Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Fifty Shades of Grey serien i rækkefølge

Fifty Shades of Grey er en af vores tiders mest anerkendte erotiske bogserier. Serien er skrevet af den verdenskendte E.L James, Erika Mitchell, og har allerede en række af filmatiseringer på alle tre bøger i trilogien. Hvis du vil have mere ud af din oplevelse af den mørke kærlighedshistorie mellem Christian Grey og Anastasia Steele, så skulle du prøve at læse og høre bøgerne. Fifty shades of grey serien er en række af spændende og ekstreme følelser, som tager dig igennem en konflikt rig historie med masser af skeletter i skabet. Du finder rækkefølgen på alle bøgerne i nedenstående udvalg, og skulle du få lyst til mere end bare at læse dem, så har vi også lydbøgerne klar til dig.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af E L James
  92,95 - 124,95 kr.

  Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 10 millioner eksemplarer i USA.Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.Pressen skriver:»… på trods af, at flere afsnit i bogen kan kalde rødmende kinder frem, er jeg helt overbevist om, at jeg er nødt til at læse de kommende to bind.«***** – JydskeVestkysten  »„Fifty Shades“ er fræk, farlig og driver af sex.«**** – Fredericia Dagblad»… det er en slags nabovirkelighed, der kan hive ideer og relationer ud af hverdagen og lyse på dem. Også erotisk.«**** – Nordjyske Stiftstidende»Spændingen lever i fantasien om alle de farlige ting, som er sjovere at tænke på end at opleve.« – Information

 • af E L James
  92,95 - 154,95 kr.

  Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.Pressen skriver:»… hygge af den slags, man godt kan få lidt røde kinder af at læse.«– Femina

 • - Book 2 of the Fifty Shades trilogy
  af E. L. James
  118,95 - 165,95 kr.

  Romantic, liberating and totally addictive, the Fifty Shades trilogy will obsess you, possess you, and stay with you for ever ... Daunted by the dark secrets of the tormented young entrepreneur Christian Grey, Ana Steele has broken off their relationship to start a new career with a US publishing house.

 • af E L James
  92,95 - 124,95 kr.

  Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.

 • - Book 3 of the Fifty Shades trilogy
  af E. L. James
  95,95 - 165,95 kr.

  Romantic, liberating and totally addictive, the Fifty Shades trilogy will obsess you, possess you and stay with you for ever. When Ana Steele first encountered the driven, damaged entrepreneur Christian Grey, it sparked a sensual affair that changed both their lives irrevocably.

 • - Soldiers at War in the Twenty-First Century
  af Simon Akam
  118,95 - 248,95 kr.

 • - Fifty Shades I mørket fortalt af Christian
  af E L James
  119,95 kr.

  Opfølgeren til Grey fortalt af Christian fortæller, hvordan Christian må dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia forelskede sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav blev for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand, så kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

 • - The #1 Sunday Times bestseller
  af E L James
  118,95 kr.

 • af E L James
  145,95 kr.

  Fifty Shades of Grey - erotischer geht es nicht.Sie ist 21, Literaturstudentin und in der Liebe nicht allzu erfahren. Doch dann lernt Ana Steele den reichen und attraktiven Unternehmer Christian Grey kennen - die Begegnung mit ihm hat sie zutiefst verwirrt, aber sie kommt von ihm nicht los. Denn Christian hat etwas in ihr berührt. Und als er einige Zeit später wieder vor ihr steht, kann sie nicht anders, als ihren Gefühlen nachzugeben. Von da an ist nichts mehr wie zuvor. Denn Christian führt Ana ein in eine dunkle, gefährliche Welt der Liebe - in eine Welt, vor der sie zurückschreckt und die sie doch mit unwiderstehlicher Kraft anzieht ...Der Auftakt zum Welterfolg von E L James. Hochwertig veredelte Geschenkausgabe (Umschlag mit Soft-Touch-Haptik, Lesebändchen).

Fifty shades of Grey bøgerne

Den erotiske bestseller trilogi handler om forholdet mellem Anastasia Steele og den hemmelighedsfulde forretningsmand Christian Grey, der sammen skaber den eksplosive og romantiske bestseller trilogi. Atmosfæren mellem de to mærkes fra starten, da Steele møder den spændende Christian Grey, når hun interviewer ham til avisen på hendes universitet. Hans tiltalende udseende er den store tiltrækningskraft og hans mørke sind gør ham hemmelighedsfuld. Fifty shades of grey skaber den ultimative romantiske sommerkærlighed, og er provokerende på alle de linjer som vi i samfundet holder os indenfor. Det passionerede forhold mellem de to mennesker, tager os ind i den gådefulde Christian Greys sind, og vi finder her de dæmoniske seksuelle præferencer, samt de umættelige og mørke sider af Steeles egne begær. Det vovede forhold i fifty shades of grey bøger giver os både den ekstreme romance men skubber også til grænser, vi som kultur mennesker oftest kun oplever det oftest gennem kunst og egne dagbøger.

Ønsker du at vove dine dybeste tanker og begær? Så har du en rig mulighed for at dykke ned i fifty shades of grey bøgerne, og få en bredere forståelse for hvordan eller hvad der driver dig. Det er en fortolkning i sig selv at forstå historien og romantikken mellem de to enestående personer Grey og Steele. De har ekstreme karaktertræk som spiller til den ‘mørke’ og ‘lyse’ side af os selv, og vi oplever det som historien er teatiseret for os. Rækkefølgen i fifty shades of grey kunne dog opleves som en problematik for den nye begynder i den erotiske serie, og derfor har vi selvfølgelig opstillet, en rækkefølge med diverse lydbøger, paperbacks og andet. Detaljer og andre hemmeligheder afsløres desuden bare bedre igennem det hårde omslag og duften af en ny bog. 


Fifty shades of Grey og synet på mennesket

E.L James fifty shades of grey bøger består i øjeblikket af fem bøger i alt, og med hvert skridt du tager ind for hver affaire, mærker du som læser en forandring, i både hos dig selv og karaktererne. De udvikles og det vil du også, igennem den provokerende og erotiske fortælling om forretningsmanden og den unge studerende. 

Fifty shades of grey bøgerne er alle filmatiseret og har oplevet en kæmpe succes lige såvel som bøgerne. Dog er der intet der slår bogen, du får ikke detaljer beskrivelse af hvert scenarie, og det vil efterlade dig i tvivl, hvilket skaber din egen fortolkning af affairen. Bøgerne indeholder den originale og unikke historie, som tager dig på en rejse igennem alle de grænser du ikke ønsker at overtræde. E.L James har skabt fifty shades trilogien og dets ledsagere ‘Grey & Darker’. Hun har endvidere benyttet tiden under pandemien til at lave hendes seneste værk - ‘Freed’ som er den tredje del af historien fortalt af Christian Grey. Bogen er sat til at udgives d. 1 juni 2021. Følg med på vores side, og hold øje med vores løbende tilbud på fifty shades bøger. Fifty shades bøger kunne siges at være nutidens syn på hvordan menneskets inderste lyster er buret inde og hvordan den socialt digitale verden påvirker vores syn på kroppen. 


Rækkefølgen på fifty shades bøgerne i serien på dansk

 1. Fanget (2012)
 2. I mørket (2012)
 3. Fri (2012)
 4. Grey (2015)
 5. Fifty shades - mørket (2018)

Rækkefølgen på fifty shades-bøgerne i serien på engelsk

 1. Fifty Shades of Grey (2011)
 2. Fifty Shades Darker (2011)
 3. Fifty shades freed (2011)

Rækkefølgen på fifty shades-bøgerne i serien fortalt af Christian på dansk

 1. Grey (2015)
 2. Fifty Shades - I mørket (2018)

Rækkefølgen på fifty shades-bøgerne i serien fortalt af Christian på engelsk

 1. Grey (2015)
 2. Fifty Shades - Darker (2018)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.