Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Anna Glad serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Eva Frantz
  72,95 kr.

  Becca Stenlund har det hele. Hun er ung, smuk og smart og bor i den skønneste gamle villa i skovbrynet; blåmalet, nænsomt renoveret og perfekt retro-chikt indrettet. Og så driver hun den populære livstilsblog Becca i Den blå villa, hvor hun deler ud af sit perfekte liv med upcycling-projekter, bæredygtigt børnetøj og økologisk plantekost. Alt emmer af overskud og idyl.En sen sommernat trasker Beccas 5-årige søn Bruno alene afsted langs landevejen for at finde sin far. Hjemme på køkkengulvet ligger hans mor ubevægelig og smurt ind i blod. Hårdt kvæstet bliver Becca kørt til sygehuset, og kriminalassistent Anna Glad får til opgave at udrede, hvad der er sket i Den blå villa. Har nogen gjort alvor af de modbydelige trusler, som på det seneste er dukket op i bloggens kommentarspor?Mens Becca svæver mellem liv og død på hospitalet, finder mystiske hændelser sted omkring Den blå villa. Hønsene forsvinder, friske blomster dukker op i vaserne, og en skovtrold holder øje med Bruno.

 • af Eva Frantz
  72,95 - 73,95 kr.

  En morgenfrisk vinderbader får sig en ubehagelig overraskelse, da han tager sine første svømmetag i en våge og støder på liget af en kvinde. Den afdøde er Boel Westman, fotolærer på den nærtliggende højskole, hvor hun også selv var elev 30 år tidligere, dengang det var en skole for utilpassede unge. Hendes død ligner umiddelbart en tragisk ulykke, men det foruroligende indhold af en bankboks peger mod mørklagte forbrydelser og mod ugerninger, der synes at gentage sig. Overalt omkring skolen finder mystiske hændelser sted, og flere er spundet ind i trådene fra fortiden end som så.Kriminalassistent Anna Glad skal efterforske sagen sammen med sin nye makker Märta Hansson. De to får dog uønsket assistance fra en ny og ambitiøs kollega, hvis hjælp ikke ligefrem kommer efterforskninger til gode. Kan Anna Glad alligevel opklare mordet og bringe lys over fortidens forbrydelser? Og samtidigt jonglere sit nye liv som single midt i en pludselig interesse fra en aldeles fascinerende kollega og savnet af den bortrejste eks-flamme Tomas.DEN OTTENDE PIGE er anden selvstændige roman i serien om kriminalassistent Anna Glad.

 • af Eva Frantz
  72,95 - 77,95 kr.

  Den midaldrende kriminalassistent, Anna Glad, er højgravid og venter barn med sin langdistancekæreste, Thomas. På sin hårdt tiltrængte fridag bliver Anna alligevel kaldt på arbejde. En mor har efter en gåtur med barnevognen opdaget to babyer i vognen i stedet for et.Men snart bliver Anna forstyrret af en anden sag: enspænderen, Börje Bohman, som i årevis har forsøgt at stikke en kæp i hjulet på kommunens forskellige byggeprojekter, er sporløst forsvundet og eneste spor efter ham er en blodpøl foran hans faldefærdige murstenshus.Ishockeylegenden Samuel Lindberg er flyttet til byen efter nogle succesfulde år i udlandet. Sammen med sin amerikanske kone, Alison, har han bygget et stort hus på en ø tæt på byens centrum, men ikke alt er så perfekt, som det ved første øjekast ser ud til. Parret er ufrivilligt barnløse og Anna får hurtigt færden af, at parret måske har en forbindelse til de to sager, hun arbejder på.Allerede død er tredje bind i den populære finlandssvenske krimiserie om kriminalassistent Anna Glad.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.