artikler om produktionsprocesser og de forskellige whiskytyper, portrætter af bestemte destillerier og ’guidede ture’, der går gennem whiskyregionerne i Skotland, Irland, USA og Japan. For ingen oplevelse forstærker nydelsen af whisky så meget som et besøg på et destilleri i aktion, hvor man kan nyde duftene, få en fornemmelse af den dygtighed, dedikation og tid, der skal til for at fremstille den udsøgte spiritus, og naturligvis at smage en dram lige ved kilden.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Juicer & Smoothies til børn
    af Mads Bo
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Drik dit ukrudt
    af Mads Bo
    160,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Super grønne juicer og smoothies er hamrende sunde for os, de smager fantastisk, og så er de hurtige og lette at lave. Har du læst Mads Bo's bestseller High on Juice eller High on Smoothies - og er du nu klar til næste skridt? Så lad Mads Bo vise dig, hvordan du i velsmagende stil, går et spadestik dybere. Super Grønne Juicer & Smoothies giver krudt på raketten i forhold til at komme i gang med at juice og blende. Bogen indeholder opskrifter på både juicer og smoothies. Fælles for alle opskrifter er, at de indeholder store mængder grøntsager og ikke mindst ukrudt. Så gør dig klar til et eventyr ud i den vilde verden af ukrudt, som brændenælder, mælkebøtter, skvalderkål og vejbred. Mads Bo's budskab er klart: Drop ukrudtsbrændere og roundup. Drik dit ukrudt i form af juice og smoothies og nyd et sand festfyrværkeri af kulørte byggematerialer. Bonus: Dit helbred

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Martin Nordkvist
    93,95 - 184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Hvad skal vi drikke til maden på lørdag?Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad. Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring somvinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Henrik Oldenburg
    64,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Henrik Oldenburg er portvinsmesteren pr. excellence og øser af sin enorme viden i sin fine lille bog.. Portvin i glasset er en god indføring i de gyldne dråbers univers og fortæller, hvordan portvinen blev til portvin – og hvorfor portvinen taler engelsk. Bogen beskriver farver og typer, årgange og holdbarhed, vinsprit og bundfald, Tawny og ruby, piber og flasker, vintage og colheita. Væsentlige ting som glas, karafler og dekantering er naturligvis med. Bogen hjælper læseren til at finde frem til den personlige portvinssmag – og man kan læse om forfatterens egne favoritter. Med glasset i den ene hånd og Portvin i glasset i den anden er vejen banet ind i portvinens mageløse verden.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.