Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den ottende pige - Eva Frantz - E-bog

bind 2 i Anna Glad serien

Bag om Den ottende pige

En morgenfrisk vinderbader får sig en ubehagelig overraskelse, da han tager sine første svømmetag i en våge og støder på liget af en kvinde. Den afdøde er Boel Westman, fotolærer på den nærtliggende højskole, hvor hun også selv var elev 30 år tidligere, dengang det var en skole for utilpassede unge. Hendes død ligner umiddelbart en tragisk ulykke, men det foruroligende indhold af en bankboks peger mod mørklagte forbrydelser og mod ugerninger, der synes at gentage sig. Overalt omkring skolen finder mystiske hændelser sted, og flere er spundet ind i trådene fra fortiden end som så. Kriminalassistent Anna Glad skal efterforske sagen sammen med sin nye makker Märta Hansson. De to får dog uønsket assistance fra en ny og ambitiøs kollega, hvis hjælp ikke ligefrem kommer efterforskninger til gode. Kan Anna Glad alligevel opklare mordet og bringe lys over fortidens forbrydelser? Og samtidigt jonglere sit nye liv som single midt i en pludselig interesse fra en aldeles fascinerende kollega og savnet af den bortrejste eks-flamme Tomas. DEN OTTENDE PIGE er anden selvstændige roman i serien om kriminalassistent Anna Glad.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702359916
  • Udgivet:
  • 1. November 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Den ottende pige

En morgenfrisk vinderbader får sig en ubehagelig overraskelse, da han tager sine første svømmetag i en våge og støder på liget af en kvinde. Den afdøde er Boel Westman, fotolærer på den nærtliggende højskole, hvor hun også selv var elev 30 år tidligere, dengang det var en skole for utilpassede unge. Hendes død ligner umiddelbart en tragisk ulykke, men det foruroligende indhold af en bankboks peger mod mørklagte forbrydelser og mod ugerninger, der synes at gentage sig. Overalt omkring skolen finder mystiske hændelser sted, og flere er spundet ind i trådene fra fortiden end som så.
Kriminalassistent Anna Glad skal efterforske sagen sammen med sin nye makker Märta Hansson. De to får dog uønsket assistance fra en ny og ambitiøs kollega, hvis hjælp ikke ligefrem kommer efterforskninger til gode. Kan Anna Glad alligevel opklare mordet og bringe lys over fortidens forbrydelser? Og samtidigt jonglere sit nye liv som single midt i en pludselig interesse fra en aldeles fascinerende kollega og savnet af den bortrejste eks-flamme Tomas.
DEN OTTENDE PIGE er anden selvstændige roman i serien om kriminalassistent Anna Glad.

Brugerbedømmelser af Den ottende pigeFind lignende bøger
Bogen Den ottende pige findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.