Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Afdeling Q serien i rækkefølge

Afdeling Q er en af de mest populære danske bogserier, som er særligt elsket hos vores krimi boglæsere og lyttere. Her på siden har vi derfor samlet en oversigt over alle bøgerne i serien, så du nemt kan danne et overblik over den rigtige rækkefølge af det spændende Afdeling Q univers! Bliv en del af Jussi Adler-Olsens spændende krimi rejse, som langt fra er afsluttet. Serien består på nuværende tidspunkt af i alt 9 bøger, og det næste bind er allerede planlagt. Gå på opdagelse i alle seriens bøger i den korrekte rækkefølge nedenfor og find inspiration til din første eller næste lytte- eller læseoplevelse fra Afdeling Q.

Foto: Nordisk Film
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Jussi Adler-Olsen
  95,95 - 132,95 kr.

  Kvinden i buret er første bog i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne gætter på alt fra mord og kidnapning til en frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang – men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden.Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ’sager under særlig bevågenhed’, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den.

 • af Jussi Adler-Olsen
  95,95 - 132,95 kr.

  Fasandræberne er andet bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af Danmarks mest velhavende familier. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ti år senere tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret.Mappen med sagens akter lander på skrivebordet foran Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er overbevist om, at det må være en fejl, men da han alligevel begynder at grave lidt i materialet, opdager han, at noget er rivende galt. Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, som leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, der kan knuse dem. Klapjagten er begyndt!

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 132,95 kr.

  Flaskepost fra P er tredje bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. I Skotlands yderste ende, helt oppe på politistationen i Wick, havde en ridset flaske stået i ganske, ganske lang tid. Ingen tog notits af den, og ingen bemærkede brevet indeni. Derfor undrede ingen sig over, hvad de halvt udviskede bogstaver HJÆLP mon kunne betyde.Da vicepolitikommissær Carl Mørck får overdraget flaskeposten, tror han, at den er resultatet af grove drengestreger. Men da han og hans assistent Assad afkoder mere af brevet, forstår de, at to store drenge blev bortført i 90’erne, og siden er flaskeposten det eneste livstegn, man har fået fra dem.Men hvem er drengene? Hvorfor er de aldrig meldt savnet? Og hvad er der sket med dem? Carl og Assad trækkes længere og længere ind i en beregnende og følelseskold kidnappers net, og pludselig går det op for dem, at kidnapperen stadig er aktiv. Forfatteren vandt i 2010 Glasnøglen for Flaskepost fra P.

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 132,95 kr.

  Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. Bogen blev i 2011 hædret med De Gyldne Laurbær. Misbrug, tvang og svigt var hverdagskost på den lille ø, hvortil danske kvinder blev deporteret og overladt til deres oppasseres forgodtbefindende.Da Rita Nielsen betrådte øen første gang, kunne ingen vide, at hun ville blive impliceret i et drama, der 55 år senere skulle føre til Afdeling Q’s hidtil mest komplicerede sag.Et overfald på Vesterbro får Carl Mørcks assistent Rose til at se nærmere på den henlagte politirapport om en luders sporløse forsvinden. Rose presser Carl og Assad til at genåbne sagen, og snart går det op for dem, at den blot er en lille flig af noget større, som handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, der havde deres udspring for mere end et halvt århundrede siden, men som tilsyneladende stadig finder sted. Opklaringen tærer på Carl, ikke mindst fordi Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og koldblodig spiller sig på banen.

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 132,95 kr.

  Marco Effekten er femte bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.15-årige Marco har gennem hele sin opvækst været underlagt sin farbror Zolas uindskrænkede magt i den klan, hvor han tvinges til et slaveagtigt og kriminelt liv. Da han opdager, at Zola vil udsætte ham for bestialsk lemlæstelse for at øge hans indtjeningsmuligheder og for bedre at kunne styre ham, præsterer Marco det nærmest umulige: at flygte fra klanens jerngreb. En kort tid ser tilværelsen ud til at lysne for Marco, som klarer sig ved hjælp af sit kvikke hoved, sine særlige evner og en stærk overlevelsesvilje. Men da han tilfældigt falder over en uhyggelig hemmelighed, som Zola og klanen med alle midler vil forhindre kommer frem, tvinges Marco ind i en desperat kamp for sit liv. Skal Marco bruge sin viden til at få gjort op med Zola og resten af klanen, der inkluderer hans far? Skal han involvere politiet? Kan han bevise noget? Hvad Marco ikke ved er, at det ikke kun er familien, der ønsker ham slået ihjel. Det bliver imidlertid tydeligt for Carl, Assad og Rose, der langsomt hvirvles ind i sagen, som trækker dødsensfarlige tråde til korruption i bankverdenen, svindel på ministerielt plan – og langt ud i Afrikas jungle. Carl kan ikke glemme Marcos brændende blik, og han rystes af de uanede kræfter, der er i spil omkring denne unge dreng. Er opgaven denne gang større, end Afdeling Q kan kapere?

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 132,95 kr.

  Den grænseløse er sjette binde i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigården, får Carl Mørck, leder af Afdeling Q, en opringning fra en bornholmsk kollega. "Ja, undskyld, jeg forstyrrer dig, men måske har du lidt tid til at høre på mig." Men Carl er afvisende, da han bliver klar over, at han er ved at blive prakket en ny sag på, og så bliver røret i den anden ende lige så stille lagt på. Kun få timer efter er konsekvenserne fuldstændig uforudsigelige og Carls egenrådige assistent Rose mere rasende end normalt. Hårdt presset fører han Afdeling Q ind i en sytten år gammel og ekstremt tragisk sag om en ung, livsglad kvinde, der forsvandt fra sin højskole og blev fundet hængende dræbt i et træ. Den særdeles jordbundne Carl står nu foran en besværlig og mystisk efterforskning, alt imens en dygtig manipulator med jernvilje beskytter sig selv og sine med alle tilgængelige midler og ikke lader nogen eller noget komme i vejen. Undervejs og i kompromisløse, alternative miljøer bliver Rose, Assad, Carl og den nytilkomne Gordon udfordret på alle tænkelige måder, og gamle sager og hemmeligheder truer med at vælte firkløveret omkuld.

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 132,95 kr.

  Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået. Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne? Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?

 • af Jussi Adler-Olsen
  102,95 - 222,95 kr.

  Afdeling Q er en nervepirrende krimiserie af Jussi Adler-Olsen. Det handler om en afdeling på en politigård der arbejder med henlagte sager som genåbes af forskellige årsager. Offer 2117 handler meget om Assad, for ved vi egentlig hvem han er? Hvor er det han kommer fra og hvilke hemmeligheder gemmer han på? Assad er den humoristiske krøltop der arbejder sammen med den anden hovedperson Carl Mørck og deres assistent Rose. Han har en stor viden og kan gennemskue ting i de mest uventede situationer og derudover er han kampdygtig og er guld værd i opkogte situationer. Men spørgsmålet er hvor han har den viden og kampdygtighed fra? I Offer 2117 som er det ottende bind i Afdeling Q får vi svaret. Assad vil komme på en række svære opgaver der skal løses undervejs mens uret tikker! Alle bøgerne fra Afdeling Q har været utrolig spændende og Offer 2117 er en bog, som ikke må misses! De fleste af filmene er filmatiseret men vi kan anbefale at læse bogen i stedet eller som supplement, da de er utrolig spændende og virkelig sætter tankerne i gang. Jussi Adler-Olsen er derudover en fantastisk krimiforfatter og forstår virkelig at gøre Afdeling Q og dets ansatte til noget man forener sig med og holder vældig meget af. Derfor er Offer 2117 som bog også blevet til, så vi kan lære endnu mere om Assad. 

 • af Jussi Adler-Olsen
  112,95 - 222,95 kr.

  Drabschef Marcus Jacobsen møder sin bedste efterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en sag, som stadig sidder dybt i drabschefen. Et hjerteskærende selvmord i 2020 åbner igen efterforskningen, og snart står Afdeling Q med et uhyggeligt fletværk af sager, der vokser mellem hænderne på dem. En helt særlig opgave som tvinger Rose, Assad, Gordon og Carl til at rykke tættere sammen.Adskillige markante personers dødsfald udlægges som ulykker eller selvmord, men da Afdeling Q dykker ned i dem, peger et ufatteligt mønster på noget langt mere voldsomt, og alt tyder på, at endnu et udvalgt menneske snart skal dø.I kamp med tiden og de besværlige corona-restriktioner tager Afdeling Q med sædvanligt sammenhold og humor en indædt kamp op for at forhindre dette menneskes grusomme død.Og imens glider en helt anden sag fra fortiden mod Carl som en kvælerslange, der endelig har vejret sit bytte.

 • af Jussi Adler-Olsen
  122,95 - 237,95 kr.

 • af Jussi Adler-Olsen
  110,95 kr.

  Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået. Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne? Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?

Afdeling Q

Afdeling Q er en dansk krimithriller serie, skrevet af den beundret krimiforfatter Jussi Adler-Olsen. Den populære serie som ingen ende vil tage, som i øvrigt snart bliver fuldendt med 10 bøger i serien, er et kæmpe hit hos vores mange krimielskere. Afdeling Q bøgerne tager dig med på en utrolig spændende rejse, hvor du kan følge karakterernes udvikling og hvordan Afdeling Q klarer de mange efterforskninger, som de møder på deres vej. Alle Afdeling Q bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, men hos tales.dk anbefaler vi at læse hele serien samlet i den faktuelle rækkefølge, så hele historien er til at forstå på den bedst tænkelige måde. Mange af vores læsere kender allerede til den dansk berømte serie, men til dig som er ny i universet, og ønsker at vide lidt mere om serien og dens historie, vil vi naturligvis hjælpe dig på vej her. 
Du bliver i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q serie mødt af vicekriminalkommissæren Carl Mørck. Carl Mørck er en typisk antihelt, der med sine mange problemer i privatlivet og en række traumer fyldt op i bagagen har svært ved at leve op til kravene, som bliver påkrævet for at være en god vicekriminalkommissær. Historien drejer sig om Carl Mørck, som særligt sammen med sine 3 kollegaer i Afdeling Q på politigården, tager sig af henlagte sager, som ikke har politiets store interesse. Disse 3 kolleger som historien hovedsageligt er centreret om, er den arbejdsivrige sekretær Rose, den mærkværdige våbenekspert Assad samt Gordon der senere dukker op i serien, som er den mere klodset type, men som til gengæld besidder evnen til at tolke kriminalgåders spor. Bøgerne i serien handler om hver deres uhyggelige og spændende historier, hvor særligt det umage par Carl Mørck og Assad sammen finder spor og forsøger at løse de mange efterforskninger, som ikke altid viser sig, at være de nemmeste mysterier at opklare. Serien indeholder en række hovedtemaer som forbrydelser, der er begået på baggrund af blandt andet had og grådighed med grum vold og sadisme. Derudover er magtmisbrug og hvordan kan man bryde dette, den egentlige røde tråd som gennemgår i alle seriens bøger. Afdeling Q bøger

Hos tales.dk bliver du præsenteret for alle Afdeling Q bøgerne i den rigtige rækkefølge, så der ikke længere kan komme tvivl om, hvilken rækkefølge serien skal læses i. Der er på baggrund af dette blevet lavet en oversigt ovenover, så du med fordel kan finde frem til den første bog i serien ‘Kvinden i buret’ eller hvis du i stedet allerede er en del af universet, kan du hurtigt og nemt få øje på det eller de bind, som du mangler af læse. Det kan være du ønsker ‘Journal 64’ som din næste læseoplevelse, så findes den naturligvis også i udvalget ovenover. Afdeling Q serien består på nuværende tidspunkt af 8 bind i serien, men hvor det store projekt for den populære forfatter bag Afdeling Q ‘Jussi Adler-Olsen’ ikke er lagt på hylden endnu. Der er allerede planlagt 2 yderligere bøger i serien, hvilket betyder at vores mange Afdeling Q fans allerede nu, kan have læsebrillerne klar til endnu 2 spændingsromaner. Så hvis du ligesom os glæder dig til Afdeling Q bog nr. 9, så går der ikke længe, før at du igen kan sidde og nyde Carl Mørck og Afdeling Q under natlampen. 

De fleste danskere kender allerede til forfatteren Jussi Adler-Olsen, som står bag den store succes bag Afdeling Q, enten fra de populære bøger eller fra de fantastiske filmatiseringer af de første 4 bøger i serien. Særligt på den nuværende tidspunkt seneste filmatiseret bog ‘Journal 64’ har taget danskerne med storm, som der med dens over 620.000 solgte billetter på lidt over 3 uger i de danske biografer, er en af de mest populære film hos det danske publikum. De næste 4 bøger fra Afdeling Q serien er i øvrigt også allerede planlagt til at skulle filmatiseres, men som fremover i stedet produceres af Nordisk Film, der købte rettighederne til at filmatisere bøgerne fra bind 5 og frem. De danske filmelskere skal derfor ikke vente længe på den næste film, da ‘Marco Effekten’ som den næste filmatiseret bog forventes at få premiere i 2020. Der sker ligeledes en ændring i hovedrollerne i den 5. fortælling om Afdeling Q, i en ny historie som er mere relevant end det nogensinde er set før. 

Uanset om du allerede er med på rejsen og godt i gang med en af de mange spændende bøger eller om det er første gang du skal stifte bekendtskab til Carl, Assad og hele Afdeling Q, kan du med fordel dykke ned i den uhyggelig dramatiske verden og finde din næste læseoplevelse fra Jussi Adler-Olsens populære krimithriller serie. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, men hos tales.dk anbefales de at læses i den rigtige rækkefølge, da det i højere grad medfører til en bedre læseoplevelse. FAQ - oftest stillede spørgsmål omkring Afdeling Q serien

Hvor mange bøger har Jussi Adler Olsen solgt?

Han er efterhånden en af de bedst sælgende forfattere og ikke kun i Danmark, men også internationalt. Han er blevet en bestseller forfatter i de fleste steder af verdenen og hans bøger om Carl Mørck, Assad og Rose er efterhånden udkommet til de fleste lande oversat og har i dag solgt mere end 16 millioner eksemplarer. 

Hvad er rækkefølgen på bøgerne i Afdeling Q serien?

1. Kvinden i Buret

2. Fasandræberne

3. Flaskepost fra P

4. Journal 64

5. Marco Effekten

6. Den grænseløse

7. Selfies

8. Offer 2117

9. Natrium Chlorid

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.