Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Offer 2117 - lydbog - Jussi Adler-Olsen

Bag om Offer 2117 - lydbog

Afdeling Q er en nervepirrende krimiserie af Jussi Adler-Olsen. Det handler om en afdeling på en politigård der arbejder med henlagte sager som genåbes af forskellige årsager. Offer 2117 handler meget om Assad, for ved vi egentlig hvem han er? Hvor er det han kommer fra og hvilke hemmeligheder gemmer han på? Assad er den humoristiske krøltop der arbejder sammen med den anden hovedperson Carl Mørck og deres assistent Rose. Han har en stor viden og kan gennemskue ting i de mest uventede situationer og derudover er han kampdygtig og er guld værd i opkogte situationer. Men spørgsmålet er hvor han har den viden og kampdygtighed fra? I Offer 2117 som er det ottende bind i Afdeling Q får vi svaret. Assad vil komme på en række svære opgaver der skal løses undervejs mens uret tikker! Alle bøgerne fra Afdeling Q har været utrolig spændende og Offer 2117 er en bog, som ikke må misses! De fleste af filmene er filmatiseret men vi kan anbefale at læse bogen i stedet eller som supplement, da de er utrolig spændende og virkelig sætter tankerne i gang. Jussi Adler-Olsen er derudover en fantastisk krimiforfatter og forstår virkelig at gøre Afdeling Q og dets ansatte til noget man forener sig med og holder vældig meget af. Derfor er Offer 2117 som bog også blevet til, så vi kan lære endnu mere om Assad.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740058192
 • Format:
 • CD
 • Udgivet:
 • 2. Juli 2019
 • 1-2 hverdage.
 • 28. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Offer 2117 - lydbog

  Beskrivelse af Offer 2117 - lydbog

  Afdeling Q er en nervepirrende krimiserie af Jussi Adler-Olsen. Det handler om en afdeling på en politigård der arbejder med henlagte sager som genåbes af forskellige årsager. Offer 2117 handler meget om Assad, for ved vi egentlig hvem han er? Hvor er det han kommer fra og hvilke hemmeligheder gemmer han på? Assad er den humoristiske krøltop der arbejder sammen med den anden hovedperson Carl Mørck og deres assistent Rose. Han har en stor viden og kan gennemskue ting i de mest uventede situationer og derudover er han kampdygtig og er guld værd i opkogte situationer. Men spørgsmålet er hvor han har den viden og kampdygtighed fra? I Offer 2117 som er det ottende bind i Afdeling Q får vi svaret. Assad vil komme på en række svære opgaver der skal løses undervejs mens uret tikker!

  Alle bøgerne fra Afdeling Q har været utrolig spændende og Offer 2117 er en bog, som ikke må misses! De fleste af filmene er filmatiseret men vi kan anbefale at læse bogen i stedet eller som supplement, da de er utrolig spændende og virkelig sætter tankerne i gang. Jussi Adler-Olsen er derudover en fantastisk krimiforfatter og forstår virkelig at gøre Afdeling Q og dets ansatte til noget man forener sig med og holder vældig meget af. Derfor er Offer 2117 som bog også blevet til, så vi kan lære endnu mere om Assad.

  Forlagets beskrivelse af Offer 2117 - lydbog

  I over ti år har Assad været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q, men en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning. Kun en hårdt prøvet Rose kan hjælpe ham med at afkode de mørke dæmoner, som vækkes af den spanske journalist Juan Aiguaders dækning af en flygtnings tragiske død. Med Assad i centrum begynder tretten dages nervepirrende nedtælling mod den ultimative katastrofe midt i Europas hjerte, skånselsløst dirigeret af den irakiske bøddel Ghaalib.

  Samtidig rystes Afdeling Q af en central kollegas død og af et desperat forsøg på at forhindre en indesluttet og vanvittig drengs kompromisløse og morderiske handling. I kampen for at redde menneskeliv og få løst Assads traumatiske dilemma kastes Carl Mørck og resten af Afdeling Q direkte ind i stormens øje, hvor ingen bliver skånet for at tage drastiske beslutninger og for at handle med alle til rådighed stående midler.

  Brugerbedømmelser af Offer 2117 - lydbog

  • Anne H. 2. Marts 2022

   Endnu en suveræn bog fra Jussi Adler Olsen.

  • Rikke K. 7. Marts 2021

   Altid spændende læsning

  • Martin O. 6. August 2020

   Den hidtil bedste og mest spændende i serien af Afdeling Q fra Jussi Adler-Olsen

  • Tina P. 18. Maj 2020

   Super god og hurtig levering! Selve bogen var rigtig spændende og velskrevet, ligesom alle de andre i serien om afdeling Q, men I denne bog får man et helt andet indblik i hvem Assad er, som jeg godt kunne lide.

  • Kasper J. 30. April 2020

   Rigtig god krimi, som er svær at lægge fra sig, hvergang man åbner bogen op. 5 stjerner.

  • Bent P. 27. April 2020

   Så fik vi Asats fortid. Meget aktuel emne i handlingen. Som absolut må give 5☆. Jeg venter spændt på at høre næste bog i rækken.

  • Karl D. 24. April 2020

   Som sædvanlig en god bog fra jussi adler-olsen


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.