Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Natrium Chlorid - lydbog - Jussi Adler-Olsen

Bag om Natrium Chlorid - lydbog

Drabschef Marcus Jacobsen møder sin bedste efterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en sag, som stadig sidder dybt i drabschefen. Et hjerteskærende selvmord i 2020 åbner igen efterforskningen, og snart står Afdeling Q med et uhyggeligt fletværk af sager, der vokser mellem hænderne på dem. En helt særlig opgave som tvinger Rose, Assad, Gordon og Carl til at rykke tættere sammen. Adskillige markante personers dødsfald udlægges som ulykker eller selvmord, men da Afdeling Q dykker ned i dem, peger et ufatteligt mønster på noget langt mere voldsomt, og alt tyder på, at endnu et udvalgt menneske snart skal dø. I kamp med tiden og de besværlige corona-restriktioner tager Afdeling Q med sædvanligt sammenhold og humor en indædt kamp op for at forhindre dette menneskes grusomme død. Og imens glider en helt anden sag fra fortiden mod Carl som en kvælerslange, der endelig har vejret sit bytte. MP3-fil på en CD-rom

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740074956
 • Format:
 • CD
 • Udgivet:
 • 9. December 2021
 • 1-2 hverdage.
 • 19. Juni 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Natrium Chlorid - lydbog

Drabschef Marcus Jacobsen møder sin bedste efterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en sag, som stadig sidder dybt i drabschefen. Et hjerteskærende selvmord i 2020 åbner igen efterforskningen, og snart står Afdeling Q med et uhyggeligt fletværk af sager, der vokser mellem hænderne på dem. En helt særlig opgave som tvinger Rose, Assad, Gordon og Carl til at rykke tættere sammen.

Adskillige markante personers dødsfald udlægges som ulykker eller selvmord, men da Afdeling Q dykker ned i dem, peger et ufatteligt mønster på noget langt mere voldsomt, og alt tyder på, at endnu et udvalgt menneske snart skal dø.

I kamp med tiden og de besværlige corona-restriktioner tager Afdeling Q med sædvanligt sammenhold og humor en indædt kamp op for at forhindre dette menneskes grusomme død.

Og imens glider en helt anden sag fra fortiden mod Carl som en kvælerslange, der endelig har vejret sit bytte.

MP3-fil på en CD-rom

Brugerbedømmelser af Natrium Chlorid - lydbog

 • Gitte H. 19. Januar 2022

  Julen kom og julen gik, Men jeg opdagede det næsten ikke.
  Jeg var alt for grebet ind af universet omkring afdeling Q
  - Ikke et ord om indholdet, det er ingen spoiolers her.

  Først tænket jeg, ja ja, det er jo godt nok, men det er ikke en af de bedste, men efter at have "læst" den, tager jeg ordene i mig igen. "Natrium Chlorid" er helt på samme højde som Jussi Adler-olsens andre bøger - Den kan kun anbefales.

 • Gitte H. 15. December 2021

  Da bogen er en julegave er den endnu ikke læst. Men handlen var uproblematisk, og har ikke ansvaret for om indholdet i bogen holder.

 • Niels S. 4. December 2021

  Endnu en fantastisk spændende krimithriller fra Jussi Adler Olsen.

 • Krimiormen s. 17. November 2021

  ”Natrium Chlorid” er det længe ventede 9. bind i forfatterens serie om afdeling Q. Jussi Adler-Olsen har lige siden starten af serien planlagt, at der skulle være 10. bind af serien med den noget anderledes efterforskningsgruppe afdeling Q.

  I ”Natrium chlorid” føres læseren igennem en hel del ældre mordgåder, så vær klar på, at holde tungen lige i munden, for at følge med i de forskellige mordgåder. Personligt synes jeg nu, at sagerne giver rigtig god mening, efterhånden som historien skrider frem.

  ”Natrium chlorid” er bestemt en krimithriller som jeg ikke vil tøve med at anbefale på det varmeste. Du skal dog gøre dig klart, at ”Natrium chlorid” inviterer til, at sidste og 10. bog i serien absolut MÅ læses, når den engang udkommer.

  Afdeling Q og Jussi Adler-Olsens forfatterskab er absolut i den øverste topklasse, når det kommer til krimier og thrillere.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.