Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Lille Bange Egern serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Melanie Watt
  97,95 - 102,95 kr.

  HER ER MIN HISTORIE I EN NØDDESKAL:Jeg hedder Lille Bange Egern, og jeg forlader aldrig mit nøddetræ. Det er alt for farligt. Jeg kunne støde på bakterier, grønne marsmænd og hajer. Hvis noget skulle blive farligt, er jeg altid forberedt. Jeg har plaster, sardiner og antibakteriel sæbe. Og i denne bog BLIVER det virkelig farligt, da jeg bliver tvunget ud af mit nøddetræ af en fjendtlig og ubuden gæst! Vil jeg overleve det? Vil det forandre mit liv? LÆS MIT EVENTYR FOR AT FINDE UD AF DET … *Advarsel: Denne historie er ikke egnet for grønne marsmænd. Lille Bange Egern er en prisbelønnet serie af billedbøger, oversat til flere sprog og solgt i over 2,1 millioner eksemplarer. Nu er den endelig kommet til Danmark.

 • af Melanie Watt
  102,95 kr.

  HER ER MIN HISTORIE I EN NØDDESKAL:Jeg hedder Lille Bange Egern og jeg har ikke nogen ven. Det er alt for farligt. Jeg kunne blive BIDT. Men når jeg møder en potentiel ven, er jeg forberedt. Jeg har et navneskilt, en kam og en citron, så jeg kan give DET PERFEKTE FØRSTEHÅNDSINDTRYK.Alt går godt, indtil min plan tager en overraskende drejning, og pludselig bliver jeg forfulgt af et firbenet væsen! Vil jeg overleve det? Vil jeg virkelig få ven? LÆS MIT EVENTYR FOR AT FINDE UD AF DET … *ADVARSEL: Denne historie er ikke egnet for hvalrosser.Lille Bange Egern er en prisbelønnet serie af billedbøger, oversat til flere sprog og solgt i over 2,1 millioner eksemplarer. Nu er den endelig kommet til Danmark!

 • af Melanie Watt
  97,95 - 102,95 kr.

  Her er min historie i en nøddeskal: Jeg hedder Lille Bange Egern, og jeg sover ikke om natten. Det er alt for farligt. Jeg kunne jo risikere at få mareridt om spøgelser, drager og polkaprikkede monstre. Så jeg holder mig vågen ved at lave en masse ting, nat efter nat efter nat … Men at undgå søvn har jo visse bivirkninger, for eksempel total udmattelse. Og så opdager jeg noget alarmerende: Alle mine værste mareridt ser ud til at gå i opfyldelse! Vil jeg overleve? Vil jeg virkelig aldrig sove? LÆS MIT EVENTYR FOR AT FINDE UD AF DET …

 • af Melanie Watt
  97,95 - 102,95 kr.

  Lille Bange Egern skal holde fødselsdag, men han vil helst ikke have nogen gæster. Han bøjer sig dog til sidst og inviterer sin ven, hunden Trofast, men der er strenge regler for opførslen ved Lille Bange Egerns fest: Ingen musik, ingen dans og ingen leg, og man må absolut ikke overraske fødselsdagsegernet! Det eneste, man må, er at sidde stille. Men som sædvanlig går intet som planlagt for Lille Bange Egern ... "Lille Bange Egern holder fødselsdag" er endnu en sjov historie for alle fans af serien om Lille Bange Egern, som har begejstret børn og deres forældre verden over.

 • af Melanie Watt
  171,95 - 197,95 kr.

  HER ER MIN HISTORIE I EN NØDDESKAL: Tro det eller ej, men jeg tager aldrig på stranden. Det er alt for risikabelt. Jeg kunne blive omringet af en flok måger, stimer af brandmænd eller grupper af havmonstre. I stedet bygger jeg min helt egen top-sikrede strand. Lyder det ikke perfekt? Nej, ikke rigtig ... Der mangler noget. Løsning: At tage hen på den RIGTIGE strand, hente det, der mangler, og tage det med hjem. Men det er ikke så let, som det lyder, og der opstår problemer! SOS!*ADVARSEL: Denne historie er ikke egnet for pirater!"Lille Bange Egern på stranden" er endnu en sjov historie for alle fans af serien om Lille Bange Egern, som har begejstret børn og deres forældre verden over.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.