Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejseguides

Drømmer du om at tage ud og rejse snart? Du har måske allerede planlagt, hvor du vil tage hen, men kender du alle de gode spisesteder og hoteller? Her på siden har vi et kæmpe stort udvalg af rejseguides, som passer til alle slags rejser. Mangler du inspiration til en backpacking tur og vil besøge alle de kendte turistattraktioner, eller skal du interraile gennem Europa og vil gerne vide, hvor de billige restauranter ligger, så er du sikker på at være godt dækket ind med en af vores mange rejse guides.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Åsne Seierstad
  187,95 - 232,95 kr.

  Den internationalt anerkendte foraftter og journalist Åsne Seierstad vender i sin nye bog tilbage til Afghanistan, 20 år efter at hun skrev den internationale bestseller Boghandleren i Kabul, og fortæller historien om dem, der flygtede, og dem, der blev tilbage.Da Kabul faldt, og Taliban overtog magten i Afghanistan i august 2021, fik Jamila plads på det første fly til Norge. Samtidig indtog krigsherren Bashir hendes hjemby. En kvindelig studerende med kun et semester tilbage på universitetet blev sendt hjem. Der fik hun besked på at gifte sig med en ukendt mand.I denne bog rejser Åsne Seierstad tilbage til Afghanistan, 20 år efter Boghandleren i Kabul. Hun fortæller historierne om dem, der flygtede fra Taliban, og dem, der blev tilbage. Det er også fortællingen om, hvordan en ung kvinde, som selv blev nægtet uddannelse, bruger islam til at kæmpe for kvinders rettigheder. Om en ung mand, der stikker af hjemmefra for at blive talibaner og kæmpe i hellig krig. Og en ung kvinde, født, mens vestlige styrker indtog landet, der tror, at hun efter jurastudierne skal ud og arbejde og være en del af samfundet.Afghanerne er et indgående portræt af tre mennesker, som går hver deres vej, og af et land i krig.

 • - En dansk ekspedition 1761-67
  af Thorkild Hansen
  43,94 - 235,95 kr.

 • - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg
  111,95 kr.

  Læs mere på http://www.historienom.dk1. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • af Preben Hansen
  160,95 kr.

  Bogen dækker Californien med storbyer som San Francisco og Los Angeles samt den fantastiske natur langs Stillehavskysten og i nationalparker som Yosemite, Redwood og Death Valley. Desuden stilles der skarpt på spillebyen Las Vegas og mange af de største oplevelser i staterne Arizona, New Mexico, Utah, Colorado, Wyoming, South Dakota, Washington og Oregon. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Californien og de øvrige områder og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om områdets historie, kunst og kultur, natur og geografi, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlantentil Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • - - afslappende fortællinger baseret på principper fra mindfulness
  af Stig Seberg
  147,95 kr.

  Læs mere på http://www.historienom.dk 2. album udgivet af Stig Seberg, baseret på mindfulness. "Mange børn og voksne kæmper med at finde ro, idet vi bombarderes med input som gør, at det kan være svært at finde den indre ro. Derfor har coach og mindfulnesskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Solgt til mere end 60 skoler. Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Hør interview med børn og børnehaveklasselærer her: http://historienom.dk/category/podcast/"

 • af Niels Damkjær
  197,95 kr.

  Oplev Madeira & Porto Santo med TUREN GÅR TIL Vandreture i bjergene til lyden af rislende vand. Frokost i mimosernes skygge – hvidløgsbrød og eksotiske frugter fra det store marked. Langt nede kravler Funchals haver og hvide huse ud mod vandet. Engang piraternes og søfarernes havn. I dag yachternes ogkrydstogtskibenes. Pladserne, sidegaderne eller den travle marina. Man er aldrig langt fraen café og det brusende hav. Turen Går Til Madeira & Porto Santo dækker hele øen med Funchal, kysterne og bjergenesamt nabo-øen Porto Santo. Fold omslagets flapper ud og se alle bogens områder.

 • af Diverse forfattere
  86,95 kr.

  Gå på opdagelse i New York med Politikens Kort og godt om New York. Bogen indeholder en lang række fremragende og detaljerede folde ud-kort, der giver læseren et godt overblik over samtlige New Yorks områder og kvarterer. Desuden rummer Kort og godt om New York et håndplukket udvalg af attraktioner – herunder både kendte seværdigheder og overraskende oplevelser. For hvert område får man et inspirerende udvalg af gode spisesteder, sjove og interessante butikker samt forslag til steder at gå ud i New York. Der er tale om præcise beskrivelser i et kompakt og praktisk format. Kort og godt.

 • af Asger Røjle Christensen, Mette Holm & Katrine Klinken
  160,95 kr.

  Metroen kører på minuttet. Til sushi-brunch på Tsukiji. Videre. Gucci og Ginza-glamour. Manga-mania i læder, kæder og decimeterhøje hæle. Til aften skylles barernes J-pop ned med japansk årgangswhisky. Næste dag trækker shinto-templernes stilhed. Onsen-badenes hede vand lukker sig om kroppen. I horisonten hviler vulkanen Fuji. Turen Går Til Japan dækker storbyerne Tokyo, Osaka, Nagoya og Hiroshima. Desuden beskrives kulturelle hotspots som Kyoto og Nara, og naturattraktioner i baglandets bjerge og på øerne langs kysten. Fold omslagets flap ud og se bogens områder.

 • af Gunhild Riske
  160,95 kr.

  Oplev skræddersyet elegancetilsat seneste nye street-design.Spis gourmetmad og rygende varme fish & chips. Dans til debedste DJ´s og se verdenskunstpå byens museer. Hop på en rød dobbeltdækkerbus og tag byen i brug. London svinger uafbrudtmellem klassisk og cool.Turen Går Til London dækker storbyen fra mondæne NottingHill i vest over Soho til EastEnd med modemarkeder,kunst og OL-by. Den udforsker Camden i nord og South Banks kulturliv langs Themsen. Se kort over alle bogens områder forrest i bogen. Suppler med Turen Går Til England & Wales.

 • af Aske Munck
  160,95 kr.

  Turen går til Paris dækker de centrale kvarterer bl.a. Marais, Latinerkvarteret, Bastille, Saint Germain, Montparnasse og Montmartre. Tag også med ud af byen til Versailles og Disneyland. Smørbagt croissant og morgentrafik. Nattens fest i Marais er fortid. På rulleskøjter til Louvres verdenskunst og videre til Seinens bred. Frokost på Café de Flore – er Karl Lagerfeld til stede? Chanel, genbrug og tegneserier – det er tid til at nærstudere dagens indkøb. I Parisermoskeen står myntete dampende klar.

 • - Mit autodidakte liv
  af Troels Kløvedal
  118,95 - 235,95 kr.

  Man kunne kalde denne bog et livstestamente: Troels Kløvedal skriver om sit liv, sin familie, sin barndom og ungdom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn; om sit arbejde på teatre og andre steder i København, om årene i kollektivet Maos Lyst, om sine venner og veninder både der og andre steder, om hofballer og dannebrogsorden, og han skriver selvfølgelig om Nordkaperen, om, hvordan han ad mange omveje fandt skibet og købte det, han skriver om sine rejser jorden rundt, om dem, der var om bord – der er mange vidt forskellige skæbner, og Kløvedal har spillet en rolle i hver og en. Bogen er skrevet i lyset af den livstruende sygdom, der ramte Troels Kløvedal for et par år siden. Den er et vidnesbyrd om et levet liv, den lyser af taknemlighed over den rige og mangfoldige tilværelse, der blev ham til del: Der er ikke en gnist af bitterhed eller vrede over sygdom og svækkelse, kun glæde over livet, over kvinderne, over rejselivet, litteraturen, over verdens mangfoldighed, over alle hans smukke morgener på jorden.

 • - Arab Travellers in the Far North
  af Ibn Fadlan
  125,95 kr.

  In 922 AD, an Arab envoy from Baghdad named Ibn Fadlan encountered a party of Viking traders on the upper reaches of the Volga River. In his subsequent report on his mission he gave a meticulous and astonishingly objective description of Viking customs, dress, table manners, religion and sexual practices, as well as the only eyewitness account ever written of a Viking ship cremation.Between the ninth and fourteenth centuries, Arab travellers such as Ibn Fadlan journeyed widely and frequently into the far north, crossing territories that now include Russia, Uzbekistan and Kazakhstan. Their fascinating accounts describe how the numerous tribes and peoples they encountered traded furs, paid tribute and waged wars. This accessible new translation offers an illuminating insight into the world of the Arab geographers, and the medieval lands of the far north.

 • - Vandreoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser
  af Torben Gang Rasmussen
  70,95 kr.

  VANDRETURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende og naturskønne vandreture i hele landet. Bogen er ideel for alle, der holder af at vandre i Danmark.Bogen gennemgår en lang række gode vandreruter af forskellig længde fordelt på alle landsdele og med beskrivelser af de bedste seværdigheder undervejs. Her er både vandreture for hele familien og lidt mere udfordrende ruter for den entusiastiske vandrer. • Mere end 100 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øer.• Grundige beskrivelser af ruterne med angivelse af seværdigheder undervejs.• Gode og detaljerede kort over alle turene med seværdighederne plottet ind. • Information og kort over primitive lejrpladser på turene.• Vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad.• Både forslag til afslappende spadsereture samt til de lange flerdagsture som Hærvejen og Camønoen.• Indledning med gode råd om at vandre i Danmark.Bogen er skrevet af naturvejleder Torben Gang Rasmussen, der har stor erfaring med at arrangere vandreture over hele landet for interesserede i alle aldersgrupper.

 • af Lonely Planet
  135,95 kr.

  Lonely Planet Cyprus is your passport to the most up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. While away an evening in Kyrenia's idyllic Old Harbour, explore the ruins of ancient cities, and get out, on or under, the waters surrounding the island's beautiful beaches, all with your trusted travel companion.

 • - 2nd Edition
  af Anna Chittenden
  155,95 kr.

  The recommendations in this book are a highly curated selection of special spots for Bali and its surrounding islands chosen by the author Anna Chittenden, who has personally visited and selected each place. Recommendations can range from secret beaches, boutique retreats and cool cafes, to traditional artisans and surf spots. Designed to be practical and useful as well as beautiful, this book is organised into neighbourhoods, with maps and original photography to give the reader all the information that they need. The book also includes interviews and features with inspiring local creatives.

 •  
  175,95 kr.

  A finely curated and sophisticated travel guide to London

 • af Janne Poulsen & Ted Gräslund
  228,99 kr.

  Bogen er en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne - i alt over 1000 havne. Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande. Der er besejlingsvejledninger, havnenes faciliteter er tegnet ind på kortene og vist i piktogrammer, og web-adresser og mail-adresser samt evt. mulighed for online-booking er angivet. Nærliggende seværdigheder er ligeledes beskrevet.

 • - From Kangerlussuaq to Sisimiut
  af Paddy Dillon
  197,95 kr.

  A comprehensive guidebook for hiking the Arctic Circle Trail, which crosses the largest ice-free area of West Greenland, 25-30 miles north of the Arctic Circle. At just over 100 miles long, and taking 7 to 10 days to complete, this splendid backpacking route runs from Kangerlussuaq to Sisimiut - both with airport access.

 • af Puk Damsgård
  127,95 - 207,95 kr.

  På sin første rejse til det krigshærgede Yemen møder Puk Damsgård en kvindelig læge, og et venskab opstår. Den oprørske Shifa har lakeret sine negle blå – og planlægger en hemmelig flugt.Mødet bliver begyndelsen på en lang rejse fra Kairo, hvor gadehundene galoperer efter spøgelser, mod Yemens isolerede kaffebjerge og ørkener. Puk Damsgård sejler 4.800 sømil med containerskibet Titan og kører 3.600 kilometer på tværs af Yemen. Med sig har hun dagbogsoptegnelser fra en kongelig dansk ekspedition, der i 1700-tallet drog på opdagelsesrejse til landet, som blev kaldt Det lykkelige Arabien.Arabica er Puk Damsgårds personlige rejseberetning om at være grænsegænger i sit eget liv. En sanselig fortælling i konstant bevægelse gennem Mellemøsten, hvor hun har boet i næsten et årti. Et eventyr om at overgive sig til tilfældet og knytte bånd på tværs af frontlinjer og fjendebilleder.

 • af Paul Harding, Lonely Planet, Iain Stewart, mfl.
  192,95 kr.

  Lonely Planet South India & Kerala is your passport to the most up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Explore ancient rock-cut shrines in Ajanta, cruise along the palm-fringed backwaters of Kerala, or fine-tune your bargaining skills at a bazaar in Hyderabad; all with your trusted travel companion.

 • - Nikolaj Stokholms anti-rejsebog
  af Nikolaj Stokholm
  74,95 kr.

  Savner du gode tips til, hvordan man får den bedste ferie i lille Danmark, så er Nikolaj Stokholms rejseguide noget for dig og din familie. Ud fra egne oplevelser, erfaringer og tanker guider han jer til smukke oplevelser i alle former og forklarer, hvorfor I på ingen måde går glip af noget som helst ved at blive hjemme.Til børn fra 7 - 12 år og deres familier.

 • af Erin FitzGibbon
  212,95 kr.

  Freelance writer, photographer and artist Erin FitzGibbon shares in this insider's guide to Toronto her favourite places in savvy lists of 500 hidden secrets and addresses.

 •  
  327,95 kr.

  Whether it's a culinary adventure in vibrant Mexico City, an historic and meditative train ride through Siberia, or a solo trip to Paris, get your bucket lists ready with the discoveries of Explorer, a curated collection of 100 dream trips from the distinguished travel writers and photographers of The New York Times. The writers offer guidance,...

 • af Sophy Roberts
  127,95 kr.

  A Sunday Times BOOK OF 2020: 'Extraordinary.''An extraordinary, cadenced journey into music, exile and landscape.' EDMUND DE WAAL_______________Siberia's story is traditionally one of exiles, penal colonies and unmarked graves.

 • - An Easy, Step-by-Step Study Book and Writing Practice Guide for Learning How to Read, Write, and Talk using the Hangul Alphabet (with FlashCard Pages)
  af Jennie Lee
  232,95 kr.

 • af Alfredo Tesio
  160,95 kr.

  Turen Går Til Rom dækker alle de centrale kvarterer i Den Evige Stad. I det sidste kapitel er der også forslag til ture ud af byen. Den kendte dansk-italienske journalist Alfredo Tesio tager kyndigt sine læsere med på en tidsrejse gennem Roms forunderlige historie. Byen er dog meget mere end romerske søjler og barok-facader. Rom er fuld af indtryk, og bogen har derfor også mange gode bud på spisesteder, cafeer og shopping-muligheder, ligesom Alfredo Tesio viser vej til grønne parker, smukke torve og andre romantiske hjørner.

 • af Jens Erik Rasmussen
  160,95 kr.

  BOGEN DÆKKER de indonesiske øer Bali og Lombok med Gili-øerne. En række tematiske baggrundsartikler går bag om dagliglivet på øerne og der sættes fokus på politiske og kulturelle problemstillinger, kunst og kultur, mad og drikke, natur og geografi samt historie og vigtige årstal. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort.TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • af Bent Lyman
  331,95 kr.

  ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” tager læseren med på en odyssé til 103 fantastiske ankerpladser fra Limfjordens skønne kyster i nordvest til Bornholms ditto i øst. Der er ikke det hjørne af Danmark, som ikke byder på beskyttede ankerpladser, og når man ser bort fra Vade­havets enkelte perler, er hele Danmark dækket i inspirerende tekst og billeder af ”Danmarks Dejligste Ankerpladser” . Alle ankerpladserne kan i princippet ”udforskes” på én dag, men da de fleste lokaliteter er spændende og byder på en interessant historie, kan man godt blive adskillige dage, hvis man er blevet inspireret af Arne Magnussens fabelagtige luftfotografier og Bent Lymans finurlige pen. Det er Bent Lyman og Arne Magnussens forfængelige håb, at denne imposante bog vil blive en oplevelse og inspirator for læseren, hvad enten man vil besøge en af de 103 smukke og i princippet vidt forskellige ankerpladser eller blot vide lidt mere. Forfatteren og udgiveren Bent Lyman, skipper på ikonet 10mR-båden ”Ghoster” fra 1927, er et særdeles kendt navn i sejlsportskredse via foredrag, artikler og bøger. Bent Lyman, som har sejlet over 100.000 sømil med ”Ghoster”, har skrevet om lystsejlads siden 1978, hvor han og hustruen Ulla-Britt var de første danske lystsejlere, der sejlede langs hele Norges vestkyst og rundede Nordkap.

 • af Kristian Torben Rasmussen
  160,95 kr.

  Bogen dækker Reykjavik og omegn, Snæfellsnes og Borgar fjörður, Vestfjordene, Nordlandet, Østlandet, Sydlandet, Vestmannaøerne samt det indre højland. Vi giver et indblik i dagligdagen i Island og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mytologi, mad og drikke, historie, samt den helt særlige natur og geografi. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

 • af Vibe Skytte & Jan Gralle
  198,95 kr.

  Oplev København ad 111 nye og ukendte veje. Guidebogen sætter fokus på områder i hovedstadsområdet, som man ikke altid bemærker; de anderledes, særlige eller glemte seværdigheder. Har du nogensinde prøvet Københavns egen tidsmaskine? Spillet bold på byens flyvende tæppe? Taget på hovedstads­områdets mest maleriske togtur? København er fuld af nye hjørner og kroge at udforske, både for turisten, den tilbagevendende gæst og for byens beboere. Byen er ikke større, end man hurtigt kan finde rundt, men stadig stor nok til at have storbyens vita­litet og puls. Forfatterne giver deres personlige bud på 111 steder i København, som skal opleves. Og det er hverken Rundetårn, Tivoli eller Den Lille Havfrue, der står på listen. Rejseguiden viser derimod vej til spændende, fascinerende og anderledes steder i byen, der charmerer med sin blanding af historie, arkitektur og mo­derne byliv. Hvert sted har sin egen fortælling og stemning, der i tekst og fotografier kommer til live i bogen. Det er København for den nysgerrige, der vil gå uden for de vante stier.Jan Gralle er uddannet arkitekt og arbejder som freelancejournalist. Han har skrevet flere guidebøger til København. Vibe Skytte er mag.art. i historie med speciale i København.

Tales.dk tilbyder et stort udvalg af rejseguides til dig som elsker at være forberedt til din næste tur. Vores rejseguides hjælper dig med at finde anbefalinger og inspiration til spisesteder, hoteller og turistattraktioner. En rejseguide er lille og kompakt så du kan have den med på din rejse eller ferie. Det er altid forskelligt fra person til person om man kan lide at være godt forberedt på forhånd eller om man elsker at springe ud i nye eventyr uden at have gennemtænkt alting. Men om du har booket en billig flybillet året inden eller har bestilt en afbudsrejse kan en rejseguide blive din bedste ven i et nyt og spændende land. Vi har både rejseguides til Asien, Europa, Amerika, Afrika og resten af verdenen, men vi forhandler også rejseguides til blandt andet Bornholm og Sverige. Så selv om din rejse ikke går til den anden side af verdenen kan du finde inspiration til din ferie i vores udvalg. Når man tager ud og rejser er turen næsten altid fuld af nye indtryk og spændende oplevelser, men hvis du vil sørge for at dig og din rejsekammerat eller familie får mest ud af jeres tur kan det være en rigtig god ide at medbringe en rejseguide. Mange af bøgerne inkludere også kort og skikke så du bedre kan komme rundt og kommunikere med de indfødte. Dette kan især være en fordel hvis du for eksempel interrailer alene. Vi kan ikke garantere dig, at en rejseguide kan give dig verdens bedste backpacking eventyr, men vi kan garantere at den hjælper dig med at finde inspiration til at besøge attraktioner du måske ikke selv havde tænkt på, eller finde din nye favorit restaurant som du måske ellers var gået forbi. 

En rejseguide kan også hjælpe dig hvis du ønsker at gå på udforskning i din egen by. Vi har en stort udvalg af guides til byer i Danmark. Det kan være, at du måske er født og opvokset i den by du bor i nu, men vi er sikre på, at vores bøger kan give dig inspiration til at se Danmark på en anden måde. Det kan være du falder over en fantastisk restaurant eller får lyst til at tage en overnatning på et billigt hotel i en anden dansk by. Vi har blandt andet en rejseguide til den aktive person som viser dig cykelruter rundt i Danmark. Denne bog giver dig vejledninger til at opleve Danmark fra cykelstien. Med denne guide kan du opleve Danmark på en helt ny måde og egner sig både til familie og enkeltpersoner. Denne sommer kan det være, at man vælger og blive hjemme. Her er det en god idé at anskaffe en rejseguide hvis du stadig ønsker at få nogle oplevelser og gode minder. Vi stræber efter at få bragt dine bøger ud hurtigst muligt så selvom du måske står og mangler en rejseguide i sidste øjeblik gør vi alt hvad vi kan for at levere din pakke hurtigst muligt. Hvis du sørger for at vælge destinationen så sørger vi for at have rejseguiden som kan få din ferie til at gå fra god til fantastisk. Omend du vælger at  backpacke eller tage på afslappende ferie kan vi sørger for, at du altid har et pålideligt værktøj med på din tur. Bøgerne i vores udvalg er nøje udvalgt efter tidligere rejsendes brug af bøgerne. Der er kun varme anbefalinger på de rejseguides vi har tilgængelige i vores webshop. Skulle din ferie eller rejse blive udskudt eller aflyst så husk på at vi tilbyder 30 dages returret på alle varer. Dog skal det siges at vi sjældent oplever en rejseguide er et dårligt køb. Vi har massere af tilfredse rejseglade kunder som har haft god brug af vores mange rejseguides når de rejser verdenen rundt. Bøgerne kan selvfølgelig også pynte godt på bogreolen hvis du interessere dig for udlandet. Det kan nemlig være perfekt til dig som interessere dig for politiske, kulturelle og historiske aspekter af resten af verdenen. Måske kan en rejseguide også være en god påmindelse om din drømmedestination. Hvis der er et land eller en by du altid har drømt om at besøge kan du jo starte med en rejseguide. På den måde kan du få et godt billede af hvordan din drømmedestination ser ud i tilfælde af, at du en dag falder over en billig afbudsrejse eller får sparet op til den perfekte ferie. Der er også flere som vælger at benytte en rejseguide i forbindelse med et sabbatår eller udveksling i udlandet. Det kan være en stor beslutning og for mange mennesker måske også lidt skræmmende at tage afsted alene. Med en rejseguide har du mulighed for på bedst mulig vis at forberede dig hjemmefra så du allerede føler dig hjemme inden du tager afsted. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.